Şimdi Ara

SEVGİLİNİN ESKİ CİNSEL HAYATI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sana kapak atmaya çalışıyor.Daha önceden kaç kişiyle olmuş şu an sen onun gözünde evde kalmamak için gördüğü bir avsın.Bu tür geçmişi olan kızlar genelde evlenemez arada küçük bir oran var onlar hariç.

  • Daha önce 7 sevgilisi olmuş kısmından sonrasını üzülerek okuyasım gelmedi. 16 yaşında yani daha reşit değilken bekaret kaybı yaşaması zaten mide bulandırıcı. Bence kendini kurtar güzel kardeşim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşında 7 sevgisi dostum sen neyi soruyorsun seneye vursan 12 yaşında başlamış, en az 3 6 ay sürmüş olsa 15 yaşına denk geliyor biraz mantıklı düşün... ve şu laflara sakın inanma işte kandırdı güven verdi vesaire .. kadınlar bu kadar s....lak değiller ama bu kadınlara inanan erkekler malesef s....lak :S

  • DenizdekiFener kullanıcısına yanıt

    kesinlikle çocuklarına anne olabilecek biri olduğunu düşünmüyorum ikincisi kadınlar ilklerini unutmaz... ps başına iş alırsan haberin olsun :S

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    fazla olumlamışşın daha reşit değilken 7 sevgili .. reşit değilken ciddi resmiyer ilişkilerine bu denli saygılı yaklaşabilir misiniz merak ediyorum iş ailelerden habersiz bahanelere sığınarak yapılan hayvansı güdülere gelince buyük bir şey yok.. samimi değilsiniz

  • Gayet samimi duygularla konuştum. Elinizde samimi olmadığıma dair bana ilişkin bir bilgi varsa paylaşın.


    Esasında cinselliğin bu kadarı tabulaştırılması veya haysiyetleştirilmesi kendi referans çerçevemden çıkmazsam anlayabileceğim bir şey bile değil. Ancak lokal kültürel-sosyal şartlanmalara bakarak açıklanabilir. Ergenlerin bağlamında zaten cinsellik yaramazlıkları da yaşanabilir, 7 sevgili de olabilir. Bilakis bunları bu kadar yadırgamak garip olan. Sizin "yollu" veya "ahlaksız" dediğinize başka bağlamda "hızlı" veya "yaramaz" denir. Belki de biraz da talihsiz. Artık bilemem. Elimdeki veriler kısıtlı.


    Bu tarz anlayışlı bir yaklaşıma sahip olmak hiç de zor bir şey değil, kişinin niyetine bakar. Ahlakınız kati surette bu kadar belaltı saflığına endeksliyse zaten o zaman işimiz var demektir. O zaman zaten kimin esas belatına takık olduğu da ve belaltı mevzulara dair bastırılmaya çalışılan güvensizlikleri ve fobileri de az çok belli olur. O kız dürüstçe cinsellik yaşamıyla ilgili gerçeği hem güvendiği hem de bence değer verdiği görülen birisine söylemiş. Muhtemelen sevgilim bana bilinçaltı bir etiket yapıştırır, onun bu konuda - boş yere - dert yandığı başkalarınca bana olumsuz bir etiket yapıştırılır diye düşünmemiş bile. Bu masumiyet ve dürüstlüktür ve bizim gibi geleneksel toplumlarda adeta totemleştirilen o malum "cinsel saflıktan" veya "belaltı haysiyetten" daha önemlidir.


    Konuşmayı antropolojik bir muhabbete çevirmek istemem ama en büyük sapkınlıklar kendine karşı samimi olamayan bu tabulaştırıcı belaltı bekçisi anlayışta gizlidir. Ahlakçı olan Mevlana'nın geleneksel Anadolu kırsalını ilham alarak yazdığı zoofili fantezisi dolu metinleri buradan çıkar. "Bakire" ile evlenmek isteyip "yollu" diye tabir ettikleriyle yatmaktan asla ama asla çekinmeyecekler, namus bekçiliğini ve saflığını kendi "işini görmekten" ayıranlar buradan çıkar. Türkiye'de elinizi nereye sallasanız bu kafa yapısında bir erkeğe çarpar. Bence çok iğrençtir. Fevkalade çifte standartlı ve iki yüzlüdür.


    O kız - hani ergen cinselliği veya 7 eski sevgili mevzusunun ahlaksız veya kabul edilir olup olmadığı göreli veya tartışmalı olmakla birlikte, bence problem de değil - bahsettiğim tüm o güvensizliklerini perdeleyici veya tavrında kendisine dönük biçimde esnek davranan namus muhafızlarının yanında cinsel deneyimini açıkça itiraf edişinin verdiği dürüstlükle gayet tabii bir melek kalıyor. Cinsellik zaten rıza içeriyorsa, gerçekten zoofili gibi sapkınca bir formda değilse, çiftler arası bir sadakatsizliğin kesin bir nişanesi olarak eş zamanda başkasıyla yapılmamışsa kesinlikle bir kara leke değil arkadaşlar. Yerel kondisyonlanmalarınız kapsamında kendi bastırılmış güvensizliklerinizi ve kuruntularınızı aşıp bu gerçekleri daha iyi anlayabilmeniz lazım.


    Kendinize daha iyi kaygılar veya sorunlar bulun! Hayat böyle yeterince pişmemişlik belirtisi kuruntularda boğulmak için çok kısa! Konu sahibi eğer kızla yapamıyorsa da, bünyesi bir türlü kuruntu veya kaygılarını aşamıyorsa da ondan ayrılır. Ne yapalım? Bu da zor olsa da hani dünyanın sonu değil. Zaman iyileştirir.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    Aynen enayi olmayın başkasının kullanıp attığıyle evlenilmez.Aklı başında kim 500 bin km yol almış araba almak ister(konu arabayla alakasız).Hele yurt dışına falan gitmişse bunları kullanıp atmayın bile.Ülkenin karısı o kadar rezil olduki anal queen diye dalga geçiyorlar.

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    dostum inan bunları duyduktan sonra ben de soğudum, itildim ama bırakamıyorum çünkü seviyorum.. evet yaşadıkları kötü ama su an bizim ilişkimiz doğrultusunda ben kötü bir yanını görmedim geçmişini unutmaya çalışıyorum ve bir çok konuda bana destek oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiyagnostikMan D kullanıcısına yanıt

    zamana bıraktım…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Sizin yazdıklarınız doğrultusunda Farklı bir bakış açısı ve düşünce yapısı oluşmaya başlamıştı ben de, bu yazdıklarınız da beni çok rahatlattı çünkü ilişkimiz iyi gidiyor, sizin bunda etkiniz büyük tabi. bir çok kişininde dediği gibi neden 16 yaşında buna istek duydu neden, neden, neden.. bunu kendime sormaktan yoruldum ve geçmişi kurcalamayı bıraktım. İlerde yaşadığı şeylerden dolayı bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum, ümidim çıkmaması yönünde…




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorgusuz. -- 5 Mart 2024; 1:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaşa kadar 7 sevgili ne demek..bak kardeş daha yolun başında toy bir delikanlısın sanırım bazı şeyleri anlamıyorsun ve seviyorum diyip kendi kendini teselli ediyorsun,gerçekten senin bu duruma düşmene üzüldüm,erkekliğine laf kondurmuşsun yol yakınken ayrıl o kızdan

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.