Şimdi Ara

SEVGİLİSİ OLMAYAN KIZ KALMAMIŞ ÇOK NET BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz boyunca en az 30-40 kızla konuştum yürüdüm diyelim hepsininde sevgilisi veya konuştukları var hatta bazılarının sevgilisi yazdı bu kız benim sevgilim konuşmayın vs diye artık sevgilisi olmayan ortalama Bi kız bulmak imkansıza yakın güzel bile demiyorum bakın ortalama bile YOk çirkin kızlar genelde boşta oluyo erkekler fazla konuşmuyo onlarla ama onları bile ayarlamak emek istiyo biraz ama tatmin etmiyorlar Türkiye’de durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır seni sevgilim var diye red ediyorlar.Aslında yok.
  • Doğru pek mümkün değil artık güzel kızların boşta kalması çok kolay sevgili yapılabiliyor en basitinden bir yerden telefon numarasını bulup whatsaptan selam melam derken bile iletişim çok rahat kuruluyor.
  • Evet arkadaşlar kesin bilgi yayalım

• İstemediklerine sevgilim var derler zaten hep öğreneceğin çok şey var daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

İstemediklerine sevgilim var derler zaten hep öğreneceğin çok şey var daha
    sevgilim var demiyolar kardeş
  • "bazılarının sevgilisi yazdı" bir erkek arkadaşına durumu anlatıp dedirtmiştir. Erkek değilse bile fake hesaptan bunu yazmış/yazdırmış da olabilir. Sosyal medyada kolay kolay anlaşılmıyor bunlar bazen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayonnaisse

"bazılarının sevgilisi yazdı" bir erkek arkadaşına durumu anlatıp dedirtmiştir. Erkek değilse bile fake hesaptan bunu yazmış/yazdırmış da olabilir. Sosyal medyada kolay kolay anlaşılmıyor bunlar bazen.
    sanmıyorum kardeş engel atar kız zormu
  • Yanılıyorsun maalesef var[

• Evet, şuan Türkiye'de genç erkek sayısı, kız sayısından 1 fazla, o dışarıda kalan şanssız kişi de sensin, geçmiş olsun.
  • kardeşim ne erkek savar cevaplar gördüm. bir tanesi "ya benim de bu duyguları hissetiğim başka biri varsa?" dedi. varsa ne arkadaş? felsefe yapıyor sanki. basit düşünme, kız gibi düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.