Şimdi Ara

********* ŞEVVAL SAM - KARADENİZ *******

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye 'nin en kaliteli seslerinden Şevval Sam 'ın yeni albümü "Karadeniz" çıktı.Adından da anlaşşıldığı üzere albüm , Şevval Sam 'ın Kazım Koyuncu ile Gülbeyaz dizisinde seslendirdiği müziklerden ve de en çok beğenilen Karadeniz Türkülerinden oluşmakta.Bu arada Albüm kapağıda şahane olmuş, eski bi fotoğrafı yıllarca saklanış gibi. Tam Şevval Sam 'a yakışır şekilde. Bayılıyorum ben bu sese, bu yoruma valla.

*Sevdiğiniz sanatçıları sizde sevginizi göstermek için onların Orjinal Cd'lerini sizlerder alınız.Evet internette varken neden para vereyim diyorsunuz ama sizcede bu şekilde o sanatçıya destek olmuş ve onu seviyor olabiliyormusunuz...!! Herkesi bu konuda bilinçli olmaya çağırıyorum...!!

*********   ŞEVVAL SAM - KARADENİZ *******

*********   ŞEVVAL SAM - KARADENİZ *******

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 10 Temmuz 2008; 17:14:16 >

• Şevval Sam aslında Kürt kökenlidir bu açıdan da ayrı tebrik etmek lazım çünkü kardeşlik adına güzel birşey yaptığı..farklılıklarımızı diğerleri gibi negatif değil de pozitif açıdan değerlendirmekte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erzincanspor

Şevval Sam aslında Kürt kökenlidir bu açıdan da ayrı tebrik etmek lazım çünkü kardeşlik adına güzel birşey yaptığı..farklılıklarımızı diğerleri gibi negatif değil de pozitif açıdan değerlendirmekte..

Lütfen etnik sözlere girmeyelim.Şevval Sam ne laz,ne kürttür.TÜRK'TÜR!!! Lütfen Müzik Hakkında,Sesi Hakkında bahsedelim arkadaşlar!!!

Bu ses Karadeniz'de bir güneş!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 10 Temmuz 2008; 17:26:41 >
  • Allah Allah,

Ben Şevval Sam'ın şarkı söylediğini hiç duymamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemal

Allah Allah,

Ben Şevval Sam'ın şarkı söylediğini hiç duymamıştım.

Oda güzel
  • orjinal korsan olayını okuyunca aklıma south parkın 7.sezondan bir bölümü geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 10 Temmuz 2008; 18:58:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

orjinal korsan olayını okuyunca aklıma south parkın 7.sezondan bir bölüm aklıma geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok duru bir sesi var... zevkle dinliyorum...
  • Evet Bende dedim bu kadın karadenizli değil ama çok güzel yorumlamış cdsi var elimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Evet Bende dedim bu kadın karadenizli değil ama çok güzel yorumlamış cdsi var elimde.

yorumu çok güzel evet ben 2 tane cd sini aldım :D biri hediye tabi
  • yaw ben türk sant müziği hayrnıydım bu kadın sayesinde hayranalığım katlandı.

Ayrıca bir lazuşağu olarak ta oynadığı dizi ve Kazım Koyuncu ile olan düetleriyle kalbime taht kurdu 4ver
  • sesini sevmemekle birlikte süper baba dan bu yana düzgün bi tarzı ve yaşam biçimi oldugu için kendisini begenirim .................annesine ise hastayım
  • şimdi derman dizisinde oynuyor gözlerine hayranım
  • Harika bir albüm 2 gündür zevkle dinliyorum...Ondan önceki SEK albümü de müthişti...İşin magazinsel kısmından ziyade sanat kısmıyla ilgilendiği için Şevval Sam gibi sanatçılara gerçekten helal olsun...

Ve Şevval Sam ne kadar iyi olursan ol Süper Baba'da Fiko'yu bıraktığın için sana olan kızgınlıgım dinmeyecek...
  • Yine müthiş.
  • sevindim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Ve Şevval Sam ne kadar iyi olursan ol Süper Baba'da Fiko'yu bıraktığın için sana olan kızgınlıgım dinmeyecek...

İnsanlarımız bakalım diziyi gerçek hayat değil o diye ne zaman algılıcak hayırlısı kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazuTS -- 13 Temmuz 2008; 17:06:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazuTS

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

İnsanlarımız bakalım diziyi gerçek hayat değil o diye ne zaman algılıcak hayırlısı kardeşim

Buradaki ironiyi sen mi anlayamadım ben mi anlayamadım anlamadım kardeşim...
  • Şevval Sam NTV-YEŞİL EKRANDA Canlı Yayında !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.