Şimdi Ara

Seyahat tarzi kitap tavsye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar seyahat, bir sheyleri keshf etme, yenilik, Robinson Cruso ve s tarzi bi kitab onerir misiniz?

• Oz Büyücüsü

(Küçük görme , dünya klasiklerindendir )
  • up
  • Alexander Pushkin-Erzurum Yolculuğu
  • Robinson Cruso gibi kitaplar var midir acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

Robinson Cruso gibi kitaplar var midir acaba???

Esrarengiz Ada-Jules Verne 3 ciltlik bir eser.Robinson Crouse tadında biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

quote:

pdf/doc olarak bulmamda yardim lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

quote:

pdf/doc olarak bulmamda yardim lutfen

pdf olarak bir şey diyemeyeceğim çünkü ben pdf okumuyorum.Bu kitap pek yaygın,bilinen bir eser olmadığı için pdf olarak bulamayabilirsin.İnternette Pdf e-kitapları araştıracaksın artık.
  • sehirde, ulkede, dogada tek kalip yasam savasi veren bi kitap önerir misiniz?
    I am legend, 28 gun/hafta sonra ve s. filmleri gibi. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• quote:

sehirde, ulkede, dogada tek kalip yasam savasi veren bi kitap önerir misiniz?

4'te 1 - Nick Schuyler.
    http://www.dr.com.tr/Kitap/4te-1/Nick-Schuyler/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000357349

Gerçek bir hayat hikayesi. Tam sizin aradığınız konuda bir kitap. Hazır D&R'da indirimdeyken kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

quote:

4'te 1 - Nick Schuyler.
    http://www.dr.com.tr/Kitap/4te-1/Nick-Schuyler/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000357349

Gerçek bir hayat hikayesi. Tam sizin aradığınız konuda bir kitap. Hazır D&R'da indirimdeyken kaçırmayın derim.

tesekkurler kardes. . Evet benim aradigim tarz kitap gibi. . Ama bi de mertlik, cesaret, kardeslik ne bileyim. . Hep iyiler kazanir tarzinda olmazsa iyi olurdu. . ((

• Evliya Çelebi - Seyahatname... Gerek günümüz tercemeleri gerek orjinali okumaya değer. Evliya Çelebinin müalağalı anlatımı ile hem birçok gerçek ortamı öğrenmiş olursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Evliya Çelebi - Seyahatname... Gerek günümüz tercemeleri gerek orjinali okumaya değer. Evliya Çelebinin müalağalı anlatımı ile hem birçok gerçek ortamı öğrenmiş olursun...

tesekkur! Bakalim nasilmis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Evliya Çelebi - Seyahatname... Gerek günümüz tercemeleri gerek orjinali okumaya değer. Evliya Çelebinin müalağalı anlatımı ile hem birçok gerçek ortamı öğrenmiş olursun...

tesekkur! Bakalim nasilmis

Yalnız kitabın orjinali 10 cilt... Günümüz Türkçesiyle almazsan (Osmanlıca kelime bilgin yok ise) anlayamazsın. Tercümelerinde seçmeler şeklindede var cilt cilt anlatılanlarıda var. Bulabildiğini oku :) Eminim Robinson'dan zevklidir...
  • up

• up
  • Senin istediğin tarzdaki kitaplar;

Yabana Doğru - Jon Krakauer
    Kelebek - Henri Charriere

Bunların dışında eğer gezi kitabı arıyorsan, herhangi bir kitap satış sitesine girip, ilgini çeken ülkenin ismini yazarak aradığına ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Senin istediğin tarzdaki kitaplar;

Yabana Doğru - Jon Krakauer
    Kelebek - Henri Charriere

Bunların dışında eğer gezi kitabı arıyorsan, herhangi bir kitap satış sitesine girip, ilgini çeken ülkenin ismini yazarak aradığına ulaşabilirsin.

hocam gezi derken, boyle gezi rehberi falan tadinda istemiyorum. robinson cruso ve ya "i'm legend" (28 gun, hafta) filmleri tadina bir sey bekliyorum...
    tesekkurler
  • Rehber değil de, gezip gördüğü yerleri anlatan, duygularını dile getiren gezi hikayeleri için ilgini çeken ülkenin ismini kitap arama sitelerinde taratarak bulabilirsin demek istedim. Senin dediğin tarzdaki kitapları zaten yukarıda belirttim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.