Şimdi Ara

Seyyar Projeksiyon Ayağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fotoğraftaki gibi seyyar projeksiyon ayağı arıyorum. Uygun fiyatlı nereden bulabilirim?
    Seyyar Projeksiyon Ayağı

• tripod kullanabilirsiniz. tek ayaktan daha güvenilir ve sağlam olur.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    yerim tripod için okadar geniş değil böyle alt kısmı dairesel olursa iyi olacak benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

yerim tripod için okadar geniş değil böyle alt kısmı dairesel olursa iyi olacak benim için.
    banggood ta vergiler dahil olarak aşağıdaki var

taşıma kapasitesini kontrol edin.
    www.banggood.com
    Lekete LKT-824A zemin ayakta Metal Demir Yuvarlak Projektör Konsol Standı Projektör XGIMI için Montaj H2 H3 Z6 JMGO P1 P2 G3 G7 J6 Projektör Ofis & Okul Malzemeleri from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Lekete-LKT-824A-floor-standing-Metal-Iron-Round-Projector-Bracket-Stand-Projector-Mount-for-XGIMI-H2-H3-Z6-JMGO-P1-P2-G3-G7-J6-Projector-p-1593321.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

kullanan arkadaşlarım oldu bu tarz tek ayaklı taşıyıcıları. olumlu konuşan pek duymadım. evde kedi köpek yada çocuk varsa devirmeleri muhtemel.

Teşekkürler ilerde başka projeksiyon alsam bu ayak bütün 1/4 vida girişi olan projeksiyonlarada uyarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Teşekkürler ilerde başka projeksiyon alsam bu ayak bütün 1/4 vida girişi olan projeksiyonlarada uyarmı acaba?
    tripod vidası standarttır hocam
    fotoğraf makinası kamera vs te.
    ama her projeksiyonda tripod vida deliği olmuyor. altına tepsi gibi aparat alarak kullanmak gerekiyor
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.