Merhaba arkadaşlar fotoğraftaki gibi seyyar projeksiyon ayağı arıyorum. Uygun fiyatlı nereden bulabilirim?
tripod kullanabilirsiniz. tek ayaktan daha güvenilir ve sağlam olur.
josh-rJ
kullanıcısına yanıt
yerim tripod için okadar geniş değil böyle alt kısmı dairesel olursa iyi olacak benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: bodrum
yerim tripod için okadar geniş değil böyle alt kısmı dairesel olursa iyi olacak benim için.
banggood ta vergiler dahil olarak aşağıdaki var
taşıma kapasitesini kontrol edin.
www.banggood.com
Lekete LKT-824A zemin ayakta Metal Demir Yuvarlak Projektör Konsol Standı Projektör XGIMI için Montaj H2 H3 Z6 JMGO P1 P2 G3 G7 J6 Projektör Ofis & Okul Malzemeleri from Bilgisayar & Ağ on banggood.com
kullanan arkadaşlarım oldu bu tarz tek ayaklı taşıyıcıları. olumlu konuşan pek duymadım. evde kedi köpek yada çocuk varsa devirmeleri muhtemel.
josh-rJ
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler ilerde başka projeksiyon alsam bu ayak bütün 1/4 vida girişi olan projeksiyonlarada uyarmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: bodrum
Teşekkürler ilerde başka projeksiyon alsam bu ayak bütün 1/4 vida girişi olan projeksiyonlarada uyarmı acaba?
tripod vidası standarttır hocam fotoğraf makinası kamera vs te. ama her projeksiyonda tripod vida deliği olmuyor. altına tepsi gibi aparat alarak kullanmak gerekiyor
josh-rJ
kullanıcısına yanıt
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme