Şimdi Ara

Sevinen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonluk gitmiş maçtan sonra fener ağlama çalıyor. Kendilerini avutuyorlar boş yere. Şimdi her şey unutuldu mu? Mancini kral mı oldu? Mancini takımla 1 sene daha oyuncak gibi oynayacak. Selçuk bitmiş pas atmayı beceremez hale geldi. Umut Gündoğan'ı çağırıyor ondan sonra veysel sarıyı alıyor.

• mesela ben ağlıyorum şuan.sizde öyle yapın.
  • 10 yıl sonra bir derbiyi izlemedim dışardaydım alışverişte 30dk önce geldim, şimdi baktım maç 1-0 bitmiş benim için garip bir gündü.
  • Valla zerre artı bişey katmadı ama sonuçta yendik. Tek tesellim yarın fanatik fbli arkadaşa GS forması giydirecek olmam :)
  • Valla ne yalan soyleyeyim ben de üzülmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden izliyorsun bilmiyorum ama maçın sonlarına doğru gsvid kendisi açtı müziği.
  • lafa bak. artist seni. sonuçta bi derbi kazandık.

yenilseydik adamlar sahanın ortasında şampiyonluğu ilan etselerdi daha iyi mi olacaktı

sen sen adamım çok boş konuşuyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gram uzulmedim. Staddaki 30bin ksi + enistem (ozellikle enistem cok ) sevindi sanki.

• Kaybetseydik Mancini'yi gömen yazılar yazacaktın içinde patladı tabi.
  • Fenerbahçe'nin,Eskişehir ve Sivas deplasmanlarında puan kaybettiği zaman daha çok sevinmiştim.
  • pek bir şey değişmedi ama en azından renk geldi
  • öncelikle tebrik ederim galatasaraylı arkadaşları.ama bugğn utanç duyulması gereken bir gün oldu en büyükleriz diye geçiniyoruz ortada olan hiç bir şey yok. barcelona atl madird maçını izledim hafta içi çok eksikler var hala çok gerideyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Kaybetseydik Mancini'yi gömen yazılar yazacaktın içinde patladı tabi.

Mancini gidene kadar kimseye huzur yok. Kazandık diye övecek değilim. Övünülecek bir tarafı yok.
  • Tebrikler ama ben bugün bir derbi falan izlemedim.Sahada 2 güreş takımı vardı resmen.Emre Fenerbahçe'ye Melo da Galatasaray'a yakışmıyor.Şu ikisinden de Türk futbolu kurtulmalı.Çok yazık...

• Soğuttular takımdan da futboldan da. 2-3 haftadır hiçbir maçını izlemedim nefret ettirdi Mancini gereksizi. 8. olduğumuz sezon bile bu kadar soğumamıştım takımdan. Adam geldi takımın içine etti kazansan ne olacak bjk gibi bir takımla 2. lik yarışına giriyorsun liderle 10 puan fark olmuş nesine sevineceksin bu durumun. Aysal ın paralı askerleri cirit atıyor foruma bile girmiyorum artık.
  • Onu gsvid açtı

• Puan farkının bu şekilde olması haliyle maçın sonucunu gölgeledi.
  • 3 puan aldık, buna sevindim. böyle derbi falan olmaz, top durmadan 2 dk oynamadı ya 2 dk 2 2. zırt pırt faul, sarı kart, sakatlık vs vs. nasıl maç lan bu?
    neyse 3 puan aldık, 2.lik şansımızı koruyoruz. bizim için bu sen önemli olan 2. olup şl ye direk katılmak, bunu sezon başından beri dile getiriyoruz zaten.
  • hayatımda ilk defa feneri yenmemize ragmen zerre sevinmedim. tek sevindigim şey yenilmememiş olmamız.
    bir takım anca ve anca bu kadar acizane galip gelebilir. futboldan bu kadar sogutulabilir. 10 kisilik takıma karsı bu kadar ruhsuz ve korkak oynanır yazık cok yazık. burak ve selcuga gelince yolunuz acık olsun sizler beni futboldan da degil hayattan soguttunuz.
  • Macı kazandik bir şekilde ve mancini yine teknik deha oldu bazı kesimlerce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.