Şimdi Ara

Sevgiliyle öpüşmek (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
3
Favori
28.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 sene sonra ilk kez öpüştüm. Oda çok ani oldu. Dünyaya 2. kez gelmiş gibi oluyosun diyolardı gerçekten doğru. Ama 7 8 ay sonra bitti.
  • Benim bir kız kardeşim var, şu an 11 yaşında. İleride sevgilisi olacak tabii ki. Öpüşecek, belki de sevişecek onunla. Ben onu asla yargılayamam. Sadece yol gösterici olabilirim, onun bunu yanlış kişilerle yaşamasına engel olabilirim. Ben 20 yaşındayım ve 16 yaşından beri 3 sevgilim oldu şu ana kadar. Üçü ile de yattım, ancak hiçbirinin arkasından en ufak kelime etmedim.Hiçbirini kırmadım, önemsiz hissettirmedim. Her birine ayrı değer verdim, çünkü insan değerlidir. İnsanı bu tarz konularda rahat olması değil, hakkında böyle çirkince konuşulması değersiz kılar. Yanlış anlamayın, değersiz kılınan hakkında konuştuğunuz kişi değil. Sizsiniz. Şu anki sevgilim benim gelmiş geçmiş en iyi dostum mesela. Kimseyi kaybetmekten çekinmem ancak onun olmama düşüncesi beni bazen huzursuzlaştırabiliyor. Ben bu kadınla sevişmeyeceğim de kimle sevişeceğim. Birbirinden hoşlanan iki insanın ilişkisini cinsellik, aidiyet, teslimiyet güçlendirmez de ne güçlendirir. İnsanların cinselliğe böyle iğrenç bakmasının kendi iç kötülüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen aynı dünyada yaşamadığımızı düşünüyorum. Azınlık olabilirim ancak hiç olmazsa kendime bir öz saygım var. Umarım tüm kadınlar bir gün aciz ve yetersizliğinin farkında olmayan insanların dillerine sakız olmadan dilediklerini yapabilirler.
  • Bir kızla eğer 1 aydır öpüşmüyosan o senin sevgilin olmuyo teknik olarak. Öyle kaynatıyonuz kafanızca oluyo. Sevgiliyle öpüşmemek nedir yahu

Orijinalden alıntı: guccaly

bazıları hayvanlara özeniyor sanırım
    sokak ortasında seks falan

onu özgürlük sayanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Yolun ortasında seks yapmak kimseye zarar vermez, dolayısıyla kimsenin özgürlüğüne kastetmiş olmazsınız.
    Yolun ortasında boşaltım yapmak hoş bir görünüm vermez, ama kimsenin özgürlüğüne de kastetmiş olmazsınız.

Sonuç olarak ikisinin de yapılmasında sorun yok.

Sen fazla özgürsün birader git bi adada yaşa bu kadar özgürlük bu Ülkede yasaktır kimseye zarar vermeyim istediğimi yapayım diye bir Dünya yok

Kafanda güzel galiba Herkez istediği gibi yaşasaydı bu hayatta eminim sen ve senin gibiler çoktan ölmüş olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan_007 -- 19 Mayıs 2013; 12:50:34 >

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Su konudan anladim ki ; Forumun cogu asosyal'mis. Ya ilk defa sevgilisi oluyor herkesin ya da hic olmamis.

8 ayda opusen mi dersin, opmenin anormal oldugunu dusunen mi dersin, optukten sonra ayrilan mi dersin.

Sanirsin iliskiye girmekten bahsediyoruz. Sevgilin sonucta arada sevgi var. İster yanagindan opersin ister dudagindan ister elini tutarsin ister tutmazsin. Bu konuyu bile tartisiyosaniz harbiden yuh diyorum. Siz nasil es secip evleneceksiniz ilerde. Gercekten de okullarda zorunlu ''Evlilik'' dersi verilmesi gerekir.

Sevmeden cikiyorsunuz galiba. Teklif etmek diye bir tabir var tabii cogunuzun kafasinda. Teklif edeyim, kabul etsin sevgili olalim sonra birbirimizi daha iyi taniriz nasil olsa mantigi var. Yahu once bi taniyin sonra sevgili olun.

Seni hep takip ediyorum, bu konularda çok ince şeyler yazıyorsun ama bırak peşini kardeşim.İnsanlara laf anlatamazsın, hele hele burdakilere O iş yaş.Seni anlıyorum.Ha birde kötü olan bu elemanların kafasında kızlarda var ki eyvah eyvah düşman başına.

Şu konuda mesajların birinde gördüm ilk hafta öpmüşmüşte çok hızlı gitmiyormuymuşuz diye sormuşmuş Allah boyunuzu devirmesin
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Millet öpüsmeyi ask sanmis biz sevgilimizin gözlerine bakmaya utanirken

güzel bir cevap sonunda

Yazılan en anlamı sözlerden biri
  • Arkadaş konuyu okudum kan beynime sıçradı sinirden ne kadar örümcek kafalı bir toplulukmuşuz. Şeytan diyor aç fake hesap edebine ahlakına geleneğine göreneğine örümcek beynine dinine kitabına ırkına neyi bahane edip de kısıtlamaya çalışıyorlarsa hepsine gerektiği gibi söv say ağızları açık bakakalsınlar ekrana. Yeter ulan sanki ülkede herşey yerli yerinde herkesin işi gücü milletin uçkurunu tutmak elalemin işine karışmak ahlak bekçiliği yapmak olmuş.

Bu arada bir dh klasiği geliyor:
    Em onu evlat.

Orijinalden alıntı: Meshhead

Benim bir kız kardeşim var, şu an 11 yaşında. İleride sevgilisi olacak tabii ki. Öpüşecek, belki de sevişecek onunla. Ben onu asla yargılayamam. Sadece yol gösterici olabilirim, onun bunu yanlış kişilerle yaşamasına engel olabilirim. Ben 20 yaşındayım ve 16 yaşından beri 3 sevgilim oldu şu ana kadar. Üçü ile de yattım, ancak hiçbirinin arkasından en ufak kelime etmedim.Hiçbirini kırmadım, önemsiz hissettirmedim. Her birine ayrı değer verdim, çünkü insan değerlidir. İnsanı bu tarz konularda rahat olması değil, hakkında böyle çirkince konuşulması değersiz kılar. Yanlış anlamayın, değersiz kılınan hakkında konuştuğunuz kişi değil. Sizsiniz. Şu anki sevgilim benim gelmiş geçmiş en iyi dostum mesela. Kimseyi kaybetmekten çekinmem ancak onun olmama düşüncesi beni bazen huzursuzlaştırabiliyor. Ben bu kadınla sevişmeyeceğim de kimle sevişeceğim. Birbirinden hoşlanan iki insanın ilişkisini cinsellik, aidiyet, teslimiyet güçlendirmez de ne güçlendirir. İnsanların cinselliğe böyle iğrenç bakmasının kendi iç kötülüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen aynı dünyada yaşamadığımızı düşünüyorum. Azınlık olabilirim ancak hiç olmazsa kendime bir öz saygım var. Umarım tüm kadınlar bir gün aciz ve yetersizliğinin farkında olmayan insanların dillerine sakız olmadan dilediklerini yapabilirler.

20 yasindasin da mantigin yanlis. Onceki 3'unle yatmissin simdi neredeler ? Hala seviyor musun ? Veya gorusuyor musun ? Bir seyler hissediyor musun ? Yoook.

Simdikini seviyorum demissin. Yattiktan sonra ayrilmayacak misin ? Hala sevecek misin ? Bu duygulari hissedecek misin ? Yoook.

3'u gecmissin 4.ye gelmissin hala tecrube edinememissin bu konuda bak. Seviyordum,yasadim,yaptim,ettim diyorsun ana hepsi mazi bak.

quote:

Benim bir kız kardeşim var, şu an 11 yaşında. İleride sevgilisi olacak tabii ki. Öpüşecek, belki de sevişecek onunla. Ben onu asla yargılayamam. Sadece yol gösterici olabilirim, onun bunu yanlış kişilerle yaşamasına engel olabilirim. Ben 20 yaşındayım ve 16 yaşından beri 3 sevgilim oldu şu ana kadar. Üçü ile de yattım, ancak hiçbirinin arkasından en ufak kelime etmedim.Hiçbirini kırmadım, önemsiz hissettirmedim. Her birine ayrı değer verdim, çünkü insan değerlidir. İnsanı bu tarz konularda rahat olması değil, hakkında böyle çirkince konuşulması değersiz kılar. Yanlış anlamayın, değersiz kılınan hakkında konuştuğunuz kişi değil. Sizsiniz. Şu anki sevgilim benim gelmiş geçmiş en iyi dostum mesela. Kimseyi kaybetmekten çekinmem ancak onun olmama düşüncesi beni bazen huzursuzlaştırabiliyor. Ben bu kadınla sevişmeyeceğim de kimle sevişeceğim. Birbirinden hoşlanan iki insanın ilişkisini cinsellik, aidiyet, teslimiyet güçlendirmez de ne güçlendirir. İnsanların cinselliğe böyle iğrenç bakmasının kendi iç kötülüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. Bazen aynı dünyada yaşamadığımızı düşünüyorum. Azınlık olabilirim ancak hiç olmazsa kendime bir öz saygım var. Umarım tüm kadınlar bir gün aciz ve yetersizliğinin farkında olmayan insanların dillerine sakız olmadan dilediklerini yapabilirler.

20 yasindasin da mantigin yanlis. Onceki 3'unle yatmissin simdi neredeler ? Hala seviyor musun ? Veya gorusuyor musun ? Bir seyler hissediyor musun ? Yoook.

Simdikini seviyorum demissin. Yattiktan sonra ayrilmayacak misin ? Hala sevecek misin ? Bu duygulari hissedecek misin ? Yoook.

3'u gecmissin 4.ye gelmissin hala tecrube edinememissin bu konuda bak. Seviyordum,yasadim,yaptim,ettim diyorsun ana hepsi mazi bak.

Hepsi mazi, ama kayıp nerede? Sorun bu. Sevişmek niçin kaybetmek kadınlar için. Hepsinin yeni mutlu ilişkileri var, onlar adına mutluyum bunu sorun etmeyecek insanlar buldukları için. Tecrübeyle ne ilgisi var, herkes bir gün gidebilir; gidecek.
  • quote:

quote:

quote:

Hepsi mazi, ama kayıp nerede? Sorun bu. Sevişmek niçin kaybetmek kadınlar için. Hepsinin yeni mutlu ilişkileri var, onlar adına mutluyum bunu sorun etmeyecek insanlar buldukları için. Tecrübeyle ne ilgisi var, herkes bir gün gidebilir; gidecek.

''Şu anki sevgilim benim gelmiş geçmiş en iyi dostum mesela. Kimseyi kaybetmekten çekinmem ancak onun olmama düşüncesi beni bazen huzursuzlaştırabiliyor. '' demişsin. Kayıp burada işte. Laflarının içinde gizli.
  • bir arkadaş demişki sevgilimle 8. aydan sonra öpüştüm ve 1 ay sonra ayrıldık. nedeni erkekler istediğini alınca hevesleri kaçıyor ondanmış sanki seviştin kızla ha. gerçi öyle olsa bile öyle düşünmen yanlış. evlendikten sonra gerdek gecesi işini halledip boşanırsın o zaman sevgili karıcığından. neden çünkü hevesin kaçtı istediğini aldın haydi şimdi yallaaaah. vah vaaahh.. siz penisinizlemi düşünüyorsunuz çok merak ettim şimdi.
    kız sizinle öpüşmek istiyorsa bu kızın kaşar yada or.. olduğu anlamına mı geliyor. neymiş kız sizi öpmesin siz onu öpün. var mı böyle bir şey arkadaş ya. neden o öpemiyor ilk! öpüşmek gayet doğal bir şey bu kadar abartıldığına inanamıyorum. eğer sen günah diye öpmüyorum diyorsan senin dinine göre bi kızla samimi konuşmak eline dokunmak temas etmekte günah arkadaşım. sizin işinize geleni alıyorsunuz kitaptan heralde ben bunu anladım. bana burda dinini savunuyorsan her yönüyle savunacaksın nokta

Orijinalden alıntı: supersamo48

Merhabalar
    1 aylik bir iliskim var. daha lisedeyiz lise 3. sizce böyle bir olayin olmasi normal mi. şahsen ben sıcak bakmıyorum siz ne düşünùyorsunuz ?

Dostum öpersen kızın bağlanmasını sağlarsın.Öpmezsen belkide beni sevmiyor gibi takıntılar yapar ve hiç iyi olmaz.Ama abartıya kaçmadan öpersen bence kız sana daha çok sarılır...

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

şimdi kimisi hayvandan farklı yaşama gereği duymayabilir, ama ben bize verilen "düşünme" yeteneğini kullanarak hayvanlardan farklı yaşamamız gerektiğini düşünüyorum.
    sana gelirsek:
    "toplumun seni nasıl tabiyatından uzaklaştırdığını keşfet" diyorsun diğer arkadaşa ama aslında "tabiat"ından uzaklaşan sensin,
    sonuçta s.çmak da bir ihtiyaç ama kimse yol ortasında s.çmıyor.

Size verilen düşünme yeteneğini maalesef kendi kendinizi kısıtlama yönünde kullanıyorsunuz. Ki bunu düşünme yeteneğini kullanmadan yapıyorsunuz, düşünme yeteneğini kullanarak bu kuralları koyanlar bilmem kaç yüzyıl önce yaşamış üst zümredir.

Medeni yaşam ile hiçbir sorunum yok. Yol ortasında bahsettiğiniz şeyi yapmak pisliğe neden olacağından yaşam standartlarımızı negatif anlamda etkilerdi. Ama yol ortasında seks yapmak yoldan geçen kimseye negatif yada pozitif anlamda bir zarar vermezdi. Bunlar aynı şeyler bile değiller, dolayısıyla lütfen örnek verirken 'düşünelim'.

ulan okurken dayanamadım. 1.5 yıl öncesinin mesajı olmasına rağmen cevap yazıcam. insanlar sokak ortasında seks yapsa insanlar negatif pozitif etkilenmez demişsin. ulan 5 yaşindaki çocuk o seks yapanları görse etkilenmez mi sence. ayrıca o bahsettiğin doğal yaşam insanların değil hayvanların yasam şeklidir. insanların hayvanlardan en temel üstünlüğü olan düşünebilme yeteğini kullansan da sırf cool ve değişik düşüncede olmak icin saçmalamasan.

Kız peşinde gezmeyide bırakın artık, onlar sizin peşinizde gezsin. (Yeni devir bunu gerektiriyor)
    Gününüzün 12 saatini karı kız düşünerek geçirirseniz hem sapık olursunuz hem psikolojiniz bozulur.

En nefrettiğim şey erkeklerin köpek gibi kızların peşinde dolanması, sonra 5 para etmeyen insan bile denilmeyecek karakterdekiler kendilerini bir anda prenses sanıyorlar sayenizde. Bu da diğerlerine ulaşma seviyesindeki çıtayı yükseltiyor doğal olarak, sonra da 30 yaşıma geldim kız arkadaşım yok diye başlık açanlar doluşuyor Ülke'de.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.