Şimdi Ara

Seviyor musun sorusuna bilmiyorum demek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oysaki bilgisayardan yazarken seni seviyorumlar, aşık oluyorum sanırımlar, sana ihtiyacım varlar ne oldu da ilk buluşmada böyle oluverdi?

• Beyler çok üzüldüm lan.
  • 5 Parmakmı yazıyorsun
  • Belli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

5 Parmakmı yazıyorsun

yok 4.
  • Kız utanmış olabilir, henüz ilk görüş olduğu için çekinmiş korkmuş olabilir. Sen kızı rahatlatmak yerine üstüne gidip zorlarsan iyice duman edersin. Böyle işleri zamana bırakmak lazım, bırak sınava istediği sorudan başlasın. Seni seviyorum demesin ama sana içten sarılsın. Elbette zor sorulara da gelecektir, ama kolay sorularla başlayıp moral bulmasına destek ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Oysaki bilgisayardan yazarken seni seviyorumlar, aşık oluyorum sanırımlar, sana ihtiyacım varlar ne oldu da ilk buluşmada böyle oluverdi?

Zanza 2 seçenek var.

1. Seni daha çok tanımak istiyorum

2. Yan cebimde yedek dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

Kız utanmış olabilir, henüz ilk görüş olduğu için çekinmiş korkmuş olabilir. Sen kızı rahatlatmak yerine üstüne gidip zorlarsan iyice duman edersin. Böyle işleri zamana bırakmak lazım, bırak sınava istediği sorudan başlasın. Seni seviyorum demesin ama sana içten sarılsın. Elbette zor sorulara da gelecektir, ama kolay sorularla başlayıp moral bulmasına destek ol.

Sevgiye dair başka birşey konuşulmadı buluşmada. Normal günlük konulardı. Sadece onu sordum. "Beni seviyor musun" diye. Bilmiyorum dedi. Cevap vermedim bende. Çekinmiş ya da utanmış gibi bir hali yoktu, ama bilemicem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Oysaki bilgisayardan yazarken seni seviyorumlar, aşık oluyorum sanırımlar, sana ihtiyacım varlar ne oldu da ilk buluşmada böyle oluverdi?

Zanza 2 seçenek var.

Evet benimde aklıma bunlar gelmişti ama seviyorum ya da sevmiyorum der insan. Bunun ortası var da biz mi bilmiyoruz.
  • bence seni kendinden esirgiyor kendinden koruyor ve biraz utanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: naberl

bence seni kendinden esirgiyor kendinden koruyor ve biraz utanıyor

nasıl yani hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Zanza 2 seçenek var.

Evet benimde aklıma bunlar gelmişti ama seviyorum ya da sevmiyorum der insan. Bunun ortası var da biz mi bilmiyoruz.

Zamana bırak kampana olur gibi duruyor.

bırak şimdi gızı mızı gel bikaç el oyun atak 4 umuz

ekleme: kızı Boğma raaad bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 9 Şubat 2013; 19:04:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.