Bildirim
Sevgilim kanser oldu (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Allahtan umut kesılmez kardesım tanıdıgım bırısı 4.evre akcıger kanserını yendı.
Tedavılerı dısında onunla ıyı vakıtler gecırmeye calısın aılesı buyuk ıhtımal ızın vermez sıze ama
kacır kızı tedavılerınden sonra o ona moral verır daıma yanında ol eger senın olmadıgınıda hıssederse
kurtulma ımkanı hıc kalmaz.!
_____________________________ -
Korkma dostum bol bol dua et sadece kız arkadaşın da kendini yalnız hissetmesin moral çok önemlidir bu hastalıkta.Bir akrabamız daha geçen hafta ameliyat oldu şükür iyileşiyor o kadar büyütme gözünde sende.. _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
quote:
Orijinalden alıntı: crazy5961
yaş?
Yaşla ne alakası var bunların , yaş 19
19 yaşındaysa eğer ölüm oranı biraz abartılmış gibi, ya da sallıyorsun.
19 yaşındayım ve kanser hastasıyım, farklı 1 tür de olsa yaşayacağı bir çok muhtemel şeyi yaşadım, yardım istersen pm atman yeterli, ciddiyim.
edit: sen bana gel kardeşim. cidden sana yardımım dokunabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakma Zippo -- 19 Haziran 2013; 15:41:03 >_____________________________ 
-
yaşım 28 2 ay once karacıgerımden amelıyat oldum. tanı kolanjıokarsınom. mılyonda bır gorulen bır kanser turu. allah derdı verıyorsa mutlaka dermanı da verıyor.
dua et bol bol.. ve inan.. emin ol ki yiyecek bir lokma ekmegımız var ise o da ilahi güçtendir.
ne yapalım intiharmı edelım kendımızı bu illet hastalık cıktı dıye..
allah hepımıze acıl şifalar verir inşallah.._____________________________ -
Normalde dua etmek ile bir olayın çözüleceğine inanmam fakat resimde verilen duayı senin için okudum. Umarım kız arkadaşın sağ salim kurtulur... _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki