Şimdi Ara

Şeytan'i Racim'in hikayesi ÇALINTI ÇIKTI!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnci Sözlük'de anlatılan, korku hikayesinin aynı konusu film olmuştu ancak, quanttum bugün twitterınde şunları paylaştı

filmle bir alakam yoktur, muhtemelen sinema sektöründen biri sizler gibi hikayeyi okudu ve sonra birkaç değişiklikle filmini çekti

Sonra İse Bunu paylaştı.

kısaca hırsızlık yaptı, dava aşamasına geçiyoruz artık, beş kuruş almadım, devamını bilen yok çünkü yazmadım, incide yazmayı düşünüyorum
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gerçekten ayıp, adam o kadar anlatıyor herşeyi, ve sen bir çırpıda çalışıyorsun sonra senaristim diyorsun. AYIP

Ancak burası türkiye dediğim gibi, bunu duyduktan sonra türklüğümden bikere daha utandım, çok büyük ayıp etmişler quanttum'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi im bsavr -- 14 Eylül 2013; 1:06:15 >

• Hikayenin de linkini atar misin ve film ismi versen konuya uzagim da biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplangıç

Hikayenin de linkini atar misin ve film ismi versen konuya uzagim da biraz

http://ccc.incisozluk.cc/w/korkun%C3%A7-hikaye-anlat%C4%B1yorum-capslerle-kan%C4%B1tlarla/@quanttum

http://www.sinemalar.com/film/217557/seytan-i-racim

• hesap satılır
  • Trailerı izledim cidden ayıp resmen çalmışlar herifin hikayesini, hayır hikayeyi okuduktan sonra benim de aklıma gelmedi değil o ayrı bir mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralst44

İnci Sözlük'de anlatılan, korku hikayesinin aynı konusu film olmuştu ancak, quanttum bugün twitterınde şunları paylaştı

filmle bir alakam yoktur, muhtemelen sinema sektöründen biri sizler gibi hikayeyi okudu ve sonra birkaç değişiklikle filmini çekti

Sonra İse Bunu paylaştı.

kısaca hırsızlık yaptı, dava aşamasına geçiyoruz artık, beş kuruş almadım, devamını bilen yok çünkü yazmadım, incide yazmayı düşünüyorum
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gerçekten ayıp, adam o kadar anlatıyor herşeyi, ve sen bir çırpıda çalışıyorsun sonra senaristim diyorsun. AYIP

Ancak burası türkiye dediğim gibi, bunu duyduktan sonra türklüğümden bikere daha utandım, çok büyük ayıp etmişler quanttum'a.

twitterini paylasırmısın özelden

• ayıptır ya. Murat Toktamışoğlu'nu (filmin senaristi) rezil rüsva etmek gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmi bugün izledim fena film deildi ama yemin ederim bu yazılarınların tamamen aynısı vardı filmde resmen senaryoyu burdan almışlar ya hocanın çocugunun gözlerine 10 saniye bakması diyaloglar herşey tıpa tıp aynı
  • Emek hırsızı

• beyler bugün sinemada okudum hikayeyi aynısı cıktı kardeşime de söyledim girelim diye korkak çıktı gelmedi neyse bu öğlen gidicez artık
  • ee adamlar değiştiriyo ama bakıyorlar forumlarda güzel kafalarına göre uyacak bir şey ayarlıyorlar.
  • Aslında bende de en az 2 sezon gidecek, eski istanbulda geçen ve Türkiye'yi salya sümük ağlatabilecek bir aile hikayesi var. Belki de bu bir işaret ve düşündüğüm işe hemen koyulmalıyım.. Bir türlü senaryolaştıramadım.. Ama bunu yaparsam dev kadrolu bir dizi çıkar ve eminim bir Süper Baba gibi adını kazır geçer.
  • O hikayeden güzel film çıkar aslıda. Satmayı düşünmez mi ki?

•  Şeytan'i Racim'in hikayesi ÇALINTI ÇIKTI!

aklıma bu geldi
  • ben o hikayeyi okumaya korkmuştum :)

en sonda edebiyat hocası mı çıkıyordu ne :D Okumadım tamamını
  • Adamlar resmen çalmiş hikayeyi.. Sonunu yazmadiği içinde kendileri bişiyler uydurmuş duydugum kadariyla.. İnşAllah dava açarlarda herkes görür anyayi konyayi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 26 Eylül 2013; 7:25:27 >
  • yeni gördüm yuh diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Adamlar resmen çalmiş hikayeyi.. Sonunu yazmadiği içinde kendileri bişiyler uydurmuş duydugum kadariyla.. İnşAllah dava açarlarda herkes görür anyayi konyayi..

*Hanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

aklıma bu geldi

Sansürsüz hali varsa özelden atar mısın hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

aklıma bu geldi

Sansürsüz hali varsa özelden atar mısın hocam?

yok vallahi . google dan ara bulursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.