Şimdi Ara

Sevmeden tıp okunur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
5.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bırak sevmeyi nefret eder düzeyde yazdım. İlk 2 sene nefretim daha da arttı. 3. Sınıfta nefret düzeyinden normal sevmeme düzeyine indi. Üstte bir arkadaş çok doğru demiş. Dersler bir şekilde hallolur da doktor olmak pek bana değil. Devlet memurluğu yapıma uygun değil. Muhtemelen ileride bu mesleği sevmeden belli bir süre yapıp istifa edip alakasız bir iş yapacağım. Yazarken bunları göz önünde bulundur. Başlayınca seversin diye bir şey kesinlikle yok.

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Ben bırak sevmeyi nefret eder düzeyde yazdım. İlk 2 sene nefretim daha da arttı. 3. Sınıfta nefret düzeyinden normal sevmeme düzeyine indi. Üstte bir arkadaş çok doğru demiş. Dersler bir şekilde hallolur da doktor olmak pek bana değil. Devlet memurluğu yapıma uygun değil. Muhtemelen ileride bu mesleği sevmeden belli bir süre yapıp istifa edip alakasız bir iş yapacağım. Yazarken bunları göz önünde bulundur. Başlayınca seversin diye bir şey kesinlikle yok.
    Hocam emeğinin karşılığını fazlasıyla alıyor diyorlar insanla uğraşma kısmı değil de daha çok ders kısmı bana zor geliyor biyolojiyi sevmeyen bir insanım normakde çok meraklı biriyimdir mühendislikte kendime bir şeyler katma imkanım daha çok olur diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Street of dreams

Hocam emeğinin karşılığını fazlasıyla alıyor diyorlar insanla uğraşma kısmı değil de daha çok ders kısmı bana zor geliyor biyolojiyi sevmeyen bir insanım normakde çok meraklı biriyimdir mühendislikte kendime bir şeyler katma imkanım daha çok olur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Derslerden korkma hocam. O bir şekilde halloluyor. Diğer bahsettiğim şeyler çok daha önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up aynı şeyi yaşıyorum ama tıp ile ceng arasındayım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grievous1907 -- 12 Ağustos 2020; 21:14:37 >
  • Değil tıp en basit bir meslek sevmeden asla yapılmaz. İnsana iskence gibi gelir o saatler. Parasına, statüsüne, havasına bakmadan lütfen mutlu olacağınız ve iyi olacağınıza inandığınız meslekleri yazın.

• Hocam, tip kazandıysan çok iyi mühendislikleride kazandın demektir. 50 yıl daha yaşayacaksan 30 yılını mesleğini icra ederken gecireceksin. Sevmiyorsan yazma. Bu kadar basit, nedenler ivirlar zivirlar hep kafanı karıştırır 30 yıl her şey oturduğunda pişman olursun

• Abim doktor,yıllardır istediğim halde beni vazgeçirmeye çalışıyor düşün gerisini
    Gerekçesi arkadaşa boş kontenjan lazım

İki mesaj arası sadece bir saniye bu bir mucize

Şu an ön yargılısınız bence yapamam diye bir şeu yok ama ilgi alanınız değilse size işkence gibi gelebilir.ben de hiç sevmiyordum ama şu an tıp dersleri bana işkence gibi gelmiyor genel olarak sevmeye başladım biraz.tabii ön yargılarımı atınca böyle oldu.
    Neden tıp istiyorsunuz ki? zaten sevmediğiniz bir şeye giderek sevdiğiniz şeylerden de uzak kalıyorsunuz.ben aile baskısıyla yazmıştım ama benimkiler aşırı takıntılıydı siz de böyle bir durumdaysanız çok üzgünüm :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bombhasbeenplanted191

Hocam kendin diyorsun muhendislige ilgim daha fazla diye cidden garanti meslek ve para var diye tip yazanlardan nefret ediyorum
    Hocam katılıyorum fakat bir yandan şunu diyorlar : tıp okuyunca kazandığın parayla boş zamanlarında istediğini yaparsın mühendislikte çok para kazandığını düşünsek bile (ki bir doktora göre çok daha az para kazanıyor ) ona ayıracak zaman bulamayacaksın sürekli çalışacaksın

Orijinalden alıntı: Guest-071DA5849

Şu an ön yargılısınız bence yapamam diye bir şeu yok ama ilgi alanınız değilse size işkence gibi gelebilir.ben de hiç sevmiyordum ama şu an tıp dersleri bana işkence gibi gelmiyor genel olarak sevmeye başladım biraz.tabii ön yargılarımı atınca böyle oldu.
    Neden tıp istiyorsunuz ki? zaten sevmediğiniz bir şeye giderek sevdiğiniz şeylerden de uzak kalıyorsunuz.ben aile baskısıyla yazmıştım ama benimkiler aşırı takıntılıydı siz de böyle bir durumdaysanız çok üzgünüm :(
    Hocam sürekli doktorluk yüceltiliyor ve mühendislik de yerin dibine sokuluyor sıfır tıp isteği vardı bende sınavdan önce tereddüt dahi etmiyordum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.