Şimdi Ara

Sevgilimin adını dövme yaptıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilegimin yanına koluma paralel yazdırmayı dusunuyorum beyler boyutları beş cm e iki cm beş harf olsun istiyorum sizce bu dövmeyi nerede uygun bir fiyata yaptırabilirim

• Hayatının hatasını yaparsın derim.

Onun yerine şöyle güzel bir kelime yapabilirsin. Destiny
  • Sonradan çok pişman olacan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Sonradan çok pişman olacan.

Kucuk bisey zaten. Soyledik zaten bi kere artık simdi yaptırmazsak olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

quote:

Keçeli kalem işini görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

quote:

Keçeli kalem işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hint kınasıyla yaptır
  • Yaptırma
  • göğsümün soluna kocaman bir 'b' harfi yaptırdım. şimdi onunla ayrıyız ayrılalı 4 sene oldu halada onu seviyorum hiç dezavantaj bir durum oluşmadı benim için. hatta plajda falan kızlar tarafından daha cok ilgi görüyorsun. b harfini bile bile çok sevgilim oldu o dövme sayesinde. çünkü karsı tarafın bilinçaltında o b'yi unutturma içgüdüsü sayesinde seni kazanmak için herşeyi yapıyor ve unutturunca da egoları tavan yapıyo bunların.. bende o b'yi unutmus havası verdirerek sevindiriyorum yada şımartıyorum onları. kız milleti gerçekten kendini akıllı sanan aptallardan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confusion. -- 11 Aralık 2012; 11:43:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confusion.

göğsümün soluna kocaman bir 'b' harfi yaptırdım. şimdi onunla ayrıyız ayrılalı 4 sene oldu halada onu seviyorum hiç dezavantaj bir durum oluşmadı benim için. hatta plajda falan kızlar tarafından daha cok ilgi görüyorsun. b harfini bile bile çok sevgilim oldu o dövme sayesinde. çünkü karsı tarafın bilinçaltında o b'yi unutturma içgüdüsü sayesinde seni kazanmak için herşeyi yapıyor ve unutturunca da egoları tavan yapıyo bunların.. bende o b'yi unutmus havası verdirerek sevindiriyorum yada şımartıyorum onları. kız milleti gerçekten kendini akıllı sanan aptallardan ibaret

Ağzından bal damlamış hocam, kesinlikle haklısın.

Şaka bir yana bu bir gerçek, yani bu kadar değersiz insanlar var. Ama yine de sevgilinin ismini ya da harfini kullanarak dövme yaptırmak bence uygun değil. Yarın bir gün ayrılıyorsun, sen unutmuyorsun değil mi? Üzülen sensin sonuçta. Etrafındaki, belirli sıfatla belirttiğin kızlar için sana bir avantaj sağlasa da, sen o eski sevgilini unutamamanın verdiği hüzünle yaşıyorsun. Neyse aman, bari keyfini çıkar.

• ayrılınca o dövmeyi gördünçe için yanacak
  • Eger suan sevdigim kizla olursa bende yaptirmayi dusunuyorum

• Benımde eskı sevgılım yaptırmıstı adım aslı sonra bız ayrıldık aradan 4 yıl falan gectı gıtmıs aslı adında bırıyle evlenmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

göğsümün soluna kocaman bir 'b' harfi yaptırdım. şimdi onunla ayrıyız ayrılalı 4 sene oldu halada onu seviyorum hiç dezavantaj bir durum oluşmadı benim için. hatta plajda falan kızlar tarafından daha cok ilgi görüyorsun. b harfini bile bile çok sevgilim oldu o dövme sayesinde. çünkü karsı tarafın bilinçaltında o b'yi unutturma içgüdüsü sayesinde seni kazanmak için herşeyi yapıyor ve unutturunca da egoları tavan yapıyo bunların.. bende o b'yi unutmus havası verdirerek sevindiriyorum yada şımartıyorum onları. kız milleti gerçekten kendini akıllı sanan aptallardan ibaret

Şaka bir yana bu bir gerçek, yani bu kadar değersiz insanlar var. Ama yine de sevgilinin ismini ya da harfini kullanarak dövme yaptırmak bence uygun değil. Yarın bir gün ayrılıyorsun, sen unutmuyorsun değil mi? Üzülen sensin sonuçta. Etrafındaki, belirli sıfatla belirttiğin kızlar için sana bir avantaj sağlasa da, sen o eski sevgilini unutamamanın verdiği hüzünle yaşıyorsun. Neyse aman, bari keyfini çıkar.

unutmuyorsun ama alışıyorsun. hatta hayattan zevk almamı sağlayan tek şey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Benımde eskı sevgılım yaptırmıstı adım aslı sonra bız ayrıldık aradan 4 yıl falan gectı gıtmıs aslı adında bırıyle evlenmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

ne kadar süredir çıkıyosunuz ? Bi süre sonra geçenlerden yaptır ,yoksa çok pişman olursun

bir süre sonra geçen dövme var mı bilmiyorum ama öyle olsun istemiyorum bu arada kimse fiyatı uygun sekilde yaptırabilecegim yer tavsiyesinde bulunmayı tercih etmiyor beyler biraz daha yardımcı olursanız sevinirim
  • Böyle bir işe girmek için çok düşünmen lazım. Bundan önceki sevgilim da aynı şekilde bana dedi ispanyolca isimlerimizi yazdıralım diye yok dedim bende. İyi ki de yaptırmamışım sonra ne oldu aldatıp ayrılıp gitti. O yüzden iyice düşünün. He bu böyle yaptı diye senin kız da aynısını yapıcak değil her şey olabilir ondan dedim..

İstanbuldaysan taksim de yaptırabilirsin ya da bakırköy wagon da. Tahminen 120-130 TL derler biraz pazarlık yaparsın 110 a kapatırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

unutmuyorsun ama alışıyorsun. hatta hayattan zevk almamı sağlayan tek şey bu.

Kendini avutma , kendini kandirmanin alemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Benımde eskı sevgılım yaptırmıstı adım aslı sonra bız ayrıldık aradan 4 yıl falan gectı gıtmıs aslı adında bırıyle evlenmıs

Hunharca güldüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.