Şimdi Ara

Sevgilim ve yakın kız arkadaşım arasında kaldım (+18) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimalle kıskanıyor o kız sizi yol ver gitsin başa bela olur yoksa kendimden biliyorum
  • acaba nasıl bir duygu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinden biri doğruyu söylüyor ama kim? Çok arafa düşmüşsün.2 seçeneğinde iyi biteceğiyle ilgili garanti yok.Büyük risk
  • Dostum bu söylediklerimin samimiyetine ne kadar inanırsın bilemiyorum ama inan aynı şeyler 2 yıl önce başıma geldi. İkimizin durumu tabiki de her insanın farklı olması neticesiyle bire bir aynı olamaz ama yine de kendimin zor yoldan öğrendiğim bi dersi senin de aynı sıkıntıları çekerek öğrenmeni istemem. Demek istediğim şu ki gerçekten bahsettiğin kadar yakınsan kız/erkek fark etmez arkadaşınla aranı asla bozma. Bunu yaparken de sevgilinin gururunu kırma çünkü şuan tahmin ediyorum ki çok ince bi çizgidesin ve elinden gelebilecek şeyler sınırlı. Unutma hiçbir şey için çok geç değildir hiçbir zaman. O yüzden sevgilini de yakın arkadaşını da al karşına konuş ve aralarındaki problemi çözmeye çalış. He eğer o noktada da işler çıkmaza giriyorsa ikisinin de senin için çok değerli olduğunu ve ikisi arasında bi seçim yapmanın mümkün olmadığını belirtip onlardan seni bu seçime mecbur bırakmamalarını iste. Kafandan geçer bunlar mıdır veya bu dediklerimi dikkate alır mısın bilemiyorum ama ben keşke bu dediklerimi 2 yıl önce yapsaydım diyorum. Dilerim sen de benim gibi keşke demezsin. İyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seç en güzelini

Şaka bi yana iki hoşlandığın kız arasında kalmışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamelli Sundae

Dostum bu söylediklerimin samimiyetine ne kadar inanırsın bilemiyorum ama inan aynı şeyler 2 yıl önce başıma geldi. İkimizin durumu tabiki de her insanın farklı olması neticesiyle bire bir aynı olamaz ama yine de kendimin zor yoldan öğrendiğim bi dersi senin de aynı sıkıntıları çekerek öğrenmeni istemem. Demek istediğim şu ki gerçekten bahsettiğin kadar yakınsan kız/erkek fark etmez arkadaşınla aranı asla bozma. Bunu yaparken de sevgilinin gururunu kırma çünkü şuan tahmin ediyorum ki çok ince bi çizgidesin ve elinden gelebilecek şeyler sınırlı. Unutma hiçbir şey için çok geç değildir hiçbir zaman. O yüzden sevgilini de yakın arkadaşını da al karşına konuş ve aralarındaki problemi çözmeye çalış. He eğer o noktada da işler çıkmaza giriyorsa ikisinin de senin için çok değerli olduğunu ve ikisi arasında bi seçim yapmanın mümkün olmadığını belirtip onlardan seni bu seçime mecbur bırakmamalarını iste. Kafandan geçer bunlar mıdır veya bu dediklerimi dikkate alır mısın bilemiyorum ama ben keşke bu dediklerimi 2 yıl önce yapsaydım diyorum. Dilerim sen de benim gibi keşke demezsin. İyi geceler.

Hocam bu konu hakkinda o kadar cok konustuk ki artik konusunca sevgilimin psikolojisi bozuluyor. Benden ayrilip Turkiyede bensiz yasayamayacagi icin yurtdisinda universite okuma tribine giriyor. Yani ya herro ya merro. Baslangicta dediginiz gibi sureci dogru yonetebilsem mevzuyu halledebilirdim ama artik kantarin topuzu kacti saniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

kardeşim özel değilse, yakın arkadaşın sevgiline ne yanlış yapmış özelden anlatabilirsin.

bunu bileyim ki ona göre sana yardımcı olayım.

Hocam biraz uzun, yarin sabah dm atarim. Tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

kızdan arkadaş olmaz. 2 sevgili arasında kalmışsın

Bal gibi de olur. Siz hormonlarınıza hakim olamayıp yakın arkadaşınızın cinsiyetini bu kadar önemsiyorsanız bu sizin sorununuz, kesin kurallar koymayın.

Yakın arkadaşım dediğin kızı eve çağırdın evde ikiniz varsınız, film izliyorsunuz veya ders çalışıyorsunuz.Birşeyler seni dürtmüyorsa erkek değilsin bilader

Birşeyler beni dürtmüyorsa bu benim abaza olmadığımı, nefsime hakim biri oldugumu gösterir bilader.

• Aynısını yaşadım birlikte idare ettirmeye çalışırken herhangi bir sebepten dolayı kızdan ayrılınca arkadaşımla arkadaşlığımız eskisi gibi olmadı şimdi de hiç konuşmuyoruz zaten
  • quote:

quote:

quote:

Bal gibi de olur. Siz hormonlarınıza hakim olamayıp yakın arkadaşınızın cinsiyetini bu kadar önemsiyorsanız bu sizin sorununuz, kesin kurallar koymayın.

Yakın arkadaşım dediğin kızı eve çağırdın evde ikiniz varsınız, film izliyorsunuz veya ders çalışıyorsunuz.Birşeyler seni dürtmüyorsa erkek değilsin bilader

Her kızla ilişkiye girmek istiyorsan bu seni erkek değil abaza yapar kardeş :)

• Ortada yalan söylemiş olan varsa onu bırak.
  • Sevgilini salla arkadaşına güzelse yürü, değilse arkadaşını salla.

• İkisinide dene tarafını seç
  • Bendr suan yakin arkadasimla evliyim birde cocuk var sevgilimi bırakmış dim arkadasim icin

• Once bu arkadas ayaklarini bi gecicen delikanli kızdan arkadas olmaz. Sen kabul edebilir misin sevgilinin cook yakin bi erkek arkadasinin olmasini ve o arkadasiyla senin istememene ragmen gorusmeye devam etmesini. Sec ya biriyle sevgilisindir yada otekiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClassımDeğilsin -- 30 Mart 2016; 13:24:36 >
  • Farklı yorumlar gelmeye devam ediyor.
  • Biz mesafe koydukta ne oldu yarın öbür gün terk edilince hem gidene hem de onun için kaybettiğimiz arkadaşlara üzüldük yine de sen bilirsin.
  • bundan bi dizi çıkar. yolla senaroyu yapımcılara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

bundan bi dizi çıkar. yolla senaroyu yapımcılara

Sorma usta, FOX TV'ye yollasam 3 sezonluk dizi çıkartırlar. Ama yaşaması izlemesi gibi kolay olmuyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

quote:

quote:

Her kızla ilişkiye girmek istiyorsan bu seni erkek değil abaza yapar kardeş :)

Senin hatun kişi çok yakın bir erkek arkadaşıyla başbaşa vakit geçirse sorun etmezsin o zaman?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.