Şimdi Ara

Şeytanla anlaşmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dünyada daha fazla imkan sahibi olabilmek adına şeytanla anlaşma yapmayı düşünüyorum ciddiyim nasıl bulabilirim yada o beni nasıl bulur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok iyi bir insan olmalısın önce seninle uğraşması için sonra zaten yolunu bulursun merak etme
  • Bana söyle ben iletirim o da seni müsait bi zamanda ziyaret eder
  • Böyle bişey mümkün olsa 20 sene sonra canımı alması karşılığında ondan sahip olmak istediğim herşeyi dilerim.
  • Islık çalarak çağırabilirsin
    Ama dikkat edilmesi gereken noktaen az 40 sn çalacaksın
    Kurtulmak için euzu besmele çekmen yeterli olacaktır.
  • supernatural terk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gel kuçu kuçu veya gel pisi pisi diyerek
  • düşünüyorsan zaten seni sahiplenmiş demektir. vay haline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypermestra

supernatural terk

Dinde var öyle bir şey kardeş, boş yere terk merk deme. Hatta Katy Perry'de satanlar arasındadır bunun yanı sıra eminem'de vardır;

• benim kaynımda geçenlerde satmıştı geçen gün kendisini kurban ettik
  • Şeytanla anlaşmayı düşünüyorsan şeytanın varlığını kabul etmişsin demektir, o zaman dinle alakan var, ahiret inancının da olduğunu düşünüyorum. Bu dünyada rahat etmek için sonsuz hayatı riske etmek, FAIL KONU KİLİT ÜYE BAN PLS
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

supernatural terk

Dinde var öyle bir şey kardeş, boş yere terk merk deme. Hatta Katy Perry'de satanlar arasındadır bunun yanı sıra eminem'de vardır;

• Başlığa bak

Filmlerden falan mi etkileniyorsunuz ya , Ayrıca diyelim ki böle bir şey kurdun kafanda senin olmayan bir şeyi nasıl satacaksın ki ? Ha iblis de seni bekliyordu satsa da yesek diye

Sesli güldüm ya hayal dünyanız çok geniş harbiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

Şeytanla anlaşmayı düşünüyorsan şeytanın varlığını kabul etmişsin demektir, o zaman dinle alakan var, ahiret inancının da olduğunu düşünüyorum. Bu dünyada rahat etmek için sonsuz hayatı riske etmek, FAIL KONU KİLİT ÜYE BAN PLS

Yok hocam ben düşündüm onu cennete gitsen tamam eğlenceli olur ama ne kadar süre ? hayatta en iyi şeye en istediğin şeye sahip olmak bile seni bayıyorken sonsuzlukta napacam ben o kadar amaç yok bişey yok en iyi pc oyunu bile 1-2 gün oynayınca solarite gibi geliyor ama dünyada ghostrider olmak cidden pahabiçilmez

• Öyle bir şey yok

• Supernatural terk.
    Edit:Yetişememişim,hayal kırıklığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azadutyun -- 2 Şubat 2013; 18:57:08 >
  • o işlere azrail bakıyor şeytan değil ;=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

supernatural terk

yahu dostum bu ruhunu şeytana sattım sadece bır deyım bunun amacı 3 sey seytana ruhunu satma Sexe kontrole ve parayadır.

• Ya bir yer vardı böyle 4 tane yolun ortası oraya gidiyorsun en ortayı kazıyorsun sonra bir kutu çıkıyor sonra o kutuya resmini atıyorsun sonra tekrar geri koyuyorsun şeytan geliyor anlaşmaya hazır afiyet olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.