Şimdi Ara

Sevgiliyle öpüşmek (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
3
Favori
28.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten sevdiğin insanın dudağına konduracağın masumca bir öpücük, onun ruhuna dokunmaktır başka bir anlamda.
  • Konu açılalı kaç ay olmuş şimdiye acaba öpmediği yeri kalmış mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyhat@@

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

şimdi kimisi hayvandan farklı yaşama gereği duymayabilir, ama ben bize verilen "düşünme" yeteneğini kullanarak hayvanlardan farklı yaşamamız gerektiğini düşünüyorum.
    sana gelirsek:
    "toplumun seni nasıl tabiyatından uzaklaştırdığını keşfet" diyorsun diğer arkadaşa ama aslında "tabiat"ından uzaklaşan sensin,
    sonuçta s.çmak da bir ihtiyaç ama kimse yol ortasında s.çmıyor.

Size verilen düşünme yeteneğini maalesef kendi kendinizi kısıtlama yönünde kullanıyorsunuz. Ki bunu düşünme yeteneğini kullanmadan yapıyorsunuz, düşünme yeteneğini kullanarak bu kuralları koyanlar bilmem kaç yüzyıl önce yaşamış üst zümredir.

Medeni yaşam ile hiçbir sorunum yok. Yol ortasında bahsettiğiniz şeyi yapmak pisliğe neden olacağından yaşam standartlarımızı negatif anlamda etkilerdi. Ama yol ortasında seks yapmak yoldan geçen kimseye negatif yada pozitif anlamda bir zarar vermezdi. Bunlar aynı şeyler bile değiller, dolayısıyla lütfen örnek verirken 'düşünelim'.

ulan okurken dayanamadım. 1.5 yıl öncesinin mesajı olmasına rağmen cevap yazıcam. insanlar sokak ortasında seks yapsa insanlar negatif pozitif etkilenmez demişsin. ulan 5 yaşindaki çocuk o seks yapanları görse etkilenmez mi sence. ayrıca o bahsettiğin doğal yaşam insanların değil hayvanların yasam şeklidir. insanların hayvanlardan en temel üstünlüğü olan düşünebilme yeteğini kullansan da sırf cool ve değişik düşüncede olmak icin saçmalamasan.

negatif mi yoksa pozitif mi etkilenir orası tartışılır. ek olarak internette hiç tanımadığım insanlarla girdiğim bir tartışmada 'cool olma' düşüncesini süzgeçten geçirip beni ona yöneltecek kadar asosyal bir yapım yok.
  • ben hayır diyorum..

not: sevgilim yok.
  • lisede kızlar bunun için çıkıyor zaten erkeklerle. hormonlardan dolayı malum azgın oluyorlar işte ergen tarzda sinemaya gitmeler, orda burda sokak aralarında yiyişmeler öpüşmeler falan oluyor. liseli kızla fazlasını yapamazsınız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Su konudan anladim ki ; Forumun cogu asosyal'mis. Ya ilk defa sevgilisi oluyor herkesin ya da hic olmamis.

8 ayda opusen mi dersin, opmenin anormal oldugunu dusunen mi dersin, optukten sonra ayrilan mi dersin.

Sanirsin iliskiye girmekten bahsediyoruz. Sevgilin sonucta arada sevgi var. İster yanagindan opersin ister dudagindan ister elini tutarsin ister tutmazsin. Bu konuyu bile tartisiyosaniz harbiden yuh diyorum. Siz nasil es secip evleneceksiniz ilerde. Gercekten de okullarda zorunlu ''Evlilik'' dersi verilmesi gerekir.

Sevmeden cikiyorsunuz galiba. Teklif etmek diye bir tabir var tabii cogunuzun kafasinda. Teklif edeyim, kabul etsin sevgili olalim sonra birbirimizi daha iyi taniriz nasil olsa mantigi var. Yahu once bi taniyin sonra sevgili olun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

quote:

Ne öpüşmesi arkadaş bizimde kız kardeşimiz var sizin gibiler yüzünden kardeşimin sürekli peşinden koşucam. Senin kardeşini biri öpse hoşuna gider mi ? Ne öpüş nede öpüştür.

Agir sakirt cikti bu arkadas.

Cocugu da öpüsmeden, menüden secersin artık. Az pismis, yagsiz ustune de parmesan sosu. Öpüsmek ayip, gunah. İliskiye girmek hele ondan beter yahu. İliskiye girmeden cocuk sahibi bile olabilirsin ilerde. Abiler onu da ogretmistir sana muhabbet esnasinda.

Neyse maklubeni ye hadi sen kardes.

Dostum sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Ne abisi ? Ne maklubesi ? Dalga geçicek konu değil sevgili oldu diye öpüşmesi mi lazım. Kız kardeşin var mı ?

Sen önce şu kız kardeşin var mı sorusu yerine insanların doğal hayatının nasıl olması gerektiğine dair bir iki muhakemede bulun. Akabinde de toplumun seni nasıl tabiyatından uzaklaştırdığını keşfet. Eğer beceremiyorsan söyle, yardımcı olayım.

insanların doğal hayatı nasıl olmalı açıkla bakalım

Tuvalet ihtiyacını gidermek, yemek yemek, öpüşme, seks gibi şeyler kısıtlanmadan gayet rahatça yaşanabilmeli. Yok işte benim kız kardeşimdir, yok benim annemdir vs. gibi saçmalıklara yer verilmemeli insanların doğal hayatında. Sizin anneniz de şu an istediği kişiyle cinsel ilişkiye girebilir ve buna karışmaya hakkınız yok, aynı şekilde kız kardeşiniz de istediği kişiyle cinsel ilişkiye girebilir ki buna da karışma hakkınız yok. Ek olarak, sokak ortasında seks yapılsa bile bunun yadırganmaması lazım çünkü bu sokak ortasında yemek yemekle aynı şey. Özetleyecek olursak; hiçbir kısıtlama olmadan insan doğal hayatına uygun eylemleri istediği şekilde gerçekleştirebilmedir tabiyata göre.

Yol ortasında seks yapmak nasıl kötü örnek olmaz?
    Aklınızı manavdan mı aldınız? Ufacık çocuklar görecek onların psikolojisi bozulacak hadi bunu geçtim bu yaşam tarzı oluşturulmaya çalışılan yeni dünya düzenini söylüyorsunuz şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne öpüşmesi arkadaş bizimde kız kardeşimiz var sizin gibiler yüzünden kardeşimin sürekli peşinden koşucam. Senin kardeşini biri öpse hoşuna gider mi ? Ne öpüş nede öpüştür.

Agir sakirt cikti bu arkadas.

Cocugu da öpüsmeden, menüden secersin artık. Az pismis, yagsiz ustune de parmesan sosu. Öpüsmek ayip, gunah. İliskiye girmek hele ondan beter yahu. İliskiye girmeden cocuk sahibi bile olabilirsin ilerde. Abiler onu da ogretmistir sana muhabbet esnasinda.

Neyse maklubeni ye hadi sen kardes.

Dostum sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Ne abisi ? Ne maklubesi ? Dalga geçicek konu değil sevgili oldu diye öpüşmesi mi lazım. Kız kardeşin var mı ?

Sen önce şu kız kardeşin var mı sorusu yerine insanların doğal hayatının nasıl olması gerektiğine dair bir iki muhakemede bulun. Akabinde de toplumun seni nasıl tabiyatından uzaklaştırdığını keşfet. Eğer beceremiyorsan söyle, yardımcı olayım.

insanların doğal hayatı nasıl olmalı açıkla bakalım

Tuvalet ihtiyacını gidermek, yemek yemek, öpüşme, seks gibi şeyler kısıtlanmadan gayet rahatça yaşanabilmeli. Yok işte benim kız kardeşimdir, yok benim annemdir vs. gibi saçmalıklara yer verilmemeli insanların doğal hayatında. Sizin anneniz de şu an istediği kişiyle cinsel ilişkiye girebilir ve buna karışmaya hakkınız yok, aynı şekilde kız kardeşiniz de istediği kişiyle cinsel ilişkiye girebilir ki buna da karışma hakkınız yok. Ek olarak, sokak ortasında seks yapılsa bile bunun yadırganmaması lazım çünkü bu sokak ortasında yemek yemekle aynı şey. Özetleyecek olursak; hiçbir kısıtlama olmadan insan doğal hayatına uygun eylemleri istediği şekilde gerçekleştirebilmedir tabiyata göre.

Yol ortasında seks yapmak nasıl kötü örnek olmaz?
    Aklınızı manavdan mı aldınız? Ufacık çocuklar görecek onların psikolojisi bozulacak hadi bunu geçtim bu yaşam tarzı oluşturulmaya çalışılan yeni dünya düzenini söylüyorsunuz şuan.

Finlandiya'daki bir manavdan aldım, 34 yıl garantili.
  • quote:

Su konudan anladim ki ; Forumun cogu asosyal'mis. Ya ilk defa sevgilisi oluyor herkesin ya da hic olmamis.

8 ayda opusen mi dersin, opmenin anormal oldugunu dusunen mi dersin, optukten sonra ayrilan mi dersin.

Sanirsin iliskiye girmekten bahsediyoruz. Sevgilin sonucta arada sevgi var. İster yanagindan opersin ister dudagindan ister elini tutarsin ister tutmazsin. Bu konuyu bile tartisiyosaniz harbiden yuh diyorum. Siz nasil es secip evleneceksiniz ilerde. Gercekten de okullarda zorunlu ''Evlilik'' dersi verilmesi gerekir.

Sevmeden cikiyorsunuz galiba. Teklif etmek diye bir tabir var tabii cogunuzun kafasinda. Teklif edeyim, kabul etsin sevgili olalim sonra birbirimizi daha iyi taniriz nasil olsa mantigi var. Yahu once bi taniyin sonra sevgili olun.

+1903.Adam her kelimede hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Kız Yattığı Adamı Nasıl Çok Kolay Terkedebilir?

http://forum.donanimhaber.com/m_77513320/f_//tm.htm#77513320
  • Epey ülke gördüm birkaç ülkede de yaşama imkanı buldum , Türk ve Arap toplumu çok takıyor bu konulara bence.Yani insanların ne düşündüklerine
  • Erteleyebildiğin kadar ertele yani kız istemedikçe. Sonra monotonlaşır zaten

• azıcık kafanızı şuradan kaldırın da deneyim kazanan.Öpüp öpmeyeceğinizide biz mi söylüceğiz ?
  • quote:

sokak ortasında mıçıyor musun?mıçıyorsan söylediklerinde samimi olduğuna inanırım ve fikirlerine katılmasam da sana saygı duyarım.bu yazdığın şeyleri hayvanlar yapıyor.hayvanlardan ufak farklarımız olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 17 Temmuz 2013; 14:13:02 >
  • Öpuserek sevgili olmaktir en guzeli. Gec bile kalmissin.

• şu liseliyi ciddiye alıp cevap yazmayın ya büyüyünce anlar neyin ne olduğunu. ilerde kendi eşide sokak ortasında istediğiyle sex yapar oda izleyip asılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

şu liseliyi ciddiye alıp cevap yazmayın ya büyüyünce anlar neyin ne olduğunu. ilerde kendi eşide sokak ortasında istediğiyle sex yapar oda izleyip asılır.

bende diyorum bu kapak sesi nerden geliyor
  • Ben şunu anlamıyorum ? Sevgili diyince aklınıza hep neden seks geliyor öpüşmek geliyor ?

Tamam bunlarda yapılacak elbette yahu biraz sabır. Onu gerçekten seviyorsan senin hayat arkadaşın olmuştur.Gidin beraber vakit geçirin gezin tozun sinemaya gidin ne biliyim birlikte birşeyleri paylaşın sarılın birbirinize.

Daha ilk günden cinsellik düşünüyorsanız sizin hedefiniz farklı o zaman ?
  • Kim demiş avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Mehmet Akif Ersoy

der giderim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.