bugün elini veren yarın... esprisi falan olmasa güzel olur,hayat bayram olur.aslında herkese lazım bu taktikler,biliyorsanız paylaşın ehi
1 - parmak güreşi yöntemi
- sevgilim parmak güreşi oynayalım mı? - o ne yaa? - şimdiii. elini veriyosun bana. - tamam.
( yöntem 1 başarıyla gerçekleştirdi amacınızı hehe )
2- rencide edip kızın elini utanç içinde vermesini sağlamak.
- tırnaklarını mı yiyosun sen. aa ne kadar ayıp. bakiim. - ?? - hımm.. yapma bi daha çok sağlıksız bişey. bu arada elini de tutmuş oldum hehehı.
( yöntem 2 de başarıyla gerçekleştirdi amacınızı )
Yaş kaç ya?Sevgilinin elini tutma taktiği nedir bunda çekincek ne var tut direk sevgilin sonuçta
ensesine vur ensesine. elini tutmak mesele değil
İlk el ele tutustugumuzda havayı bahane etmiştim üşüyorum derken. Sonra normal yürürken hiçbir şey söylemeden tutmaya başladım. İlk öpücüğü de espriyle yapmıştım; şu hocamızın dersi var maalesef bana şans öpücüğü verebilir misin demiştim. Sonra yine normal yürürken hiçbir şey demeyip öpmeye devam ettim.
98-99-2000'lileri gördükçe büyüdüğümü hissediyorum zira 2006 da yani 14 yaşındayken gelmişim foruma =(
Havaya fındık at ağzıyla tutmaya çalışırken elini yakala
el kızartmaca oynayalım peki oynayalım bak tuttun elini el falına bakim mi çok iyi fal bakarım hop tuttun elini
Parmak güreşini bende kullanmıştım. Genellikle ver elini ısıtayım diyorum. Bir daha da bırakılmıyor zaten. Sarılma yöntemi olarak ilk raising hope dizisinden öğrendiğim bir taktiği kullandım. Kızın yanında dururken "Geçen gün bunun kadar balık gördüm internette" derken el ile büyüklüğü gösterilir ve el sırta atılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Max.Payne
bugün elini veren yarın... esprisi falan olmasa güzel olur,hayat bayram olur.aslında herkese lazım bu taktikler,biliyorsanız paylaşın ehi
1 - parmak güreşi yöntemi
- sevgilim parmak güreşi oynayalım mı? - o ne yaa? - şimdiii. elini veriyosun bana. - tamam.
( yöntem 1 başarıyla gerçekleştirdi amacınızı hehe )
2- rencide edip kızın elini utanç içinde vermesini sağlamak.
- tırnaklarını mı yiyosun sen. aa ne kadar ayıp. bakiim. - ?? - hımm.. yapma bi daha çok sağlıksız bişey. bu arada elini de tutmuş oldum hehehı.
( yöntem 2 de başarıyla gerçekleştirdi amacınızı )
11 Kasım, 17:43
anladın sen.
quote:
Orijinalden alıntı: lifeisdh
Parmak güreşini bende kullanmıştım. Genellikle ver elini ısıtayım diyorum. Bir daha da bırakılmıyor zaten. Sarılma yöntemi olarak ilk raising hope dizisinden öğrendiğim bir taktiği kullandım. Kızın yanında dururken "Geçen gün bunun kadar balık gördüm internette" derken el ile büyüklüğü gösterilir ve el sırta atılır.
quote:
Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?
İlk el ele tutustugumuzda havayı bahane etmiştim üşüyorum derken. Sonra normal yürürken hiçbir şey söylemeden tutmaya başladım. İlk öpücüğü de espriyle yapmıştım; şu hocamızın dersi var maalesef bana şans öpücüğü verebilir misin demiştim. Sonra yine normal yürürken hiçbir şey demeyip öpmeye devam ettim.
Bunlar iyimiş
konuya bak
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Bunu denedim %100 çalışıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: NidderuN
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Bunu denedim %100 çalışıyo.
he sora bogazına fındık kaçsın ..
elını tutcam diye suni tenefüs yaparsıN bak elını tutcam derken dudaklardan öpersiN ..
11 yaşındamısın birader bu işin taktiğimi olur
Yanaktan öperken yanlışlıkla kafanı kaydır ve sonuç....
OYŞHHH .
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Yanaktan öperken yanlışlıkla kafanı kaydır ve sonuç....