Şimdi Ara

Sevgilinizle birlikteyken hesabı kim öder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgilinizle birlikteyken hesabı kim öder?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2017)
Giriş

• Herkes kendi yediğini , içtiğini ve sinema biletini öder..
  • Babam
  • bazen o öder bazen ben dedim ama oran %65'e %35tir
  • sinema dışında sürekli ben zaten pek birşey yemediğinden kabarık hesap gelmiyor.
  • Sol elim ödüyor.
  • peder a.ş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen o bazen ben.Ama genellikle ben.Benim olduğum yerde kız arkadaşımın hesabı ödemesine izin vermem.Onunda tek ödediği taraf şu;
    Bazen ''Muhammed sinema biletlerini aldım bu akşam çıkıyoruz der gideriz.Onunla buluşunca benden önce gidip mısır alır.Bazen ben ona giderim yiyecek içecek felan götürürüm.Bu türden yani.
  • mantık olarak parayı babam öder bende babamdan alırım, teorik olarak ben öderim çünkü babam o parayı bana vermiştir, ama kızında ödediği zamanlar oldu
  • Herkes kendininkini öder.Veya onun parası yoksa ben öderim benim param yoksada o öder Takıntım yok bu konuda
  • Bu konuda şanslıydım anlayışlı bir sevgilim vardı Ama öncesine kadar ben ödüyordum daha doğrusu ödemeye çalışıyordum bir gün kız bir cafe ye gitmek istedi ben yok boşver falan derken paramın olmadığı ortaya çıktı O günden beri para lafı geçmedi. Herkes getireceğini getirir tek cüzdanda toplanır harcanırdı ilişkide para sorununu çözerseniz inanın çok rahatlayacaksınız. Her iki kişi açısından

• eğer gerçekten değecek birini düşünürsen öde derdi(m). örneğin o kadar kişi arasından sadece 1tanesinin elini hiç cebine götürmesini istemedim. tabi olay bende bitmiyo oda ödüyodu ara ara.

2hafta önce o ilişkimde bitti ve geriye hiç bişey kalmadı..bayadır beraberdik.. sana tavsiyem bölüşün. ben değer dedim bu sefer başka hisler içerisindeym dedm ama karşı tarafın nasıl oldugunu emin ol anlamıyosun. bi anda herşey değişebiliyor

örneğin kız kulesinde bi yemek :/ o parayla şimdi ben oho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocoron -- 3 Eylül 2010; 21:41:59 >
  • Mesaj bulunsun :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru

Sol elim ödüyor.

Forum kapanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru

Sol elim ödüyor.

Forum kapanabilir

• Eskiden bazen o öder bazen ben öderdim. Bana bir laf söyledi ve o zamandan beri ben ödüyorum. Hâlâ hatasını anlamasını bekliyorum.
  • Ödetirim, acımam.
  • sevgilim alman olsaydı alman usulu yapardık herşeyi, o yuzden hep ben oduyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkayp

Bu konuda şanslıydım anlayışlı bir sevgilim vardı Ama öncesine kadar ben ödüyordum daha doğrusu ödemeye çalışıyordum bir gün kız bir cafe ye gitmek istedi ben yok boşver falan derken paramın olmadığı ortaya çıktı O günden beri para lafı geçmedi. Herkes getireceğini getirir tek cüzdanda toplanır harcanırdı ilişkide para sorununu çözerseniz inanın çok rahatlayacaksınız. Her iki kişi açısından

+1 Ben de olmazsa o onda olmazsa ben ne kadar tutsun hiç sorun değil sonuçta çoğu kişi öğrenci sen kendin para kazanmıyorsun ki başkası için çok rahat harca.İlişki de hesap tek tarafa yıkılması saçmalıktır kullanılmaktır

• Ben ödüyorum ama işsizim babama giriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.