Şimdi Ara

Sevgilime taksitli telefon aldim, ayrildik. Geri vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
14.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama gerçekse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu hediye ederken faturayı da verdiysen bir bardak su iç. Fatura ondaysa ben ondan nakit olarak aldım diyebilir. Ama faturayı vermek hediyenin mantığına ters uygun olmaz muhtemelen vermemişsindir. Fatura orijinali sendeyse savcılığa git çalındı demen uygun olmaz sonuçta aranızda bir bağ vardı zamanında. Durumu olduğu gibi anlat geri iade edilmesini talep ediyorum. Edilmediği takdirde gasp/yağma suçlarından davacı olacağını belirten dilekçe yaz. Savcılık veya mahkeme uzlaşmanızı sağlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bırakın csb işte ya ayrılmış hem telefonu vermiyor hemde hemen sözlenmiş oldu peki

• Yeni sevgilin ben olmak istiyorum

• Cihaz elinizden rızanız ile çıkmış bu yüzden çalıntı ihbarı yollarını sakın izlemeyin.Zilyetliğin iadesi davası açarak cihazı geri alabilirsiniz diye düşünüyorum.Cihazın faturası da sizin üzerinize ve elinizde bulunuyorsa kolaylıkla geri alabilirsiniz.Ama avukat vb değilim bu yüzden dediklerim doğru olmayabilir.En iyisi bir avukatla görüşmektir.
  • Herkes de inanmış

• Ne insanlar var arkadaş ya. Hem konu sahibine hem de kıza bak. Ben olsam ortalığı yıkmıştım, madem ayrılacaksın niye böyle bir hediyeyi kabul ediyorsun bir de üstüne nişanlanıyorsun bu kadar kısa sürede ne biçim insansın. Senin zaten niye böyle boş bir hediye aldığını da çözmeye çok parlak beyinler lazım çok üst düzeyde bir enayilik bu. Biraz yırtık ve cesur olun lan ölmezsiniz.
  • %100 csb

Ciddi dusundugu kizla ayriliyor ve ciddi dusundugu kiz telefonu geri vermem diyecek kadar yuzsuz ve ayni kiz biriyle sozlenmis

• Kalitesiz csb

• Hocam telefonu istedin öylemi vermedi? Git ve telefonu ver de kibarlığın lüzumu yok. Vermezse polis çağır fatura senin üstündeyse git ihbar et :D

• Aldığım hediyeyi geri istemek nasıl bir yüzsüzlük fakirsen almayacaktın madem aldın istememelisin

• Soğuk su jpg

• Daha iyi CSB'ler görmüştük.

Yani iPhone 7 alacağım ve bana geri vermeyecek. Son kuruşuna kadar süründürürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

İhbar edemem arkadaşlar. Zaten yeni sözlenmiş adamın biriyle. Şimdi ihbar edersem kötü hissederim kendimi. İnsanların hayatını berbat etmek istemiyorum.

İlk mesajda oluru varda şimdi csb olduğu ortaya çıkmış
    benim paramla telefonu alıcak sonra başkasıyla nişanlanıcak ha, geçmişte biraz farklı bi durum başıma geldi söke söke aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 25 Şubat 2018; 22:44:37 >
  • Evlenmeden vermeseydin gardaş...

• quote:

İhbar edemem arkadaşlar. Zaten yeni sözlenmiş adamın biriyle. Şimdi ihbar edersem kötü hissederim kendimi. İnsanların hayatını berbat etmek istemiyorum.

hakediyorsun ama. kilibikmisin lan sen. hatununa sahip cikamiyorsun. bari telefonuna cik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 25 Şubat 2018; 23:32:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay ayrıldınız ne ara yeni biriyle tanışıp sözlendi
  • quote:

Saçmalama şaka mısın sen ?? Git ihbar et çaldı diye senin üzerine zaten o kadar parayı boşuna ödeme , o yeni bulduğuyla eğlenirken sen hala ona para yedirmeye devam ediceksin yoksa

• Ağır csb

• Hocam lütfen csb deyin forum olarak rahat bir nefes alalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.