Şimdi Ara

SEYREK SAKAL KONUSU CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 22 yaşındayım vücutta sorun yok ama sakallarım çok zayıf yüzümde boşluk yok ama sakallar genel olarak sık değil çene ile favori kısmı sert diğer yerdeki kıllar çok ince haftada bir traş oluyorum ama sakallarım uzaktan belli olmuyor bile ben sakallarımın siyahlaşmasını istiyorum ailede köse yok babamın sakalları askerden sonra çıkmış yardım edebilirmisiniz askerlikte bitti hala böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcrrwwrx -- 9 Ocak 2014; 19:15:17 >

• Benim gözüme kadar var ne yapacaksın sakalı yav emin ol bunu istemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Benim gözüme kadar var ne yapacaksın sakalı yav emin ol bunu istemezsin.

öylede böylede traş oluyorum zaten bari adam gibi çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcrrwwrx -- 9 Ocak 2014; 19:18:02 >
  • bitkisel karışımlar işe yarar mı acaba ?
  • Benimde seyrek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakal çıkan birine sürttür
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Arkadaşlar ben 22 yaşındayım vücutta sorun yok ama sakallarım çok zayıf yüzümde boşluk yok ama sakallar genel olarak sık değil çene ile favori kısmı sert diğer yerdeki kıllar çok ince haftada bir traş oluyorum ama sakallarım uzaktan belli olmuyor bile ben sakallarımın siyahlaşmasını istiyorum ailede köse yok babamın sakalları askerden sonra çıkmış yardım edebilirmisiniz askerlikte bitti hala böyle

Sadece 1 haftanın sonucu eğerki bakımlı biri olduğunu düşünüyorsan yani sakallara bakım yapabileceksen sakal için uğraşılır güzel oluyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yondaime Hokage -- 10 Ocak 2014; 14:33:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal ve bıyık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Orijinalden alıntı: xcrrwwrx

Arkadaşlar ben 22 yaşındayım vücutta sorun yok ama sakallarım çok zayıf yüzümde boşluk yok ama sakallar genel olarak sık değil çene ile favori kısmı sert diğer yerdeki kıllar çok ince haftada bir traş oluyorum ama sakallarım uzaktan belli olmuyor bile ben sakallarımın siyahlaşmasını istiyorum ailede köse yok babamın sakalları askerden sonra çıkmış yardım edebilirmisiniz askerlikte bitti hala böyle

Sadece 1 haftanın sonucu eğerki bakımlı biri olduğunu düşünüyorsan yani sakallara bakım yapabileceksen sakal için uğraşılır güzel oluyor yani

uğraşacam bi yolunu bulmam lazım

• Saat basi jilet vur

• Bugüne kadar sakal konusunda bir tespitim varsa, oda herkesin kendine has bi sakalı olduğu. Yoğun bi sakal herkese yakışmıyor bu kesin.
  • sarımsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen traslı dolasmayı tercih ederim. Veya bırakırsam kirli sakaldan uzun bırakmam..Bakım fln istiyo demişler ama öyle çokda bakıma gerek yok sonuçta 10-15 dk nı alır en fazla
  • Saçta problem yoksa sakal önemli değil.
  • saçta problem yok
  • Ben 18 yaşındayım hiç çıkmıyor
  • Jilet vur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sarimsak sur ama dikkat et koklerini yakma sonra birdaha cikmaz ve minoxidil kullanabilirsin ama kullanmayi birakirsan dokuluyor sonra yine kullanmak zorunda kaliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sakal olayı genetik ırsi bir duru,m çıkacağı varsa çıkıcak yormayın kendinizi, ben 1 hafta kesmezsem 300 spartalı gibi oluyorum
  • Başlığı 'SANAL SEKS KONUSU CİDDİ' diye okuyan tek ben miyim acaba...

• Tavsiye üzerine badem yağı ve sarımsak kullanmaya başlıyorum gelişme olursa 1 ay sonra ss atarım inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.