Şimdi Ara

sevgilimin annesi beni beğenmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün kız arkadaşımla bir kafeye oturmaya gittik.her şey güzel ilerliyordu.sonra annesi aradı beraber olduğumuzu öğrenince benle tanışmak istediğini belirtti ben de heyecanlandım nedense olur,tabi dedim direkt.

biz içeceklerimizi içmeye devam ettik sonra annesi geldi selamlaştık,nasılsın falan derken arkasından hemen şöyle 'bu fotoğraftaki çocuk değil mi,eminiz?'

dedi.

ben bu laftan sonra birkaç saniye bir şey diyemedim çok zoruma gitti nedense gözlerim doldu hafiften.kız arkadaşım anladı hemen durumu düzeltmeye çalıştı

annesi de şaka yapıyorum gibisinden konuştu ben inanmadım tabii ki biraz daha konuşup ayrıldık oradan

kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz ama bu laftan sonra ayrılmayı bile düşündüm

ne yapmalıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ondan annesinden ayrılmasını iste.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boşver. sen kızla muhabbete bak. 2 laf da sen çaksaydın..

• cidden ne yapacağımı bilmiyorum.hakikaten ilk kez bu kadar aşık oldum sanırım ama annesinin bu tavırlarını sindiremiyorum,çok üzgünüm şu an

• Annesini kendine aşık etmek gibi bi planın yoksa seni ne bulduğu ne farkeder önemli olan kız arkaşın

• White Death kullanıcısına yanıt

haklısınız,öyle olması gerekiyor fakat bu laf tokat gibi geldi bana,özgüvenimi iğneledi,gamsız olmak gerekiyor bu konularda

• annesine çok sinirlendim sizin yerinizde olsam sahte hesap açıp annesine bol bol küfür ederdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilimin ev arkadaşı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada konu ciddiyse bu kadar alıngan olmaya gerek yok. Şaka yapmıştır, yapmasıysa bile onun düşüncesizliği diyip geçersiniz. Ki spesifik bir şey demediği sürece (burnu da şöyleymiş vs) bence muhtemelen şaka yapmıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astrian kullanıcısına yanıt

gayet ciddiydi,dedikten sonra bir süre sessizlik oluştu cevap bekler gibi bi hali vardı bana göre

benim en büyük zaafım fiziksel özelliklerim sanırım her şeyi takıntı yapıyorum.ha kendimi çirkin de görmüyorum ama durum böyle

• Çok hassassın hayatın sana bu şekil darbeler vurması lazım ki sertleşesin..

Ben olsam anasına lafı yapıştırırdım ağlayarak kaçardı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

dediklerinize katılıyorum fakat doğrudan bu lafla ilk defa karşılaşıyorum.daha öncesinde reddedildiğim tekliflerim de oldu.ama bu ihtimali bilerek hareket ettiğim için olumsuz bir sonuca da hazırlıyordum kendimi

ama bu beklemediğim birinden geldiği için derinden etkiledi beni

• Annesini maraza ayarla

• Erkek adamın gözleri dolmazdı. Benim gibi ol

• https://forum.donanimhaber.com/turkiyede-sacma-sapan-bir-ast-ust-iliskisi-var--150225078

• kızdan ayrılmayı düşünmen hata annesiyle evlenmeyeceksin ilerde daha bunlar iyi günlerin karşı tarafın ailesinden çok garip şeyler yaşama ihtimalin var paran olsa bile yaşıyorsun bunu yada yakışıklı olsan bile merak etme alttan al büyüklüğün sende kalsın büyüklük yaşla belli olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ''Aaaaa anneannen, annene ne kadar benziyormuş'' deseydin sende. Yaşlılığı vurgulamak hanisevgilimin annesi beni beğenmedi 

Takma kafaya devam.

• Kiza aşigim diyorsun aşik olmasan birakir geçerdim ama takma zaten evlenince illaki dangalak cikacak karsi taraftan.

• Kardeş sen böyle herşeyi kafaya takıp saplantı haline getirirsen ilerde mutsuz olursun.Bunları aşmaya bak...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.