Şimdi Ara

Sevgilime Teknik Takip uyguluyorum... Size de öneriler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
6
Favori
21.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size kendimle ilgili birşeyler anlatmak istiyorum. Belki sizde faydalanmak isteyebilirsiniz.

2 sene önce bodrumda tanıştığım sevgilimle mutlu bir beraberliğimiz var. Fakat biz 5 aydır sevgiliyiz. Ayrıca bizim ilişkimiz biraz daha farklı.

Çünkü ailelerimizin şirketleri var, biraz daha lüks bir yaşam sürüyoruz. Bildiğiniz gibi böyle hayatlarda hata yapma oranı daha yüksek oluyor.

Uğruna milyarlarca lira para döktüm sevdim aşık oldum. Bir çırpıda asla kaybedemem.

Bu yüzden adım adım takip ediyorum ettiriyorum.

Eski sevgilisi silahlarla haşır neşir olan bir tip. Tripleks villanın bahçesine kadar girip kızın ismini sormuş bekçiye.
    Bir kere de otobomobiliyle, kız arkadasım spordan dönerken yolunu kesti. O sıra da ben de telefonla konusuyordum o zaman.

Bir çok kere eve ben bıraktım hala da bırakıyorum. Bazen de şirket şöförü bırakıyor. Üzerinde de biber gazı taşıyor.

Bu yüzden attığı adımı söyler bana şurdayım buradayım diye.

Eski sevgililerini bir kenara bırakalım, çevresinde erkekler de oluyor. Genelde Erdal ACAR ayarında takım elbiseli spor araçlı alkol, kız düşkünü tipler. İş hayatından dolayı muhatap olmak zorunda kalıyor.

1) Facebook
    Bende Facebook hesabının şifresi mevcut. Bu yüzden mesajları elimden gelebildiğince takip edebiliyorum. Tabi sildikleri de oluyor.

2) Hotmail

Hotmail şifresini deneyerek buldum. Basit bir şifreydi. Burada ben giriş yaptığım zaman mail gidiyordu bilinmeyen cihazdan giriş yaptı diye. Artık göremiyor çünkü siliyorum. Ayrıca hotmail sayesinde eski mesajlarını görebildim, bildirimleri takip edebiliyorum. Kendisinin haberi yok

3) Gmail, Google+ ve gTalk

Genelde biz SMSleşmek yerine gTalk kullanıyoruz. Çünkü telefonlarımızla her yerden internete baglanabiliyoruz. Böylece daha sağlıklı bir iletişim sağlıyoruz. Konuşmalarımız geçmişe kaydoldugu gibi uzun uzun rahat rahat sohbet edebiliyoruz. SMS gibi iletilmedi derdi yok.

Bunun dışında Google Web geçmişini görebiliyorum çünkü kayıt oluyor webe.
    Bu sayede neleri arattırdığını hangi yönlere egilimi oldugunu biliyorum.

Mesela hastalıgı varsa oradan aratıyor, bizim için lüks mekanlar arattırmış, kendisi için yeni bir araba, yurt dısı tatili, uçak bileti ve borsayla ilgili analizler. Bunun dışında mesela tektaş yüzükler, gelinlik modelleri, keman kursu gibi çok özel bilgilere de sahip olabiliyorum.

İnanın o kadar çok faydası oluyor ki keşke her insanın Google üzerinde ne arattırdığını öğrenebilsem.

4) Acaba şu anda Nerede derdine SON!!! Tam olarak GPS verileri elimde ;)

Sevgilim nerede acaba şu an ne yapıyor derdine son. Telefonuna yüklediğim bir uygulama ile nerede olduğunu tam olarak harita üzerinde ögrenebiliyorum. Bunu Latitude adlı programda yapıyorum. Bana anlık orada nerede olduğunun bilgisi geliyor GPS sistemi ile.

5) Telefon Hatları

2 farklı hat kullanıyor. Birisini sadece iş amaçlı kullanıyor, birisi aile ve arkadaşlar için.

İşte burada da benim yaptığım şey oldukça pratik. Detay Dökümlerinden kimi kaç kere ne zaman kaç kere aramış SMS alışverişi yapmış biliyorum...

6) Takip

Bir kaç kere özel dedektif aracılığıyla takip ettirdim. Özel dedektif diyince aklınıza puro pipo vs içen pardesülü adam gelmesin. Sadece takip hizmeti veriyorlar ve yasal biçimde. Evet bunu yaptım çünkü il dışına çıkmıştım.

Sonuncusunda aynen söylediği gibi 3 kız gece nişantaşında birşeyler içip kalkmışlardı gurur duydum ve içimde rahat etti.

Eee diyeceksiniz belki neden bunları yapıyorsun güven problemi mi var?

Hayır kesinlikle öyle bir problem yok. Beni sevdiğinden eminim kendimden de.

Fakat dediğim gibi birine gerçekten çok önem veriyorsan bir çırpıda kaybetmek istemezsin asla. Şimdi yeni bir araba alacağız sevgilime.

İkimizde evlilik için dogru zamanı bekliyoruz.

Bunları benimle aynı durumda olanlar varsa diyerekten yazıyorum. Sizde bu şekilde takip edebilirsiniz isterseniz. Bunları zamanla geliştirdim hala daha fazlasını istiyorum. Keşke aklından geçenleri de okuyabilsem. İnsan sevdiği zaman böyle oluyor. Hiç düşünmeden onun için ölürsün hiç düşünmeden öldürürsün...

Zaman ayırdığınıziçin teşekkürler.

• La he ya.
  • Hasta mısın birader ?
  • Hayvan mı sahiplendin arkadaşım
  • Güvenin 0. O ilişki yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Güvenin 0. O ilişki yalan.

Peki sen sevgiline Ev araba alır mısın veya bir kulübü kapatır mısın bunları yapmadan?

Ayrıca bakıyorumda konuya yazan herkesin profili kapalı neden kendinize güvenmiyor musunuz (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 25 Şubat 2012; 15:01:15 >
  • vay be zenginliğin gözü kör olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Peki sen sevgiline Ev araba alır mısın veya bir kulübü kapatır mısın bunları yapmadan?

Ayrıca bakıyorumda konuya yazan herkesin profili kapalı neden kendinize güvenmiyor musunuz (?)

Kendi evim, arabam yokken kıza niye alayım? Alırsam kafam 1 milyondur. Ayrıca ne alaka profilimizin gizli olmasıyla güven? Nasıl bir saçmalık bu?

Ayrıca iyi sağılıyorsundur sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 25 Şubat 2012; 15:04:38 >
  • psikolojik sorunlarin var sanirsam hic saglikli hareketler degil bunlar takintili derecede kiskancsin evlenincede cok cektirirsin
  • quote:

quote:

Yavrum profilimize bakıp ne yapacaksın ? Ne elde edeceksin ? Bir forumdaki kişilerin profilleri ne halta yarar yahu ?
    Papatyam,kırçiçeğim,menekşem,karanfilim, sen kafanı yorma ve bu başlığı sil en kısa zamanda.Rahat rahat yaşa hem burdan uzaklaşırsan sana da karışan olmaz.
  • quote:

quote:

seninde profilin kapalı neden kendine güvenmiyorsun?
  • quote:

quote:

Sen kendine güvenmiyor musun? Senin niye kapalı
  • quote:

Arkadaşlar merhaba;

Size kendimle ilgili birşeyler anlatmak istiyorum. Belki sizde faydalanmak isteyebilirsiniz.

2 sene önce bodrumda tanıştığım sevgilimle mutlu bir beraberliğimiz var. Fakat biz 5 aydır sevgiliyiz. Ayrıca bizim ilişkimiz biraz daha farklı.

Çünkü ailelerimizin şirketleri var, biraz daha lüks bir yaşam sürüyoruz. Bildiğiniz gibi böyle hayatlarda hata yapma oranı daha yüksek oluyor.

Uğruna milyarlarca lira para döktüm sevdim aşık oldum. Bir çırpıda asla kaybedemem.

Bu yüzden adım adım takip ediyorum ettiriyorum.

Eski sevgilisi silahlarla haşır neşir olan bir tip. Tripleks villanın bahçesine kadar girip kızın ismini sormuş bekçiye.
    Bir kere de otobomobiliyle, kız arkadasım spordan dönerken yolunu kesti. O sıra da ben de telefonla konusuyordum o zaman.

Bir çok kere eve ben bıraktım hala da bırakıyorum. Bazen de şirket şöförü bırakıyor. Üzerinde de biber gazı taşıyor.

Bu yüzden attığı adımı söyler bana şurdayım buradayım diye.

Eski sevgililerini bir kenara bırakalım, çevresinde erkekler de oluyor. Genelde Erdal ACAR ayarında takım elbiseli spor araçlı alkol, kız düşkünü tipler. İş hayatından dolayı muhatap olmak zorunda kalıyor.

1) Facebook
    Bende Facebook hesabının şifresi mevcut. Bu yüzden mesajları elimden gelebildiğince takip edebiliyorum. Tabi sildikleri de oluyor.

2) Hotmail

Hotmail şifresini deneyerek buldum. Basit bir şifreydi. Burada ben giriş yaptığım zaman mail gidiyordu bilinmeyen cihazdan giriş yaptı diye. Artık göremiyor çünkü siliyorum. Ayrıca hotmail sayesinde eski mesajlarını görebildim, bildirimleri takip edebiliyorum. Kendisinin haberi yok

3) Gmail, Google+ ve gTalk

Genelde biz SMSleşmek yerine gTalk kullanıyoruz. Çünkü telefonlarımızla her yerden internete baglanabiliyoruz. Böylece daha sağlıklı bir iletişim sağlıyoruz. Konuşmalarımız geçmişe kaydoldugu gibi uzun uzun rahat rahat sohbet edebiliyoruz. SMS gibi iletilmedi derdi yok.

Bunun dışında Google Web geçmişini görebiliyorum çünkü kayıt oluyor webe.
    Bu sayede neleri arattırdığını hangi yönlere egilimi oldugunu biliyorum.

Mesela hastalıgı varsa oradan aratıyor, bizim için lüks mekanlar arattırmış, kendisi için yeni bir araba, yurt dısı tatili, uçak bileti ve borsayla ilgili analizler. Bunun dışında mesela tektaş yüzükler, gelinlik modelleri, keman kursu gibi çok özel bilgilere de sahip olabiliyorum.

İnanın o kadar çok faydası oluyor ki keşke her insanın Google üzerinde ne arattırdığını öğrenebilsem.

4) Acaba şu anda Nerede derdine SON!!! Tam olarak GPS verileri elimde ;)

Sevgilim nerede acaba şu an ne yapıyor derdine son. Telefonuna yüklediğim bir uygulama ile nerede olduğunu tam olarak harita üzerinde ögrenebiliyorum. Bunu Latitude adlı programda yapıyorum. Bana anlık orada nerede olduğunun bilgisi geliyor GPS sistemi ile.

5) Telefon Hatları

2 farklı hat kullanıyor. Birisini sadece iş amaçlı kullanıyor, birisi aile ve arkadaşlar için.

İşte burada da benim yaptığım şey oldukça pratik. Detay Dökümlerinden kimi kaç kere ne zaman kaç kere aramış SMS alışverişi yapmış biliyorum...

6) Takip

Bir kaç kere özel dedektif aracılığıyla takip ettirdim. Özel dedektif diyince aklınıza puro pipo vs içen pardesülü adam gelmesin. Sadece takip hizmeti veriyorlar ve yasal biçimde. Evet bunu yaptım çünkü il dışına çıkmıştım.

Sonuncusunda aynen söylediği gibi 3 kız gece nişantaşında birşeyler içip kalkmışlardı gurur duydum ve içimde rahat etti.

Eee diyeceksiniz belki neden bunları yapıyorsun güven problemi mi var?

Hayır kesinlikle öyle bir problem yok. Beni sevdiğinden eminim kendimden de.

Fakat dediğim gibi birine gerçekten çok önem veriyorsan bir çırpıda kaybetmek istemezsin asla. Şimdi yeni bir araba alacağız sevgilime.

İkimizde evlilik için dogru zamanı bekliyoruz.

Bunları benimle aynı durumda olanlar varsa diyerekten yazıyorum. Sizde bu şekilde takip edebilirsiniz isterseniz. Bunları zamanla geliştirdim hala daha fazlasını istiyorum. Keşke aklından geçenleri de okuyabilsem. İnsan sevdiği zaman böyle oluyor. Hiç düşünmeden onun için ölürsün hiç düşünmeden öldürürsün...

Zaman ayırdığınıziçin teşekkürler.

Hay maşallah üstad tebrikler valla

• Headshot'lar ardı ardına.
  • yeni bi dizi başladı sandıydım.
  • Dostum eski silahlı sevgilisinden korumanı olumlu karşılıyorumda. Sanki bazılarını abartmışsın gibi. Eğer seni sevdiğine güveniyorsan rahat ol her şey yoluna girer .
  • quote:

quote:

quote:

Kendi evim, arabam yokken kıza niye alayım? Alırsam kafam 1 milyondur. Ayrıca ne alaka profilimizin gizli olmasıyla güven? Nasıl bir saçmalık bu?

Ayrıca iyi sağılıyorsundur sen.

Senin için söylemedim zaten benim yerimde olsan dedim. Tut ki maddi durumun iyi. Şak diye alabilir misin bunları yapmadan?

Bir korkumda madde kullanıp kullanmadığı. Hep düşünüyorum aklımdan geçiyorum acaba geçmişinde madde kullanmış mıdır diye?

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

quote:

Zaten dikkat ederseniz (?) yazdım. Demek ki herkesin gizlediği sakladığı birşeyler var o anlamda altını çizdim.

Bilmiyorum aklım çok karışık. Ortaokul lise aşklarımda böyle şeyler olmazdı. Şimdi daha farklı durumlar var.

Aklında soru işareti varken bir buluşmada 300 500 TL harcamak lüks hediyeler almak o insana güvenmek.

Para harcamak sorun değilde asıl sorun aşık oluyorsun. Yüreğini vaktini veriyorsun. Yoksa amaç farklı olsa en kralı 150 $ .... :(

• o kızcağıza birimizin ualsması gerek niye senin gibi ahstalıklıdan biran önce kutrulması için.. ha birde işin abska taafı var sen simdi sevgiline güvenmiyorsun bu resmen açık sekilde belli..bu durumda o zaman seninde o kızala olmaman lazım çnk dediğim gibi güven yoksa zaten gerisi fostur..önce onu bi kazan sonrası tamam. bak mesela gps olayı tamam onu yap ama yok sms yok akılndakileride bilsem yok internette arattığı kelime kelimesine kadar bakman falan bunlar çok farklı seyler tavsiye etmem.hem sen kimsin bilider 5aylık ilişkide bu derecede bağlanmak iyi birsey değil.sanırım ilk ilişkin:D yada çok çetirdiler sana..bak dost acı söyler bunu unutma..bu arada imzandanda anladığım akdarıyla hırslısın.bak sana sunu söyleyim bazen mükemmelliyetçi olmak herseyi geriye iter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan062 -- 25 Şubat 2012; 15:18:59 >
  • quote:

Headshot'lar ardı ardına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

quote:

Benimki açık, açık olunca ne oluyo bi tutturdunuz kapalı açık diye

Konuyu açan arkadaşa gelince seven adam yapar kızda rahatsız olmuyorsa sorun yok demektir..
    Ama geçenlerde bi konu açmıştım birisi "bot musun birader ?" yazmıştı bende aynısını yazmaktan kendımı alamıyorum

bot musun birader ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.