Şimdi Ara

Seyredenlerden oldum be azizim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar pek çok kızdan hoşlandım ve 2 kıza aşık oldum. Hepsi de başkalarına gitti. Yavaş yavaş flörtleşmelerine tanık olduklarım oldu, aşklarını stalkladım, evlendiklerini gördüm. Çok üzüldüm ve bir daha üzüleceğim. 1 yıldan uzun süredir hoşlandığım bir kız var ve ben ona ne kadar sorunlu biri olduğumu açık açık belirttim. Günün birinde o da başkasına gidecek ve ben bunu görmek istemiyorum. Bir kıza vaat edebileceğim hiçbir şey yok. Ya da şöyle diyeyim, onu mutlu edemem. Bu yaşa geldim (26'yı dolduracağım) kız eli tutmak nedir bilmiyorum. Haftada 2 defa hem psikolog, hem de psikiyatr görüyorum ama nafile be. Ben böyle psikolojik sorunlar içinde doğayım, büyüyeyim, çevrem beni mahvetsin istemedim. Düzelemedim be azizim, seyredenlerden oldum. Seyretmek bana yaramıyor, hayatıma noktayı koyacak kadar da aciz olmak bana yaramıyor ama elimden de hiçbir şey gelmiyor. İstek nedir, kelime anlamını bile unuttum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ben böyle psikolojik sorunlar içinde doğayım, büyüyeyim, çevrem beni mahvetsin istemedim." bende hiç istemedim anasını satayım. doğduğumdan beri ne yaptıysam aileme ve çevreme 'rağmen' bir şeyler yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım hiç bir şey istediğim gibi gitmedi.

ailemin bana para dışında bir katkısı olmadı. para derken de yiyecek ve giyecek kastediyorum.

sevgiye inanılmaz ihtiyacım var.
  • En dipteysen ne guzel işte yukari cikma zamani. Bosver özgur ol yalniz ol. Kariyi kizi hayatimizin merkezi yapmak yanliş. İcinden geleni yap sikma kendini. Bu yasa kadar sikarsan boyle olur. Bu saatten sonra dusunme artik biseyler yap kabugundan kurtul yukleri at.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

"Ben böyle psikolojik sorunlar içinde doğayım, büyüyeyim, çevrem beni mahvetsin istemedim." bende hiç istemedim anasını satayım. doğduğumdan beri ne yaptıysam aileme ve çevreme 'rağmen' bir şeyler yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım hiç bir şey istediğim gibi gitmedi.

ailemin bana para dışında bir katkısı olmadı. para derken de yiyecek ve giyecek kastediyorum.

Gün geçtikçe ölüme bir gün daha yaklaşıyorum, bir kaç saat daha geçiyor yaşamdan uzaklaşan. Bugüne kadar iyi ki sevgilim olmamış, o kadar sorunlu bir insanım ki, bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıramaz, karşı tarafa da zarar verirdim. Bu saatte de değişen pek bir şey yok, halen sevgilimin olmaması doğru olan olabilir. Psikoloğum 30 yaşından önce sevgilin olmasın dedi. Belki 30 yaşıma gelince, halen tedavi görmeye devam edersem o zaman da aynı şeyi söyleyecek, 35 yaşına kadar bekle diyecek. Benim hayatım geçiyor, gençliğim çöp olmuş, senin en azından gençliğini kurtarma şansın var. Benim o da yavaş yavaş elimden kayıyor.

Bir kaç basit yüz bin saat. Bazıları çok fazla şey başarıyor, hayatından keyif alıyor, çok büyük bir kısmı bir şeyler yapmak zorunda olduğu ve bir güç tarafından baskı altında olduğu, fişi çekerse sonsuz azap çekeceğine inandığı için yaşıyor. Ben de inanç da yok, fişi çekmeyi bir yandan çok istiyorum ama acıdan korkuyorum, sakat kalmaktan korkuyorum. Acısız ölüm butonu olsa ve 1000 defa hakkım olsa, 1000 defa basardım. Bakma sen yaşamaya istekliyim dediğime, bazen neye karar vereceğimi kendim de bilemiyorum. Yine de her sene 1.1 milyon kişi kendi elleriyle fişi çekiyor.

Bazıları buna doğal seçilim diyor. Bak, ormanlar hektar olarak yarı yarıya indi, omurgalı hayvan sayısı 1970'den bu yana yarıya düştü. Dünyada 7.5 milyar insan var, bunun 10'da biri aç veya açlıkla ölüm tehlikesiyle karşı karşıya. Bunu benim söylemem doğru değil belki ama yazasım geldi. Dünyada teknoloji iyiye gidiyor olabilir ama şu anda dünyanın kaderi pek parlak görünmüyor. 100 yıl sonra ne tarz yıkımlar olabileceğini bilemiyoruz ve ben bu dünyanın iyiye gideceğine inanmıyorum, o yüzden ben de çekileyim istiyorum bu oyundan, hani soruyu bilemeyeceğini düşünenler çekilir ya, o tarz, riske atmayayım kendimi, o perişanlığı yaşamayayım. Doğal seçilim desinler isterlerse, önemli değil. Eğer bundan anlaşılan sadece üremekse, Suriyeli senden benden çok ürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judging Justice -- 25 Mart 2017; 2:9:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

En dipteysen ne guzel işte yukari cikma zamani. Bosver özgur ol yalniz ol. Kariyi kizi hayatimizin merkezi yapmak yanliş. İcinden geleni yap sikma kendini. Bu yasa kadar sikarsan boyle olur. Bu saatten sonra dusunme artik biseyler yap kabugundan kurtul yukleri at.

Söylenildiği kadar kolay olsa keşke.

• Foruma Hoşgeldiniz . . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazılarıda yalnız ölmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    hachiko'ya ne oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind.

Why should I be frightened of dying?

There's no reason for it, you've gotta go sometime.

"If you can hear this whispering you are dying."

I never said I was frightened of dying.

Müthiş bir parça, Pink Floyd, The Great Gig In The Sky.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judging Justice

quote:

"Ben böyle psikolojik sorunlar içinde doğayım, büyüyeyim, çevrem beni mahvetsin istemedim." bende hiç istemedim anasını satayım. doğduğumdan beri ne yaptıysam aileme ve çevreme 'rağmen' bir şeyler yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım hiç bir şey istediğim gibi gitmedi.

Gün geçtikçe ölüme bir gün daha yaklaşıyorum, bir kaç saat daha geçiyor yaşamdan uzaklaşan. Bugüne kadar iyi ki sevgilim olmamış, o kadar sorunlu bir insanım ki, bir ilişkinin sorumluluğunu kaldıramaz, karşı tarafa da zarar verirdim. Bu saatte de değişen pek bir şey yok, halen sevgilimin olmaması doğru olan olabilir. Psikoloğum 30 yaşından önce sevgilin olmasın dedi. Belki 30 yaşıma gelince, halen tedavi görmeye devam edersem o zaman da aynı şeyi söyleyecek, 35 yaşına kadar bekle diyecek. Benim hayatım geçiyor, gençliğim çöp olmuş, senin en azından gençliğini kurtarma şansın var. Benim o da yavaş yavaş elimden kayıyor.

Bir kaç basit yüz bin saat. Bazıları çok fazla şey başarıyor, hayatından keyif alıyor, çok büyük bir kısmı bir şeyler yapmak zorunda olduğu ve bir güç tarafından baskı altında olduğu, fişi çekerse sonsuz azap çekeceğine inandığı için yaşıyor. Ben de inanç da yok, fişi çekmeyi bir yandan çok istiyorum ama acıdan korkuyorum, sakat kalmaktan korkuyorum. Acısız ölüm butonu olsa ve 1000 defa hakkım olsa, 1000 defa basardım. Bakma sen yaşamaya istekliyim dediğime, bazen neye karar vereceğimi kendim de bilemiyorum. Yine de her sene 1.1 milyon kişi kendi elleriyle fişi çekiyor.

Bazıları buna doğal seçilim diyor. Bak, ormanlar hektar olarak yarı yarıya indi, omurgalı hayvan sayısı 1970'den bu yana yarıya düştü. Dünyada 7.5 milyar insan var, bunun 10'da biri aç veya açlıkla ölüm tehlikesiyle karşı karşıya. Bunu benim söylemem doğru değil belki ama yazasım geldi. Dünyada teknoloji iyiye gidiyor olabilir ama şu anda dünyanın kaderi pek parlak görünmüyor. 100 yıl sonra ne tarz yıkımlar olabileceğini bilemiyoruz ve ben bu dünyanın iyiye gideceğine inanmıyorum, o yüzden ben de çekileyim istiyorum bu oyundan, hani soruyu bilemeyeceğini düşünenler çekilir ya, o tarz, riske atmayayım kendimi, o perişanlığı yaşamayayım. Doğal seçilim desinler isterlerse, önemli değil. Eğer bundan anlaşılan sadece üremekse, Suriyeli senden benden çok ürüyor.

sevgilinin olmaması sorunların olmasından kaynaklanıyor. "sorunlarım var iyi ki sevgilim olmamış" bana göre baya olumlu bir düşünce.
    bende fişi çekmeyi düşünüyorum, antidepresan sahte bir mutluluk veriyor ancak hayatımda hiç bir şey iyi gitmeyince hiç bir işe yaramıyor, fişi çekmemi geciktiriyor sadece. hayatımı da kontrol edemiyorum, içimden gelenleri istediklerimi yapamıyorum, aileme bağlıyım, sorunlarımın çoğuda ailemden kaynaklanıyor. ailemden kurtulup yeni bir hayata başlamak istiyordum ancak onuda yapacak gücüm yok. ne zaman hayatımı değerlendirip bir plan yapmaya kalksam hep çıkmaz sokağa denk geliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Judging Justice

quote:

sevgilinin olmaması sorunların olmasından kaynaklanıyor. "sorunlarım var iyi ki sevgilim olmamış" bana göre baya olumlu bir düşünce.
    bende fişi çekmeyi düşünüyorum, antidepresan sahte bir mutluluk veriyor ancak hayatımda hiç bir şey iyi gitmeyince hiç bir işe yaramıyor, fişi çekmemi geciktiriyor sadece. hayatımı da kontrol edemiyorum, içimden gelenleri istediklerimi yapamıyorum, aileme bağlıyım, sorunlarımın çoğuda ailemden kaynaklanıyor. ailemden kurtulup yeni bir hayata başlamak istiyordum ancak onuda yapacak gücüm yok. ne zaman hayatımı değerlendirip bir plan yapmaya kalksam hep çıkmaz sokağa denk geliyorum

Ah be...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.