Şimdi Ara

Sevgilisi Olanlar Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle konular pek rağbet görmüyor anlaşılan burda.

Başlık değiştirelim bakalım.

Şu anda AVEA kullanıyoruz kız arkadaşımla. Baya da avantajlı geliyor.

Vodafone, Turkcell ve AVEA arasında en avantajlı hangisi kampanya olarak. Ama geçici değil kalıcı kampanya olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 12 Ekim 2008; 18:20:43 >

• bu soruyu bende merak ediyorum.ondan yukarıya taşıyayım.
  • Türkcell in kampuscell i

-Her ay 100 kontor yüklemek gerekiyor
    -Her ay 2 saat turkcell lilerle bedava konuşma konuştuktan sonra turkcell lilerle dk sı 3 kontor ,sabit hatlar 3/dk ,Diğer operatorlar 3/dk knt yine
    -Kampuscell lilerle 10 dk sı 1 kontor
    -Mesajlaşmak 1 knt
    -Her gün 3 ücretli mesajdan sonra,Şebeke içi mesajlaşmak bedava

Gayet güzel bence
  • Turkcell'den dilim yandıydı bi zamanlar. Şimdi şüpheyle yaklaşır oldum.
  • turkcell'de 25 yaş altıysanız bizbize kampussell var... her ay 2 saat bedava 10 dakikası 1 kontur 3 msden sora beleş...
  • Ara sıra çekmiyor ama avea derim ben.Hem 39 kontöre 5000 sms , her yüklediğin 150 kontöre 3 saat hediye(kalıcı olduğunu sanmıyorum) , ayrıca mobilöğrenci ile 10 dakikası 2 kontör avealılar arasında diğer operatörlerde dakikası 2 kontör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

turkcell'de 25 yaş altıysanız bizbize kampussell var... her ay 2 saat bedava 10 dakikası 1 kontur 3 msden sora beleş...

Ohooo o zaman kadar evlenmiş oluruz.

Şöyle karşılaştırma yapıyorum da.

Avea'da 150 yükleyince 3 saat cveriyo. Ayrıca 240 dakika daha alabiliyosun artı olarak.

Her 10 dakika mı 1 kontör yoksa 10 dakikadan sonrası normal ücret mi? 10 dakikada 1 kontör düşüyosa eğer yaşadık o zaman. 1 saat konuş 6 kontör gitsin. Günde 1 saat Turkcell 1 saat AVEA 18 kontör olur gibi.

3 saat vermeleri kalıcı. Ama süre de değişiklik yapma hakları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 12 Ekim 2008; 18:28:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell kampuscelll
    asla pişman olmassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

turkcell'de 25 yaş altıysanız bizbize kampussell var... her ay 2 saat bedava 10 dakikası 1 kontur 3 msden sora beleş...

Ohooo o zaman kadar evlenmiş oluruz.

Şöyle karşılaştırma yapıyorum da.

Avea'da 150 yükleyince 3 saat cveriyo. Ayrıca 240 dakika daha alabiliyosun artı olarak.

Her 10 dakika mı 1 kontör yoksa 10 dakikadan sonrası normal ücret mi? 10 dakikada 1 kontör düşüyosa eğer yaşadık o zaman. 1 saat konuş 6 kontör gitsin. Günde 1 saat Turkcell 1 saat AVEA 18 kontör olur gibi.

3 saat vermeleri kalıcı. Ama süre de değişiklik yapma hakları var.

10dk da kaparsın tekrar ararsın.10dk dan sonra ücret artıyo diye biliyorum..

• avea 5000 mesaj surekli kampanya.

ayrıca 250 kontor yukleyince 1 ay 3 saat konusma bedava.arada bi kampanya oluyo 25 kontore 1-2 saat bedava konusma suresi de oluo.39 kontor zaten 5000 mesaj. bence yeterli kriterler.
  • ayrıca 300 ve 3000 sms te veriyor 30 kontor karsılıgında
  • avea 30 kntre 5000 sms + her ay 180 dk yani 3 saat konuşma süresi + 10dksi 2 kntr diğer operatörlerle konuşmanın dakikası 2 kntr vede 30 kntre 500 sms alıp tm operatörlerle msjlaşabliosnz tabi herkesin kendi tercihidir. hepsi birbrne yakın
  • 3 yıl avea 5 yıla yakında vodafone(eski adıyla telsim) kullandım.turkcell hiç kullanmadım..
    şu anda avea da 150 knt ve üzeri yükleyince patlıcan dan 2 saat bedava geliyor.bide istersen 150 dakika alabiliyorsunuz..5 bin sms zaten kendini aşmış olanlara yetmiyor(benim gibi) turkcell alma derim neden dersen sms bedava olması için günde 3 knt harcaman gerekiyor bildigim kadarıyla buda 30 günde 90 knt yapar ama senin neyine 5bin sms yetmeyecek degilmi arkadaşım? bence avea al inş. yardımcı olabilmişimdir..avea en kralı
  • 4 senedir cep aile kullanıyorum arkadaşını aile grubuna alırsın..sınırsız sms 5 dk si 1 kontor ayda sadece 100 kontör yükleme zorunluluğun var.

aile gurubu toplam 4kişidir buarada.diger alacağın 3 kişi içinde aynı avantajlar geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

Ara sıra çekmiyor ama avea derim ben.Hem 39 kontöre 5000 sms , her yüklediğin 150 kontöre 3 saat hediye(kalıcı olduğunu sanmıyorum) , ayrıca mobilöğrenci ile 10 dakikası 2 kontör avealılar arasında diğer operatörlerde dakikası 2 kontör.

sıradan, kontörlü hattımız var patlıcan gencimidir nedir ona katıldık.. Bu kampanyadan nasıl yararlanabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

Ara sıra çekmiyor ama avea derim ben.Hem 39 kontöre 5000 sms , her yüklediğin 150 kontöre 3 saat hediye(kalıcı olduğunu sanmıyorum) , ayrıca mobilöğrenci ile 10 dakikası 2 kontör avealılar arasında diğer operatörlerde dakikası 2 kontör.

sıradan, kontörlü hattımız var patlıcan gencimidir nedir ona katıldık.. Bu kampanyadan nasıl yararlanabiliriz?

patlican.ekolay.net olması gerekiyor oradan şifre alacaksın bedavaya gelen şifreyle giriş yapacaksın.giriş yaptıktan sonra doldurman gereken bir alan gelecek orayı doldur ve onayla sonra 1 msj daha gelecek numarana bu bilgilendirme mesajı artık patlıçan la 150 knt üzeri yüklemenizde 2 saat bedava konusacaksınız diye bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahatı Kaçan Ağaç -- 12 Ekim 2008; 18:36:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

10dk da kaparsın tekrar ararsın.10dk dan sonra ücret artıyo diye biliyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

avea 5000 mesaj surekli kampanya.

ayrıca 250 kontor yukleyince 1 ay 3 saat konusma bedava.arada bi kampanya oluyo 25 kontore 1-2 saat bedava konusma suresi de oluo.39 kontor zaten 5000 mesaj. bence yeterli kriterler.

Büyük ihtimalle o dediğin kampanyayı kalıcı yapacaklar. 25 kontöre değil sadece. 50 kontöre 240 dakika da alabiliyosun.

quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

3 yıl avea 5 yıla yakında vodafone(eski adıyla telsim) kullandım.turkcell hiç kullanmadım..
    şu anda avea da 150 knt ve üzeri yükleyince patlıcan dan 2 saat bedava geliyor.bide istersen 150 dakika alabiliyorsunuz..5 bin sms zaten kendini aşmış olanlara yetmiyor(benim gibi) turkcell alma derim neden dersen sms bedava olması için günde 3 knt harcaman gerekiyor bildigim kadarıyla buda 30 günde 90 knt yapar ama senin neyine 5bin sms yetmeyecek degilmi arkadaşım? bence avea al inş. yardımcı olabilmişimdir..avea en kralı

Şu an zaten AVEA kullanıyoruz. Ama işte daha ekonomiğini arıyoruz.

Bu arada 2 saat değil 3 saat bedava veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 12 Ekim 2008; 18:36:58 >

• daha ekonomiğimi? o zaman abi sen git görüntülü konuşma için ev telefonu al türk telekom ayda 2000 dk mı ne bedava veriyordu seni anca o idare eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

4 senedir cep aile kullanıyorum arkadaşını aile grubuna alırsın..sınırsız sms 5 dk si 1 kontor ayda sadece 100 kontör yükleme zorunluluğun var.

aile gurubu toplam 4kişidir buarada.diger alacağın 3 kişi içinde aynı avantajlar geçerli.

Vodafone'da ses kalitesi nasıl? Diğer 3 kişiyi boşver. Kız arkadaşımla aynı tarifede olalım o yeter bana.

Sınırsız mesaj daha ne olsun diyorum aslında.

quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

daha ekonomiğimi? o zaman abi sen git görüntülü konuşma için ev telefonu al türk telekom ayda 2000 dk mı ne bedava veriyordu seni anca o idare eder

Uzakta olunca 2000 dakika da yetmez şekerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 12 Ekim 2008; 18:39:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.