Şimdi Ara

Şeytan-ı Racim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkler korku filmi yapamıyor yeaaa kafasında değilim öncelikle

Dün izledim bu filmi. çok tereddütüm vardı aslında. ama yanımdakilerin de ısrarıyla bu filmi tercih ettim.

şunu söylemeliyim ki hayatım da izlediğim en saçma ve gereksiz filmler listesinde rahat ilk 3e girer.

ne başı belli ne sonu belli, replik desen doğru dürüst konuşma bile yok filmde.

izlerken kendinizi keriz gibi hissedebilirsiniz

ayrıca dabbe cin çarpması el cin falan bu filme 10 basar. hiç birşey anlamadım. hala da anlamış değilim siz siz olun bu filmi izlemeyin

• Musallat haricinde hiçbirini beğenmedim bu filmlerin. Bir cin vakası biraz idare eder.
    Sadece böğürüp duruyorlar bütün filmlerde. Bağırış çağırış ve bol miktar böğürme var. Efektler berbat. Diyalog desen ayıp olmasın diye birkaç cümle kuruyorlar film boyunca. Zaman kaybından başka bir şey değil.
  • Ben dabbe musallat girdap semum tarzı tüm türk filmlerini izledim dabbenin cin çarpması çok etkiliydi. Girdap mükemmel gerilim esrarengiz bir filmdi. Hiç yoktan şeytan-ı racim filmi diğerlerine nazaran iyi gibi geldi hocam bana dediğiniz doğru 1.seansta uyuttu ama 2.seans başarılıydı .
  • İzlerim ama para vermem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izlemedim ama konusunu okudum. Ve çok ilginçtir ki DH Konu Dışı bölümünde rastladığım bir hikayeyle birebir örtüşüyordu.

Belki filmin senaristi DH'de takılıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Filmi izlemedim ama konusunu okudum. Ve çok ilginçtir ki DH Konu Dışı bölümünde rastladığım bir hikayeyle birebir örtüşüyordu.

Belki filmin senaristi DH'de takılıyordur

O hikayeyi inciden alıntılamışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle carpilmali cinli filmlere en iyi örnek bence exorcism of emily rose filmdir.Ecnebiler cinlerle şeytani yada ruhları karistiriyorlar. Hikayede seytan diye geçiyor ama aslında olan cin carpmasi bence.

Biraz olsun bu filmde ki gibi yapmaya calissinlar ortaya çok iyi oturup zevkle izlenebilecek bir film cikabilir.Cinlerle ilgili bilumum korkunç hikayeler vardır ama bunları degerlendirip orta seviye bir film bile yapamıyoruz malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk-ı Memnu Gerçek Oldu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türklerin korku anlayışı cinden başka bişey değil
  • Maalesef beceremiyoruz bu türde filmler yapmayı.
  • Türk filmi katagorisinde "korku" yu tamamiyle sildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.