Şimdi Ara

Sevgilinizi başka şehirden gelen(karşı cins) arkadaşı ile tek dışarı çıkartır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, kız arkadaşınızın başka bir şehirden gelen 1-2 senedir görmediği bir yakın erkek arkadaşıyla dışarı çıkmasına izin verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 11 Ağustos 2015; 14:36:26 >

• Gavat değilsem hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sevgilim yakın erkek arkadaş ?
    yok öyle bi dünya
  • Dışarı çıkmaları değilde, içeri girerseler sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz medeni olun yahu. Çıksınlar ne olacak yakin arkadasi sonucta.hayat onun hayati.

• Ya manyak mısın tabiki hatta beraber sinema'ya gitsinler aynı otelde kalsınlar olmadı evimde kalırlar canları sıkılırsa gece dışarı çıkarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Biraz medeni olun yahu. Çıksınlar ne olacak yakin arkadasi sonucta.hayat onun hayati.

Hocam bende çıkmalarında sıkıntı çıkartmam ama hayat onun hayatı mantığıyla dışarı bırakmak garip değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben veririm ve bunun gavatlıkla falan alakası yok insanlar birlikte diye arkadaşları olmayacak mı veya eski dostları ile görüşemeyecekler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

Biraz medeni olun yahu. Çıksınlar ne olacak yakin arkadasi sonucta.hayat onun hayati.

Hocam bende çıkmalarında sıkıntı çıkartmam ama hayat onun hayatı mantığıyla dışarı bırakmak garip değil mi

Degil? Sonucta arkadasi bu.

Hayir sevgili oldugun kizin seni aldatacagini dusunuyorsan neden sevgilisin ki?

Bugun seni seviyor yarin seni sevecek diye bir sey yok. Yarin sevmezse ayrilirsiniz olur biter.

• Yakın erkek arkadaşı bile olamaz

• Forumda baya genişler var anlaşılan

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ya manyak mısın tabiki hatta beraber sinema'ya gitsinler aynı otelde kalsınlar olmadı evimde kalırlar canları sıkılırsa gece dışarı çıkarlar

Sevgilinizi başka şehirden gelen(karşı cins) arkadaşı ile tek dışarı çıkartır mısınız?

• erkek arkadaşı olamaz ne demek şakamısınız ?
    Biriyle ilişkiye başladığınızda onu satın almıyorsunuz kendi malınız olmuyor kısıtlama koymak nedir?
    O zaman seninde kız arkadaşın olmayacak bumudur yani
  • Ne zaman izin verdim o zaman pişman oldum. Bi ayrıldık, ya ben seni Ahmet'le çıkmadan önce de seviyordum demiş çocuk. Bi de kaç zaman yüzüme baktı. Arkadaşım bildim güvendim.

• Burada tas firinlar cikmis yine. Normalde agzini acip bir çift laf edemeyecek adamlar gavatliktan bahsediyor. Yukaridakinin de dediği gibi hayat onun hayati. Onun karari.Kararlarina hayati na saygi duymalisiniz. Guvenmiyorsan zaten hic sevme. Aldatirsa da ayril gitsin. Sizden öncede bir hayati vardi onun,arkadaşlari olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekme yememek için kısıtlamaya giriyorsunuz sanırım.Zar zor elde edilince kaçıp gitmesin diye kırtk takla atanlardansınız.Ama bu işler kısıtlamayla olmaz herkesin kendi hayatıdır herkes istediğini yapma konusunda özgürdür
  • Arkalarından takip etmek suretiyle belki oluşabilecek ters bi duruma karşı anında müdahale için ha hiç manitam olmadı o da ayrı bi konu

• Sypex kullanıcısına yanıt
    ona bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledin mi?
    yere düşen boynuzları ne yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 11 Ağustos 2015; 15:05:35 >
  • @davidddd Kırıcı oluyosun
  • İzin vermem sevgilim yok çünkü Allah kahretsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.