Şimdi Ara

sevgilime program yazıcam önerisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayadır programlama muhabbeti geçiyo ne gibi kodlar kullanabilirim acaba tavsiyesi olan var mı napsam

• webservice yaz. 13 şubat gecesi 23:59:59 da kendi yaptıgın basit html sayfayı açsın. internetten olmasına gerek yok . localde de olsa olur.. o html sayfada da onu çok sevdiğini falan yaz. güzel bi tasarım bul falan fişman :)
  • @Accio Bir web sitesi yap sitede sadece bir tane buton olsun, ziyaretcilerden birisi butona tıklayınca herhangi biryerdeki (işlek bir cadde olması tercih sebebi) hopallörden "$Ali $Ayşeyi çok seviyor" diye bağırsın.. siteyi 2 gün yayında tutsan yeter :)

Ek:Ben bu fikri uyguladım, arkadaşımın doğum gününü bekliyordum ki ayrıldık :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapustadd -- 7 Şubat 2012; 21:01:16 >

Orijinalden alıntı: Kaygerya

webservice yaz. 13 şubat gecesi 23:59:59 da kendi yaptıgın basit html sayfayı açsın. internetten olmasına gerek yok . localde de olsa olur.. o html sayfada da onu çok sevdiğini falan yaz. güzel bi tasarım bul falan fişman :)

aslında düşündüm de tasarımı güzel olan bi sayfa yapsam etkili olur baya blog vb bişey ama o kadar da bilmiyorum malesef olmadı öğrenirim artık doğum gününe kadar falan yetişirse aslında parayla da yaptırılabilirdi de kendim yapmam daha anlamlı olur sanırım

• Ne bekliyosun bi döngüyle sonsuz "seni seviyorum.." penceresi mi ?

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

Ne bekliyosun bi döngüyle sonsuz "seni seviyorum.." penceresi mi ?

hayır ya onları kendim de yaparım ama mesela bi site olur içine ikimizle ilgili birsürü şey eklerim hatta sürekli güncellerim arkaplana güzel bi fon şuraya basınca bu çıkıyo buraya basınca bu çıkıyo gibi güzel şeyler olabilirdi ama ne yazık ki site kurmadan anlamıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accio

quote:

hayır ya onları kendim de yaparım ama mesela bi site olur içine ikimizle ilgili birsürü şey eklerim hatta sürekli güncellerim arkaplana güzel bi fon şuraya basınca bu çıkıyo buraya basınca bu çıkıyo gibi güzel şeyler olabilirdi ama ne yazık ki site kurmadan anlamıyorum...

Dostum site kurmadan anlamıyorsan bunları kendin nasıl yapmak istiyosun

• quote:

quote:

quote:

Kendim yaptığımı söylesem yeter aslında ama ne kadar zaman alacağına bağlı olarak öğrenebileceğimi de düşünüyorum netten öğreniyo herkes zaten olmadı veririz parasını (çok vermem ama)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendim yaptığımı söylesem yeter aslında ama ne kadar zaman alacağına bağlı olarak öğrenebileceğimi de düşünüyorum netten öğreniyo herkes zaten olmadı veririz parasını (çok vermem ama)

200 liraya temiz.

• Sahte alışveriş programı yap, onun mutluluğu ile zaten sonsuza kadar yaşar.

quote:

quote:

quote:

quote:

200 liraya temiz.

naptın kardeş ya ben 100 liraya takı alamadığım için aklımdan çözüm üretmeye çalışıyorum sen 200 diyon neyse napalım allah baba bizi de böle fakir yaratmış biz de kendimiz yaparız... (emrah mode on)

• git paşabahçeden bi kalpli bardak al benim gibi.

git paşabahçeden bi kalpli bardak al benim gibi.

naptın hocam ya ben yaptım falan deseydin bari
  • Buldum, chat programı yap, yapısı çok basittir aslında çok alt düzey bir dil kullanmazsan, (Online char'ten bahsetmiyorum). Genel yapılar kuracaksın dil gibi değil ama ezber mantığıyla, sevgiline çok iyi davranan bir bot olacak, Mesela başlangıç için 200 cümlelik bir kelime haznesi yeter, 200 cümle için her biri için de en az 2 cevap gerekli. Programı yazman 1 saat cümleleri kurman 1 gününü alır, ben olsam bunu yapardım (C# ile yapılmış bir tane var elimde ama ben kendim için yapmıştım içeriği aşk falan değil tabiki)

Orijinalden alıntı: welrocken

Buldum, chat programı yap, yapısı çok basittir aslında çok alt düzey bir dil kullanmazsan, (Online char'ten bahsetmiyorum). Genel yapılar kuracaksın dil gibi değil ama ezber mantığıyla, sevgiline çok iyi davranan bir bot olacak, Mesela başlangıç için 200 cümlelik bir kelime haznesi yeter, 200 cümle için her biri için de en az 2 cevap gerekli. Programı yazman 1 saat cümleleri kurman 1 gününü alır, ben olsam bunu yapardım (C# ile yapılmış bir tane var elimde ama ben kendim için yapmıştım içeriği aşk falan değil tabiki)

kodları görebilir miyim ? yani rica etsem

Orijinalden alıntı: welrocken

Buldum, chat programı yap, yapısı çok basittir aslında çok alt düzey bir dil kullanmazsan, (Online char'ten bahsetmiyorum). Genel yapılar kuracaksın dil gibi değil ama ezber mantığıyla, sevgiline çok iyi davranan bir bot olacak, Mesela başlangıç için 200 cümlelik bir kelime haznesi yeter, 200 cümle için her biri için de en az 2 cevap gerekli. Programı yazman 1 saat cümleleri kurman 1 gününü alır, ben olsam bunu yapardım (C# ile yapılmış bir tane var elimde ama ben kendim için yapmıştım içeriği aşk falan değil tabiki)

tam anlayamadım dostum girilen yazıya göre bi cevap mı veriyor
  • bu kadar odun olmayın ya karşındaki flash disk değil kız arkadaşın yani, git çiçeksepetinden adam gibi çiçek al ucuza kaçma zaten indirim de gelir, gelmezse de markmosttan indirim çeki alırsın bedavaya, çiçeğe de ufak bir tavşanla balon eklettin mi yeter yani, yaşınız kaç başınız kaç hayli hayli yeter bu ona program yazsan ayıp olmasın diye yüzüne güler sonra içinden salak der, puan kaybetmeyin boş yere, nerd olup prim yapan adam yok daha yeryüzünde, anca nerd olup sağlam paran olursa prim yaparsın, kızı saçma salak şeylerle soğutma kendinden

Orijinalden alıntı: Dracos

bu kadar odun olmayın ya karşındaki flash disk değil kız arkadaşın yani, git çiçeksepetinden adam gibi çiçek al ucuza kaçma zaten indirim de gelir, gelmezse de markmosttan indirim çeki alırsın bedavaya, çiçeğe de ufak bir tavşanla balon eklettin mi yeter yani, yaşınız kaç başınız kaç hayli hayli yeter bu ona program yazsan ayıp olmasın diye yüzüne güler sonra içinden salak der, puan kaybetmeyin boş yere, nerd olup prim yapan adam yok daha yeryüzünde, anca nerd olup sağlam paran olursa prim yaparsın, kızı saçma salak şeylerle soğutma kendinden

hocam biz o çiçek olaylarını ilk senelerde yapıyoduk artı bunu ben sevgililer günü hediyesi olarak yapmıcam ikimizin bi sitesi olacak ilk zamanlarda facete gizli albüm açıp resimlerimizin hepsini atmıştım yazılar falan baya bi sevmişti şimdi ben uğraşmıyorum o hala özleyince açar ordan resimlere bakar durur telefonuna falan da atamadığı için resimleri (daha doğrusu telefonu resimleri alamadığı için). çiçeği kolyeyi yine alırım ama ikimizden bişeylerin olacağı biyer olsun diye yapıcam ben bunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

bu kadar odun olmayın ya karşındaki flash disk değil kız arkadaşın yani, git çiçeksepetinden adam gibi çiçek al ucuza kaçma zaten indirim de gelir, gelmezse de markmosttan indirim çeki alırsın bedavaya, çiçeğe de ufak bir tavşanla balon eklettin mi yeter yani, yaşınız kaç başınız kaç hayli hayli yeter bu ona program yazsan ayıp olmasın diye yüzüne güler sonra içinden salak der, puan kaybetmeyin boş yere, nerd olup prim yapan adam yok daha yeryüzünde, anca nerd olup sağlam paran olursa prim yaparsın, kızı saçma salak şeylerle soğutma kendinden

hocam biz o çiçek olaylarını ilk senelerde yapıyoduk artı bunu ben sevgililer günü hediyesi olarak yapmıcam ikimizin bi sitesi olacak ilk zamanlarda facete gizli albüm açıp resimlerimizin hepsini atmıştım yazılar falan baya bi sevmişti şimdi ben uğraşmıyorum o hala özleyince açar ordan resimlere bakar durur telefonuna falan da atamadığı için resimleri (daha doğrusu telefonu resimleri alamadığı için). çiçeği kolyeyi yine alırım ama ikimizden bişeylerin olacağı biyer olsun diye yapıcam ben bunu

bnce ağır asosyalsin knka yapacağın birkolye al onu bara götür sohbet et bukadar ne websitesi aga

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.