Şimdi Ara

Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: 'O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
6.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atatürk düşmanlığı fetö mirasıdır. Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" 

Emperyalistler, Atatürk Türk milletinin Anadolu’da imha edilmesini önlediği ve pırıl pırıl Yeni Türkiye’yi kurduğu için onu hiç affetmediler. Bunlarda onların maşası...

Atatürk düşmanlığı, İslam alemi liderliği, Batı medeniyeti yerine Osmanlı-İslam medeniyetine dönüş…

Bu tezlerin savunucusu ve şampiyonu İsrail yanlısı Huntington’dur…

FETÖ’cü cemaat ve FETÖ çevresine siperlenen neo-liberaller bu Atatürk düşmanı teoriyi pek sevip benimsediler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 22 Ocak 2022; 23:16:58 >

Eeee fetö hocanızdan iftira atmasınıda öğrenmişsin,senin eğitimin tamamlanmış,kendi cemaatine sahip olabilmen için önünde engel kalmadı,ne duruyorsun eee hadi🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir"
    Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir"

Al sana feto. 😁

• 100 yıllık zihniyet işte. Kurtuluş savaşını kaybettiler ama amaçları sabit kaldı.

Algılarla, yalanlarla beslenip onları söylüyorlar işte.

Türkiye bunlara rağmen ayakta kalıyor.

2006 üyesi? Yazı tarzın aynı 2013 öncesi fetocu troller gibi. Onlarda sürekli resim, gazete küpürü koyardı. 2016 sonrası nedense hepsi akpli oldu. Hatta başkalarına sen fetocusun dediler sanki çok bağıran haklı oluyor.

Ayrıca bu feto işlerinde 2013 öncesi sayılıyor muydu? İmamoğlu 4 kasım 2013'te samanyoluna gitmiş. O zamanlarda samanyolu akpyle takışmıyordu. Hani 17-25 aralığı milat belirlemiştiniz ya öncesi sayılıyorsa akpnin yarısı giderdi.

1995 de feto ye ilk hain diyen bizdik. Sen benim gazete kupürüne takılma ilk diğer arkadaşın fetocu demesine bak sizden olunca sorun yok dimi aynı şimdi PKK ya terör örgütü diyemedeginiz gibi sizin kafa bu zihniyetsiniz bu çünkü. Bu arada feto şuan sizi fonluyor hem maddi hem proje olarak. Hem siz degilmiydiniz fetosculer tutuklanırken bunlar her sevmediğini fetocu diyor diye🤣 ya siz nasıl bı güruh nasıl bir kimliksiniz ya? Şimdi her baş edemediklerine fetocu bu bipppp feto feto Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" bipp bipppp

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bu arada hainlik yapan haindir AKP li CHP li fark etmez. Kanıtla sok içeri kim önüne gelirse o zamanlar alt tabaka için bişey diyemem ama işin içini bilip ona yaşlanan kim var ise haindir. Bunu kabul etmekte erdemliktir size biraz yabancı bu kavram aynısını yapmanız dileğiyle

• Fesliyi mi söylüyorsun? Fetö'nün dergisinin reklamını yapan kendisiydi. İyi sallıyorsun ama burası facebook veya twitter değil.Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" 

FETÖ’nün Türkiye’de ilk örgütlenme araçlarından Sızıntı dergisi, 1979’da yeni çıkmıştı. Sızıntı, Fethullah Gülen’in uzun süre yazı yazdığı, 12 Eylül darbesini önceden haber veren, örgütün yayınlarında ana omurgasını oluşturan bir dergiydi.

Kadir Mısıroğlu’nun dergisi Sebil’de, Sızıntı dergisinin çıkışıyla ilgili bir haber yer aldı. Haberde şu ifadeler yer aldı:

“Fethullah Gülen hocaefendinin talebeleri, 1979 Şubat ayı başından itibaren 'Sızıntı' adıyla aylık bir dergi çıkarmaya başladılar. Her yaşa hitap eden bu dergi İzmir'de çıkıyor..."

• Dj_Mami kullanıcısına yanıt

Boşversene sen hangi akpli üst düzey görevli fetodan cezaevinde. Bu ülkede feto borsası kuruldu. İşadamları milyonlar ödeyip çıkmadı mı? Çocuk değilim o cemaatin altın yıllarını da bilirim cadı avı gibi 2016 sonrasını da. Hüseyin gülerce var beyaz tvde konuşuyor bu adam fetonun baş adamlarından ne oldu dokunuldu mu? Yok. Kaç tane akp vekilinin geçmişte gülene övgü mesajı var bunlara niye işlem yapılmadı? Yapılmaz kanunlar adamına göre işler. O konularda dediğin erdem falan, dürüstlük olsaydı halk buna inansaydı şu imamoğlu hakkında samanyolu meselesi ciddiye alınırdı. Millet takmadı çünkü öyle eskisi gibi algıyla iş yürümez dünkü fetocu bugün erdoğan diye bağırınca içeri girmediğini herkes görüyor.

Erdem merdem geç o işleri. Sen burada istediğim partiyi eleştiririm sen akp hakkında ağzını açabilir misin ondan bahset. İstediğim gibi kılıçdara akşenere yazarım bir bağım yok. Önceki sayfalarda akp icraatleri diye yarım sayfa döşemişin cevap verilse hepsi çürütülür de değer mi? Hayır.

• Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir"

Bunun bir üstü de roket atma olur ama sizin gibi HDP li tanidiklarimiz yok bulamayıp bu resmi atıyorum.

Gazete küpürcü minik dostum benim.

• Forumun kuruluş tarihi belli 1995'de söylemiş falan palavracının teki. Bununda kerocan gibi geniş bir çevresi vardır. Fetö ile hatıra fotoğrafı çektirene tek laf etmiyorsa söylediğinin çoğu palavradır. Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Ocak 2022; 0:36:56 >

Yaw bu yazdığın mağdur edebiyatına kendin bile inanmıyorsun . Neymis akp diyemiyormus la adamın anasına bacısına beşiğindekine taptığı Allah'ına sayfa sayfa küfür yazanlar siz değilmisiniz boşversene sen. O çok savunduğun feto nun Ablası karasener in bı yatakta fotosu yok fetosculer le ona neden bişey demiyorsun? Bak işte bizdense sıkıntı yok kafası aynı kafa kardess anlatma boşuna bak ben diyorum ki sana onunla dirsek teması kurmayan bir üst düzey yönetici millet vekili yok. Sen geç vatandaşı alt tabakayı şuan muhalif bir semtte oturuyorum 2001 den beri. Sızıntı dergisi birakilmayan bir apartman dairesi dahi yoktu burda da hemde ekstra abonelikli😆

Özgür ozerin ortaçağ zihniyeti dediği şey buydu dimi doğru anlamışım teşekkürler 🤗

Kendinizin ne olduğunu mu anladın? Yalanlardan, algılardan, iftiralardan başka bir şey olmayınca sizin de kafanız karışıyor tabi.Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" 

Tam bir facebook akpfanboy yazısı...

Zekadan ve akıldan o kadar uzak ki..

Orucunuzu evde tutun? Yani ne diyeyim ya.. Şeyi unutmuşsun deri pantolonlu abileri.

Aslında haklılık payında var Türk kültürüne o kadar uzak kaldınız ki bazı şeyleri yadırgamanız normal tabi. Hristiyan Türkleri anadoludan sür sonra adaları yahudi bankerlere peşkeş çekmek.

İslam derken arabın sıçtığı boku bile yersiniz siz.

LAİK TÜRKİYE Mİ? imam hatip lisesi, zorunlu din dersi derken hangi laiklik?

Darbelerden şikayet eden yeşil sermayeli din tüccarları... MAdem bu kadar şikayetçisiniz niye darbenin getirdiği zorunlu din dersine bu kadar bağlandınız? Niye darbenin getirdiği yökü kaldırmadınız?

Lan bu akpliler varya ... Yemin ederim dünyanın en korkunç insan tipi

Nasıl değiştirdiler gündemi..

BABA BU KADAR DİL KESİYORSUNDA PAPAZI NİYE VERDİN TIPIŞ TIPIŞ

Şaka olan sensin azizim Şeytan'ın vaadi neydi de kandı hani şu kısasa göre zaten Adem'in gözleri önünde cennetten kovulan yerilen aşağılanan şeytan'a mı kandı sanırım empati kurdun her şeytan seni tanrıyı görsen de ağaç ile kandırabilir diye düşündün. E haklısın bende sendeki zekayı aynen öyle algıladım demek ki yanılmamışım. 4 yaşında baba sözü dinlemeyip şekere kanan çocuğu anlarız da, seni de anladık. Sorun değil sen bu kadar kolay kandırılmayı tercih ediyorsan dünya üzerinde ne şeytani vaatlere kananları da affet en mantıklısı bu olur.

O dönemde inanmayanlar helak olduysa neden Kur'an durmadan mucizeleri anlatırken, içinde kaç tane ayette mucize gösterilememe nedeni diye aynı sen gibi helak mekanizması yazılır. Bu arada inanmayanlar ile dalga geçmek derken? Yahu gözleri önündekine inanmıyor onlar hadi sen çocukken duyduklarına inanmayı tercih ediyorsun ben dalga geçiyorsam e tanrı da sonsuza kadar işkence edecek inancına göre, öyle insanlara tonla hakaretlerde var hmmm. Biraz şüphe duyan insan dahi şimdi o mucizeleri görse ve inanmasa bırak yansın inancına göre değil mi ama sınav koşulların bir değil. İlahi adalet..

Bu arada gayet net Kur'an tabanında da mucize isteyenler ve neden mucize gönderilmeyeceğine dair ayetler var. Hani gönderirsek ama inanmazsanız helak olursunuz gibi ;) o zamanın arapları da yahudileri de o zaman neden mucize hikayelerinin bol bol anlatılmasını ve aradaki farkları sorgulamışlar. E insanoğlu doğal olanı bu olsa gerek. Ben sana bir ilaç hikayesi anlatsam başka memleketlerden övsem özelliklerini sıralasam içen uçuyor desem hali ile sende görmek istersin. Yok ben istemem diyorsan sen aslını da inkar ediyorsundur da bu konuya fazlada girmeyeyim.

Gözlerimle doğrudan seni görmesem de yazıların ile cehaletini görüyorum gözlerimle seni görsem 100 metreden de anlarım. Ben Tevrat'ta da İncil de de Kur'ân da da zamanında anlatılan helakları da mucizeleri de okudum görmedim. Sonuçta Allah'ı gördüğü halde cennetten kovulmayı başaran insanoğlu hikayesinde akıllıca bir hareket göremeyecek kadar da zekiyiz. Çok çok inançlıysan burada savunma yapacağına müteşabih ayet der özellikle yorumlamaktan kaçınırsın sayın müslüman olduğunu iddia eden arkadaş. Ağzı olan konuşuyor evet. En doğru noktaya parmak bastın. Çünkü sen sustuğun anda ilahi bir itiraz gelmeyeceğini adın gibi de biliyorsun istem dışı bu seni içten içe kemiriyor ve saldırı moduna geçiyorsun. Doğal insan psikolojisi..... (o yüzden içsel inancınızda da samimi olamıyorsunuz. Nokta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 23 Ocak 2022; 1:13:38 >

• La ne boş beleş bir tipsin. Böyle tiplere muhammed isminin koyulması yasaklanmalı. Sezen Aksu Tartışmasına Erdoğan da Katıldı: "O Dilleri Koparmak Bizim Görevimizdir" 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.