Şimdi Ara

SEVGİLİME ASILIYOR ( BEYLER İÇERİ )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar erkeklikle ilgili bi problem yok asla korkmuyorum aksine sevgilim söylemiyor ( onunda söylememesi bence kavga çıkmaması için )

konuya dönersek merhaba arkadaşlar, öncellikle çok sinirliyim sevgilimin oturdugu dairesinin karşısında bir yaşlı bir bayan oturuyor onun torunu varmış sevgilime ders çalışmak istiyormuş eve gelmiş sevgilime söylemiş oda birşey diyememiş bana anlattı durumu bende söyledim kim bu diye ne istedigi açık açk belli yavşamak istiyor resmen. durumu duyar duymaz sinirlendim hatta sakın dedim öyle birşey yapma adını söyle diyorum bildigine eminim söylemiyor, kavga çıkmasın diye bunuda biliyorum ki ben gidip o çocugu bulup döversem onun anneannesine gider oda gelip kıza yüklenir rezil olurum düşüncesiyle söylemiyor gibime geliyor çocugun yavşadıgı açık açık belli ne yapmalıyım arkadaşlar bulabilirim söylemesede sevgilim oturdugu yer küçük bir yer bulup çocugun ağzını burnunu kırsam gerçekten çok sinirliyim liseli şeyler yazıpta gelmeyin... uzun bir süredir beraberiz ve gelip böyle yanaşmalarına dayanamıyorum... ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar yeminederim bulsam öldürecegim o derece sinirliyim şuan...

• Öncelikle sakin ol.Burada bütün iş kız arkadaşında.Eğer o hayır seninle görüşmek istemiyorum derse o adama ve o da peşini bırakırsa hiç bir sorun çıkmaz.Eğer "Hayır" cevabını aldığı halde peşini bırakmazsa kız arkadaşının en yakın karakola gidip şikayet dilekçesi verip (demene göre adını biliyormuş.) sorunu çözebilirsin.Dövmek çözüm değil sadece rahatlarsın belki ama kız arkadaşının gözünde değerin düşebilir.En kötüsü yarın bir gün eğer it kopuk tayfasından bir adamsa toplar ne kadar iti varsa iş büyür.Sen iyisi boş ver şiddet yolunu önce kız arkadaşın hayır desin adama.Sonra da dediğim gibi şikayet edersiniz.
  • amacı ders çalışmaktır belki sadece eminmisn yavşadığından
  • ya hocam bu hayır diyor aslında ama gidip o çocugun anneannesi , annesine söylerse mecbur olarak yapıcak bunu. öyle karakolluk bir iş yok hocam sakinde olamıyorum kusura bakmayın ama resmen sulanıyor yahu böyle şerefs*zler oldugu sürece dünyada bana rahat yok ya... ulan bi sorar insan sevgilisi var mı yok mu diye böyle şey görmedim ben ya...
    karakol gibi işler bizi aşar hocam o kadar büyütülücek bir mesele degil gibime geliyor ama işte benim lanet kıskançlıgım

@ÇokSakatVar.

anneannesinimi yollatıcak kardeşim ders çalışmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 10 Eylül 2011; 23:07:16 >
  • Niye mecbur yapsin. Annesi calistir bu cocugu derse elalemun cociguyla ugrasamam kendi derslerimle ilgilenmem gerekiyor diyemiyormu bu kiz. Mecbur oldugunu nerden cikardin ? Kiz soylemedi bunu sana degil mi?
  • Empati yapıyorum dostum:
    Ben:O çocuğa bir daha selam bile vermeyeceksin. derim.Mecburum şu bu derse alması ve izlemesi gereken yolu anlatırım(şöyle atlat böyle geçiştir diye anneannesimi neyse onu)Çocuğa selam vermemeye devam.
    En olmadımı derim sevgilime bu çocuğa söyle benim erkek arkadaşım durumdan rahatsız o yüzden lütfen bir daha böyle bi istekte bulunma vs..
  • Bence burada is biraz sevgiline düşüyor, istemese calistirmazdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

ya hocam bu hayır diyor aslında ama gidip o çocugun anneannesi , annesine söylerse mecbur olarak yapıcak bunu. öyle karakolluk bir iş yok hocam sakinde olamıyorum kusura bakmayın ama resmen sulanıyor yahu böyle şerefs*zler oldugu sürece dünyada bana rahat yok ya... ulan bi sorar insan sevgilisi var mı yok mu diye böyle şey görmedim ben ya...
    karakol gibi işler bizi aşar hocam o kadar büyütülücek bir mesele degil gibime geliyor ama işte benim lanet kıskançlıgım

@ÇokSakatVar.

çocuk kaç yasında bu arada

• Git vur.Kardeşim o kızın ailesi yokmu.yanlış bi durum varsa onlar ilgilenir.belki çocucugun niyeti iyidir.yada kızın sevgilisi oldugunu bilmiyordur.kız arkadaşın çalışmak istemiyorum desin.varıpda kız arkadaşımla ders çalışmak istedi diye birini dövemessin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifalperen

Git vur.Kardeşim o kızın ailesi yokmu.yanlış bi durum varsa onlar ilgilenir.belki çocucugun niyeti iyidir.yada kızın sevgilisi oldugunu bilmiyordur.kız arkadaşın çalışmak istemiyorum desin.varıpda kız arkadaşımla ders çalışmak istedi diye birini dövemessin.

Bence de belki sevgilisi olduğunu bilmiyordur.
  • Hocam sana tavsiyem sen sevgiline güven onunda güvenini kazan. Eğer seni gerçekten seviyorsa dışarı çıktığında senin elini tutuyorsa. O hergele istediğini yapsın sen her hareketinle benim demiş olursun zaten. Gerçekten karşılıklı güven varsa bu gibi sorunlar aşılamayacak şeyler değil. Hayat ta tek başına değilsin iyisi de kötüsü de yalancısı dolancısı hatta iftira atanı bile olur yada elinden almaya çalışanlar. Gidip kavgaya tutuşmanın onun seviyesine inmenin bir lüzumu yok bu aksine ona güç verir "aa bak demekki gerçekten ben kendimi kabullendiriyorum adam sinirlendiğine göre bende iş var" gibisinden düşünür. Sen bu nasıl olsa benim diyeceksin. Ve hiiiç umursamıyacaksın.

İyi Geceler..
  • Bu durumda iliskiyi korumak sana degil kiz arkadasina dusuyor. Hic kendini kabadayi kalibina sokma.
  • Her şeyin koruyucusu sen misin arkadaşım ? Tabi banlısın cevap yazamazsın ama ben yine de yazayım. Sevgilime sağ gözle baktı gidip döveyim , sevgilimin evine ders çalışmaya geldi yavşıyor hemen gidip döveyim geç bu işleri sevgilin reddetmeyi bilmiyor mu ? Hem çocuk kaç yaşında da sevgilin ile ders çalışmaya geliyor ? Benim bildiğim küçük çocuklar büyüklerin yanına gönderilir ders çalıştırılması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

ya hocam bu hayır diyor aslında ama gidip o çocugun anneannesi , annesine söylerse mecbur olarak yapıcak bunu. öyle karakolluk bir iş yok hocam sakinde olamıyorum kusura bakmayın ama resmen sulanıyor yahu böyle şerefs*zler oldugu sürece dünyada bana rahat yok ya... ulan bi sorar insan sevgilisi var mı yok mu diye böyle şey görmedim ben ya...

@ÇokSakatVar.

oldum olası bu zihniyeti anlamamışımdır. benim annem gitse karşı komşunun annesine çalışsınlar beraber senin kızla deseler kız istemiyorum der dava kapanır. mecburluk bi durum yok. burda iş kıza düşüyor arkadaşların da dediği gibi. oldu ki kız istemediği halde erkek yanaşmaya çalışıyorsa git üstüne düşeni yap.

• senin kiz arkadasin yavsamis cocuga niye aliyorki eve onu niyeti apacik ortada.
  • benzer bi durumu bende yaşamıştım. kız arkadaşım sadece ders çalışıyoruz dedi bende kıskanmama rağmen sesimi çıkarmadım benden ayrıldıktan sonra o çocukla çıkmışlar dikkatli ol derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmusekin

benzer bi durumu bende yaşamıştım. kız arkadaşım sadece ders çalışıyoruz dedi bende kıskanmama rağmen sesimi çıkarmadım benden ayrıldıktan sonra o çocukla çıkmışlar dikkatli ol derim

olacagida bu zaten sonunda Allah bilir evde neler kaynatiyorlardir ben sahsen evine erkek alan bir kizi aninda birakirdim onlari ayni evde düsünmek bile delirtir insani be.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.