Şimdi Ara

Sevgilime Teknik Takip uyguluyorum... Size de öneriler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
21.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav he he.
  • Tebrikler valla çok iyi
  • birader izlediği bi filmin etkisinde kalmış sanırsam

• ELİF DEDİM
  • Dersanede sesli guldum.
  • cool story. milyarlarca para döktürmüş de, sevgilisi yolunu kesmiş de. yav he he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cacophony. -- 25 Şubat 2012; 17:10:48 >
  • Yatları katları olan adamın açtığı konuya bakın heleUcuza pansiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Güvenin 0. O ilişki yalan.

Peki sen sevgiline Ev araba alır mısın veya bir kulübü kapatır mısın bunları yapmadan?

Ayrıca bakıyorumda konuya yazan herkesin profili kapalı neden kendinize güvenmiyor musunuz (?)

para harcamakla sevılse bır ınsan ooo.. Olaya senın acından bak senın paran cok yanı para senın ıcın degersız harcayabılıyorsun. Yanı o kızı onemsedıgını gostermez bu cunku cok kolay elde ettıgın bır seyı harcıyorsun onun ıcın.

Buradakı bırısı senın bu mesajında soyledıklerını yapamaz cunku cogumuzun aıle sırketlerı yok asgarı ucrete devam modunda :)

sevgi icin baska turlu fedakarlıklar gerekır en kolay elde ettıgın seyı bol bol sacmak fedakarlık olmuyor malesef :)

• Vay sen parfüm uzmanı arkadaşsın değil mi bana bir parfüm öneriversene.
  • arkadas bir daha ugramaz buraya fena bozulmustur
  • Eğer gerçekse acınacak haldesin Allah şifa versin diyecektim ama arkadaşlar olayın gerçek olmadığını ortaya çıkarmışlar. Daha fazla acınacak haldesin. Yalan atarak kendini yükseltmeye çalışan ezik seni
  • Eleman fena zortladi :)))
  • Bu konuya daha uğrama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: sesar

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Güvenin 0. O ilişki yalan.

Peki sen sevgiline Ev araba alır mısın veya bir kulübü kapatır mısın bunları yapmadan?

Ayrıca bakıyorumda konuya yazan herkesin profili kapalı neden kendinize güvenmiyor musunuz (?)

para harcamakla sevılse bır ınsan ooo.. Olaya senın acından bak senın paran cok yanı para senın ıcın degersız harcayabılıyorsun. Yanı o kızı onemsedıgını gostermez bu cunku cok kolay elde ettıgın bır seyı harcıyorsun onun ıcın.

Buradakı bırısı senın bu mesajında soyledıklerını yapamaz cunku cogumuzun aıle sırketlerı yok asgarı ucrete devam modunda :)

sevgi icin baska turlu fedakarlıklar gerekır en kolay elde ettıgın seyı bol bol sacmak fedakarlık olmuyor malesef :)

Contasına kadar iyi olmuş.

• Multikill olmuş
  • güney olum iyisin he kaptın banuyu, kısayoldan zenginsin
  • gençler anlaştıysa bize söz söylemek düşmez
  • Ağır hastasın arkadaşım. Bu nasıl bir takıntıdır böyle. O kızdan günün birinde ayrılma gibi bir olayın olursa ya intihar edersin yada bitkisel hayata girersin kesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.