Şimdi Ara

Sevgiliyle Gidilecek İstanbulda Bir Otel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
39.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizin bildiğiniz ucuz pahalı olmayan otel istiyorum istanbulda.lütfen gereksiz yorumlar yapmayınız rica ediyorum.sizin bildiğiniz bir yer varmı böyle? yalnız öyle pansiyon falan olmasın sakata gelmeyelim polis falan baskın yapar şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'da Sevgiliyle Gidilecek Oteller

İstanbul'un büyüleyici atmosferinde sevgilinizle unutulmaz bir kaçamak planlıyorsanız, özel anlarınızı paylaşabileceğiniz mükemmel oteli bulmanıza yardımcı olacak bir rehber sunuyoruz.

İstanbul'da sevgiliyle gidilecek oteller, romantik bir ortam ve lüks olanaklar vaat ediyor. İster panoramik şehir manzaralarına hayran kalmak, ister tarihi semtlerin büyüsüne kapılmak isteyin, şehrin canlı dokusuyla bütünleşen oteller sizlere benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Sultanahmet'in Kalbinde Romantik Bir Kaçamak

Tarihi Sultanahmet semtinin kalbinde yer alan oteller, Ayasofya ve Topkapı Sarayı gibi ikonik simge yapıların büyüleyici manzaralarını sunuyor. Lüks süitleri, romantik dekorasyonu ve özel terasları ile unutulmaz bir kaçamak için ideal.

Boğaz'ın Büyüleyici Sularında Lüks Bir Tatil

Boğaz'ın göz alıcı sularında yer alan oteller, panoramik şehir manzaraları ve seçkin olanaklarla benzersiz bir kaçamak vaat ediyor. Romantik tekne turlarından özel yemeklere kadar, bu oteller sevgilinizle birlikte hayatınızın en güzel anılarını yaratmanız için her şeyi sunuyor.

Taksim'in Canlılığından Bir Parça

Taksim'in hareketli bölgesinde yer alan oteller, şehrin dinamik atmosferini keşfetmek için mükemmel bir konum sunuyor. Modern tasarımları, hareketli barları ve restoranları ile şehirdeki en canlı sevgiliyle kalınacak yerler arasında yer alıyorlar.

İstanbul'da sevgiliyle kalınacak oteller, çiftler için unutulmaz bir kaçamak için tasarlanmıştır. İster romantik bir hafta sonu arayışında olun, ister özel bir gün kutlamak isteyin, bu şehir sevgilinizle paylaşabileceğiniz mükemmel ortamı sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hafta sonu Abanta git, güzel butik yerler var doğa ile iç içe. Sevgiliyle İstanbul'da otele mi gidilir evladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Hafta sonu Abanta git, güzel butik yerler var doğa ile iç içe. Sevgiliyle İstanbul'da otele mi gidilir evladım

dostum işte zamanımız yok kahretsin zamanımız olsa çok şey yapıcaz.ikimizde çalışıyoruz malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Hafta sonu Abanta git, güzel butik yerler var doğa ile iç içe. Sevgiliyle İstanbul'da otele mi gidilir evladım

dostum işte zamanımız yok kahretsin zamanımız olsa çok şey yapıcaz.ikimizde çalışıyoruz malesef..

Cüzdan isteyebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Cüzdan isteyebilirler

Anlamadığım otele gitmeyi kabul eden bir sevgili? 5 yıldızlı yerlerde sormazlar odayı alırsın numaranı söylersin direk odaya çıkar gelir, kimse hop nereye demez. Swissotel tercih edebilirsin, bütçeni bilemem.

• Kusura bakmayın da evlenmeden aynı odada kalmak ne demek oluyor bir açıklarmısınız! Modernlik buysa kalsın ben mağaramdan memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Kusura bakmayın da evlenmeden aynı odada kalmak ne demek oluyor bir açıklarmısınız! Modernlik buysa kalsın ben mağaramdan memnunum.

çıkma zaten. kal sen mağaranda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya'da otellerde çalışmak
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Kusura bakmayın da evlenmeden aynı odada kalmak ne demek oluyor bir açıklarmısınız! Modernlik buysa kalsın ben mağaramdan memnunum.

çatır çatır düzüşecekler demek, sen ne sandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Akşamki çift kale maça bilet bulunur..

Edit: Çocuk 92'liymis ve otel odalarına kız atıyo vay arkadas bizdeki şansın içine edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 14 Mart 2011; 14:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2121

quote:

çıkma zaten. kal sen mağaranda...

martnisan sen sus koylu
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 14 Mart 2011; 13:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Alıntıları Göster
    en uyuz olduğum şey bakkalda ekmeklerin ellenipte alınmamasıdır arkadaş gözünle seçsene niye elliyosun madem elledin niye almıyosun senden sonra gelen saf vatandaşta dünyadan bi haber şekilde o ellenmişi alıp yer

• quote:

Orijinalden alıntı: DVB

en uyuz olduğum şey bakkalda ekmeklerin ellenipte alınmamasıdır arkadaş gözünle seçsene niye elliyosun madem elledin niye almıyosun senden sonra gelen saf vatandaşta dünyadan bi haber şekilde o ellenmişi alıp yer

Kimisi ekmegin içini sever,kimisi dısını. Kimisi sert yerlerini yiyemez kimisi oraları sever. Grup çalısması şart hocam. Dısı yenmis ekmegin sen de içini yiyeceksin ki senden sonraki adama sert yeri kalacak
  • quote:

forumda milleti gaza getirip dine diyanete laf attırmak için provoke amaçlı yazılan birçok mesajdan biri

ama asıl şaşırtıcı olan forumdakilerin halen daha bu komik mesajlara kanıp gaza gelmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

forumda milleti gaza getirip dine diyanete laf attırmak için provoke amaçlı yazılan birçok mesajdan biri

ama asıl şaşırtıcı olan forumdakilerin halen daha bu komik mesajlara kanıp gaza gelmeleri

Yokmu hocam sanki böyle adamlar. Forumda da ne yobazlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

neyse ben konuyu bölmek istemedim. bunu burda kapatalımda adamın konusu silinmesin pisi pisine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

neyse ben konuyu bölmek istemedim. bunu burda kapatalımda adamın konusu silinmesin pisi pisine

Alıntıları Göster
    Aksaray Doluu ? Polis falan da basmiyo.. Bence oraya gidin.. Üstelik ses falan çikarsa ahhh ohh diye kimsede kapinizi çalmiyo.. Zaten herkes o iş için gidiyo oralara.. Yadirganmiyo yani Rahat rahat yiyin birbirinizi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Aksaray Doluu ? Polis falan da basmiyo.. Bence oraya gidin.. Üstelik ses falan çikarsa ahhh ohh diye kimsede kapinizi çalmiyo.. Zaten herkes o iş için gidiyo oralara.. Yadirganmiyo yani Rahat rahat yiyin birbirinizi...

Alıntıları Göster
    the marmara diyorum tek kelimeyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

hee dersenki ucuz kaçar; çırağan palace ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

hee dersenki ucuz kaçar; çırağan palace ozaman

Alıntıları Göster
    seksenüçlüyümsekstegüçlüyüm diyosun yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.