Şimdi Ara

Sevgilim ve yakın kız arkadaşım arasında kaldım (+18) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gym Rat

Farklı yorumlar gelmeye devam ediyor.

Bende bir zamanlar bu pozisyona düştüm ve arkadaşımı tercih edip manitayı şutladım ama senin durumun farklı.
    Ciddiyim evliliği düşünüyorum demişsin.Sana kalan tek yol kız arkadaşınla arana mesafe koymak.İşi uzatırsan ikisinide kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

kızdan arkadaş olmaz. 2 sevgili arasında kalmışsın

Bal gibi de olur. Siz hormonlarınıza hakim olamayıp yakın arkadaşınızın cinsiyetini bu kadar önemsiyorsanız bu sizin sorununuz, kesin kurallar koymayın.

Yakın arkadaşım dediğin kızı eve çağırdın evde ikiniz varsınız, film izliyorsunuz veya ders çalışıyorsunuz.Birşeyler seni dürtmüyorsa erkek değilsin bilader

Her kızla ilişkiye girmek istiyorsan bu seni erkek değil abaza yapar kardeş :)

Senin hatun kişi çok yakın bir erkek arkadaşıyla başbaşa vakit geçirse sorun etmezsin o zaman?

Bundan bunu mu anladın la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

quote:

Farklı yorumlar gelmeye devam ediyor.

Bende bir zamanlar bu pozisyona düştüm ve arkadaşımı tercih edip manitayı şutladım ama senin durumun farklı.
    Ciddiyim evliliği düşünüyorum demişsin.Sana kalan tek yol kız arkadaşınla arana mesafe koymak.İşi uzatırsan ikisinide kaybedersin.

Öyle hocam zaten birkaç aylık ciddi olmayan bir şey olsaydı direkt şutlardım sen kimsin diye. Benim bu konuda ciddi prensiplerim vardı, 'asla' derdim ama asla dememek lazımmış Allah getiriyor insanın başına.
  • 18 yasinda degilim konuya girdim bloklar burdan +18deki amaci cidden merak ettim.

Sevgilinle ciddi dusunuyosan yakin kiz arkadasindan uzaklas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga sevgiline ayari ver ama dozunu kacirmadan tatli tatli dusuncelerini duygularini anlatarak. arkadasinada her ne yaptiysa artik ozur dilemesini iste. Ikiside sana deger veriyorsa eger senin sevdigin insanlara saygi duymasi lazim. Bunun 2 sonucu var ya olay tatliya baglanir yada ikiside iplemez sende duruma gore taraf secersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

18 yasinda degilim konuya girdim bloklar burdan +18deki amaci cidden merak ettim.

Amac dikkat cekmek :) Diger turlu boyle ciddi konular takilmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

18 yasinda degilim konuya girdim bloklar burdan +18deki amaci cidden merak ettim.

Amac dikkat cekmek :) Diger turlu boyle ciddi konular takilmiyor.

Konu disi ozel bolumune yaz o zaman.

• Artı OnSekiz konuya geldım artık bir bedboyum
  • kalktı.
  • Yakın arkadaş sevgili durumunu bende yaşadım... Sonucunda adam akıllı anlattım kardeşim gibi görüyorum vs vs. anladı sorun olmadı tabii bazen kıskançlık krizleri tutuyordu fakat arkadaşımla aramı kesinlikle bozmadım. Her gün aynı ortamdaydım ikisiylede tercih yap denseydi sanırım sevgilimi seçerdim fakat şimdi sevgilim yok (: ama 5 dakika önce en yakın arkadaşım ile konuştum ve kendisine kimseye güvenmediğim kadar güveniyorum. Ne kadar ciddi düşünürsen düşün herkesin ilişkisi kendine farklı gelir sevgili vasfında bir insanı sana bağlayan resmi hiç bir şey yok. Her an gidebilir ama arkadaş gitmesi için çok daha az neden var
  • Yaşını bilmiyorum ama Bir tarafta ciddi düşündüğün insan diğer tarafta muhtemelen üniversiteden arkadaşın. Kız arkadaşınla "ciddi" düşünüyorsan ve arkadaşını da kaybetmek istemiyorsan arkadaşına bu durumdan bahsedip sana tolerans göstermesini yani arkadaşlığının bitmesine gerek olmayacağını belirtebilirsin.

• Sevgilimle ciddi düşünüyorum demişsiniz, madem öyle nasıl kararsızsın ? Yapman gerekeni yap.

• sevgili kavramı çoğu zaman gelip geçici, ama dostluklar kalıcı olur. eğer kız arkadaşım diye nitelendirdiğin arkadaşını gerçekten onu tanıyorum diyebilecek kadar yakınsan oturup bir düşün derim. önce oturup birlikte olduğum kız arkadaşımla dostumu bir tartarım. ben bu kızla gerçekten ciddi mi düşünüyorum ki sevgilimi dostuma tercih etmeye karar vermişken? derim.

ben şuana kadar tanıştığım hiç bir kızı dostlarımın yerine koyamam. kız gelip geçici olabilir ama o dostumun kalbini kırarsam onarması, sevgilime bir çiçek alıp kalbini kazanmak kadar kolay olmayacağını biliyorum. dost kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 31 Mart 2016; 16:21:52 >
  • Sevgili boş iş.Arkadaş candır.

• quote:

quote:

quote:

Bal gibi de olur. Siz hormonlarınıza hakim olamayıp yakın arkadaşınızın cinsiyetini bu kadar önemsiyorsanız bu sizin sorununuz, kesin kurallar koymayın.

Yakın arkadaşım dediğin kızı eve çağırdın evde ikiniz varsınız, film izliyorsunuz veya ders çalışıyorsunuz.Birşeyler seni dürtmüyorsa erkek değilsin bilader

adam sana yolu verdi uzamasını bilicen velet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

quote:

quote:

adam sana yolu verdi uzamasını bilicen velet

Sümüklü mevsimini açtın tebrikler

adam etti ağlama bence tşk et

• Hangisinde karar kıldın ?

Sonuç ne hocam ?

Merakta bıraktın bizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendege

akıllı ol ikisini de götürmeye çalış

• sonuç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.