hasta ruhlu insan profiline bir örnek. tanrı bildiği gibi yapsın seni
Beklenen cevap geldi. 0:25-0:33
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar. -- 25 Şubat 2012; 20:49:33 >
Vurmayin artik oldu :))))
valla gsp yı bende yapcam eger olursa hemde an an nerde gelişmişinden çok kıskancım guvenıyorum ama yınede kıskanıyorum hayalımdekı karakter
kiz arkadasin bu yaptiklarini ogrense seni terk eder. hastalik derecesinde takintilisin
Sizin ilişkiniz bence çıkar ilişkisi gibi bişey olmuş hocam
kiza yazik.eger seninle evlenirse gercekten yazik
Nasıl bir manyaksın lan sen
ahahahaha hiç güleceğim yoktu :D
hiç yazmamıştım ama yeri Yav He He
Ruh hastasısın yemin ediyorum
Allah acil şifa versin.
bızede biseyler alsana lae.
Kardeş sen neyin kafasını yaşıyosun biz ne diyoruz sen ne diyorsun Ta$Xak mı geçiyorsun sen bizimle
Fakir insann sahte mutlulukları böyle huzur buluyor demek ki
okumuştum lan ben bunu
dostum bu olayi bu kadar buyutmene ve her mesajinda maddi birseyleri dile getirmene gerek yok.sonucta hepimizin gidecegi yer bir tabut.
O ne la o ne la. Sirketlerin, arabalarin, evlerin, milyonlarin var gelmis dh'de konu aciosun. cocuklara masal anlatmayacaksin kardesim buyuyunce etkisi gecmiyor.
Rabbim kimseye yasatmasin boyle, hem kendine zarar veriyosun hemde o insana hakatmediklerini yasatiyorsun( anlik durumu baz alarak ) kisaca tedaviye ihtiyacin var
Konu ciddiyse eğer, arkadaşım git bir doktora görün derim. Bak konu ciddiyse diye hala yazıyorum, bu kadar millettin ne yaptığını takip edip neler yapacaksın, amacın ne anlamadım? Sevgiline de zerre kadar güvenmiyorsun o da ayrı konu. Kontrol manyağısın desem umarım alınmazsın. İnsanları günahlarıyla, sevaplarıyla tanımak, hatalarıyla kabul etmek lazım.