Şimdi Ara

seviyorum ama sıkıldım sanırım yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadın erkek ilişkilerinde uzman oldum, duygularımı tamamen kontrol edebiliyorum zannediyordum.

2 yıllık düzenli ilişkim var, onu sevdiğime eminim ileride biriyle evleneceksem bu o olacak. o beni daha da çok seviyor bundan eminim ilişkide bi sıkıntı yok zaten.

sıkıntı şu; mayıs ayından beri görüştüğüm bi kız var ilk başta olay sadece fbuddy gibiydi ama ben gittikçe bu kızdan hoşlanmaya başladım onun hislerinden tam emin değilim zaten beni iyice çeken de bu. geçen hafta ilk kez buluştuk meğersem bakireymiş bu birlikte yattık takıldık falan ama ben bozmak istemedim kızı. o günden beri onu düşünüyorum gülüşü vücudu falan aklımdan çıkmıyor.

bu yeni kızla hiçbir gelecek düşünemiyorum benim kafa yapıma uygun değil uzun vadeli ilişki için. ama sürekli aklımda ne yapacağım inanın bilmiyorum. içimden keşke bozsaydım kesin bana bağlanırdı falan diye düşünceler geçiyor.

sevgilimi seviyorum onu terkedemem ama ona ilgim iyice azaldı. okullar kapandığından beri buluşmadık belki de bu yüzdendir? umarım tekrar buluşunca her şey düzelir.

çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum 1 haftadır 5 kilo verdim yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum.

yardıma ihtiyacım var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• i need help

• quote:

meğersem bakireymiş

ah hocam hep öyle söylerler inandınız mı :) bu kadar hızlı o noktaya gelmişsiniz hani... biraz düşünün bunları yahu :) yani duygularınızı incitmek istemem ama bu kadar hızlı o noktaya gelmişseniz bence de ciddi düşünmeyin zaten onunla. sizinle hızlı işleri geliştiren başkalarıyla da geliştirebilir. Benim size yegane tavsiyem sizi gerçekten çok seven sevdiceğinize odaklanmanız, onun sevgisinin kıymetini bilmeniz olacaktır. kaybettiğinizde öyle pişman olacaksınız ki, tek bir şeyin garantisini vereceksem o da bu olur :)

hatta ona süprizler yapın, renk gelsin ilişkinize, sizi hep daha da çok sevmekten başka bir şey yapmayacaktır. böyle insanları bulduğunuzda kaybetmeyin. sonra kafanızı vurmadığınız yer kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raphuss -- 21 Temmuz 2020; 16:32:40 >
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    hocam sevgilimden ayrılmak istemiyorum zaten.

ayrıca öbür kızın bakire olup olmaması zaten umrumda değil, takılmak için istiyorum ama aklımdan çıkmıyor çok istiyorum. bu arada bakire olduğundan eminim benim de tecrübem var yani

• Sevgilin başka biriyle sen varken takılsa burada erkek olur yangında kül bırakmazsın.Ayrılacaksan ayrıl sonra yap ne yapıyorsan
  • Ötekinden tadını al bırak

Zaten esas sevgilin öğrense bile çok aşırı gururlu değilse pişmanım falan dersin sonrasında barışısırzınız.İlk aşamada değil ama biraz ayrı kalırsınız.

Kesin dekmiyorum ama böyle yaparsan bir s ıkıntı olmaz.Eğer ki iş evlenme noktasına gelirse bir daha sakın kasın aldatmıyorsun.
  • Şükret iyi insan bulamayands var.Sende bi kaşinti var içgudusel olarak pişman olursun.Bir kere karaktersizsin onuda kabul et kendini düzelt.Aldatmişin hala devam ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 24 Temmuz 2020; 1:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında bunlar normal erkek davranışları ama popüler kültürde artık yeri yok bu yüzden sancılı oluyor

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    tipim ortalama vücut biraz iyi. instagramdan buldum

• Eminim 13 yaşında evde sürekli mastürbasyon yapan bir tipsin. Yazdıkların da tamamen hayal ürünü ve gelecekte yapmak istediğin şeyler. Küçük dostum kendine başka uğraşlar bul derslerinle ilgilen sen bu konularla kafanı yorma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanuc -- 24 Temmuz 2020; 3:48:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blader senin ilişkin ilerde düzen tutmucak sen aldattığın için daha beteri başına gelicek şimdiden kendini bu duruma alıştır
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    kafamı toparladım bayağı, şu an gfye olan hislerim eskisi gibi. diğer kız da umrumda değil ama görüşmeye devam ediyorum

• bizde takıldık ettik milletle ama yapılacak kişi var yapılmayacak kişi var. Bu kadar değer gösteren birine bunu yapmak demek onun bu sevgisini kullanmak demek. O kızla görüşmeyi kesmessen bir süre sonra sevgilinden ayrılmak için bahane ararken bulacaksın kendini sonunda ayrılırsınız.diğer kız seni bırakır gider,sende 2 3 ay sonra kafanı duvara vurursun.Tecrübeyle sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.