Şimdi Ara

Seviyorum ama bir yandan da istemiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim durum şöyle sınıftan bir kızı seviyorum.Sınıfta derste veya tenefüste falan onu görünce işte konuşmak istiyorum,başkalarından kıskanıyorum falan.Ama okuldan çıkıp onu görmediğim zaman hala sevdiğimi hissediyorum ama bir yandanda çıkmak istemiyorum(Gerçi kız büyük ihtimal kabul etmiyecek o da var yani)Yani şimdi kim bu kızla uğraşıcak mesajlaşıcak,işte haftasonları falan kafama göre takılıyorum ne güzel.Onunla buluşmak için falan büssürü yol gidicem.Yani bir yandanda üşeniyorum.Sizce ne yapmalıyım?Ama şunuda söylemekte yarar var kız %80 ihtimal kabul etmez ama işte onu gördüğüm zamanlar hemen mutsuzlaşıyorum onu istiyorum benimle konuşsun falan istiyorum.Görmediğim zaman o kadar problem olmuyor.Bide kızın sevdiğimden haberi var.Ama daha teklif etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 20 Kasım 2013; 20:19:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

Arkadaşlar benim durum şöyle sınıftan bir kızı seviyorum.Sınıfta derste veya tenefüste falan onu görünce işte konuşmak istiyorum,başkalarından kıskanıyorum falan.Ama okuldan çıkıp onu görmediğim zaman hala sevdiğimi hissediyorum ama bir yandanda çıkmak istemiyorum(Gerçi kız büyük ihtimal kabul etmiyecek o da var yani)Yani şimdi kim bu kızla uğraşıcak mesajlaşıcak,işte haftasonları falan kafama göre takılıyorum ne güzel.Onunla buluşmak için falan büssürü yol gidicem.Yani bir yandanda üşeniyorum.Sizce ne yapmalıyım?Ama şunuda söylemekte yarar var kız %80 ihtimal kabul etmez ama işte onu gördüğüm zamanlar hemen mutsuzlaşıyorum onu istiyorum benimle konuşsun falan istiyorum.Görmediğim zaman o kadar problem olmuyor.Bide kızın sevdiğimden haberi var.Ama daha teklif etmedim

benımkısıde aynı durum ama kabul edıcegınden emınım cıkmak ıstemıyorum neden boyle kafaya taktıgımıda bılmıyorum

• hocam onu seviyorum dediğin de şüphelerin varsa, tam olarak emin değilsen seviyorsundur ancak aşık olacak kadar değildir

ve de tavsiyem gidip konuş, belki kendi aranızda ilişkinize dair şeyleri konuşunca buna bakışında değişiklikler olur
  • o zaman hoşlanmadır o aşk değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Seviyorum ama bir yandan da istemiyorum.

kızı yarın başkası götürürse koyar adama...
  • aynı durum bende de var ama yalnız olmaktan iyidir sanırım.
  • quote:

Arkadaşlar benim durum şöyle sınıftan bir kızı seviyorum.Sınıfta derste veya tenefüste falan onu görünce işte konuşmak istiyorum,başkalarından kıskanıyorum falan.Ama okuldan çıkıp onu görmediğim zaman hala sevdiğimi hissediyorum ama bir yandanda çıkmak istemiyorum(Gerçi kız büyük ihtimal kabul etmiyecek o da var yani)Yani şimdi kim bu kızla uğraşıcak mesajlaşıcak,işte haftasonları falan kafama göre takılıyorum ne güzel.Onunla buluşmak için falan büssürü yol gidicem.Yani bir yandanda üşeniyorum.Sizce ne yapmalıyım?Ama şunuda söylemekte yarar var kız %80 ihtimal kabul etmez ama işte onu gördüğüm zamanlar hemen mutsuzlaşıyorum onu istiyorum benimle konuşsun falan istiyorum.Görmediğim zaman o kadar problem olmuyor.Bide kızın sevdiğimden haberi var.Ama daha teklif etmedim

çekingenlikten kaynaklanıyor moralim bozuluyor ayaklarına yatma iyi vakit geçiremeyeceğinden korkuyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caporedattore

quote:

çekingenlikten kaynaklanıyor moralim bozuluyor ayaklarına yatma iyi vakit geçiremeyeceğinden korkuyorsun.

Aslında çekingenimdir.Yalnız kalmayı daha fazla tercih ederim sevdiğim kız ise tam tersim aşırı sosyal.İşte mesajlaşıyor hababam,konuşuyor arkadaşlarıyla takılıyor,haftasonları genellikle hep geziyor falan.Ama ne bileyim şimdi rahatım ne güzel eski rahatlığımı özler miyim diye düşünüyorum bide ilk aşk bu hiç kimseyle çıkmadım daha korkuyorum açıkçası :D
    Bu arada diğer arkadaşlara da buradan yanıt vereyim.Yani sadece hoşlanma değil gibi yani bundan öncede bazı kızlardan hoşlandım ama hiç birini bu denli kafaya takmamıştım.Bu kızı ise sürekli derste falan düşünüyorum hele önümde oturuyorsa yandım yani,ona bakmaktan derse konsantre olamıyorum.Dediğim gibi büyük ihtimal hiç çıkmadığım için böyle korkuyorum herhalde.Bide kız büyük ihtimalle kabul etmiyecek.Sevdiğimi biliyor ama bazen göz göze geliyoruz.Niye bana bakıyor anlamadım zaten,benden hoşlandığı için bakmıyordur merak ediyor herhalde hala onu seviyor muyum diye falan?Neyse saolun yanıtlar için.Zaten aynı sınıftayız.Aynı sınıftan ilişkiler zor oluyordur herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 21 Kasım 2013; 18:30:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caporedattore

quote:

Aslında çekingenimdir.Yalnız kalmayı daha fazla tercih ederim sevdiğim kız ise tam tersim aşırı sosyal.İşte mesajlaşıyor hababam,konuşuyor arkadaşlarıyla takılıyor,haftasonları genellikle hep geziyor falan.Ama ne bileyim şimdi rahatım ne güzel eski rahatlığımı özler miyim diye düşünüyorum bide ilk aşk bu hiç kimseyle çıkmadım daha korkuyorum açıkçası :D
    Bu arada diğer arkadaşlara da buradan yanıt vereyim.Yani sadece hoşlanma değil gibi yani bundan öncede bazı kızlardan hoşlandım ama hiç birini bu denli kafaya takmamıştım.Bu kızı ise sürekli derste falan düşünüyorum hele önümde oturuyorsa yandım yani,ona bakmaktan derse konsantre olamıyorum.Dediğim gibi büyük ihtimal hiç çıkmadığım için böyle korkuyorum herhalde.Bide kız büyük ihtimalle kabul etmiyecek.Sevdiğimi biliyor ama bazen göz göze geliyoruz.Niye bana bakıyor anlamadım zaten,benden hoşlandığı için bakmıyordur merak ediyor herhalde hala onu seviyor muyum diye falan?Neyse saolun yanıtlar için.Zaten aynı sınıftayız.Aynı sınıftan ilişkiler zor oluyordur herhalde?

senın durumun daha kotu ya ama cıkmıcagından bu kadar emın olma

• sevdiği için insan üşenirmi demekki sevmiyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de seven bir kız var. Sevmek için sevgili etiketi yapıştırmak gerekmiyor. Çıkma denilen şeyden yapmıyoruz ama seviyorum o da beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.