Şimdi Ara

Sevgilim kanser oldu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde donanim haberde pek yazmam,okurum konulari sadece ama kanser konusu gorunce yazmak istedim,kardesim yasim 26, 99 depreminden sonra bende Lenfomaya yakalandim 1 sene Capa onkolojide yattim kemoterapi gordum, daha bildigin cocuktum orta okuldaydim kimsede bana bisey dememisti,hastaneye yatircaz demislerdi sadece.Allahim`a sukur iyilestim.Sagligim yerinde suan.Moralini yuksek tut tutmaya calis,kiz arkadasinda ins iyilesir,dilerim ameliyati iyi gecir.Birakma sakin onu,bu hastalikta en onemli seylerden biri moral unutma,destek ol.
  • _ARTiZ_ kullanıcısına yanıt
    meme kanseri 3. seviye 19 yaşında olması çok çok çok ilginç
  • Sakın yalnız bırakma onu. İnş. sağlığına kavuşur da mutlu mesut yaşarsınız dostum

quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Ölürse de yeni sevgili bulursun.
    Hayat devam ediyor.

Ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 19 Haziran 2013; 9:23:23 >
  • Allah sağlık şifa versin, 3. Evreye gelene kadar hiç bir belirtiden şüphe duymuyor muydu kız arkadaşın? Allah sağlık versin çok zor bütün kanser çeşitleri çok tehlikelidir fakat meme kanseri hafiflerinden sayılır, göğüsü alınıp uygun tedavi sonucu inşallah eskisinden bile sağlıklı olur diye temenni ediyorum, Allah sabır versin, geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum moralini bozmak istemem ama bizim mahalle çok sevdiğimiz Ayten isimli bir teyzemiz vardı o da bu melete yakalandı göğsünü aldılar 1 sene sonra hakk-ı rahmetine kavuştu.Umarım kurtulur.
  • http://www.caferuj.com.tr/fotohaber/saglik/hastanin-atesini-yukselterek-kanseri-tedavi-ediyor

Beyler bu adami arastirin ve ismini not alin

• Benim eski kız arkadaşımda malesef kanser oldu.3 Ay önce beni bıraktı sanırım başkası ile beraber şuan radyoterapi görüyor 30 kiloya kadar düşmüş ne arar ne sorar beni :)

• Bu tip hastalıklarda hastanın moralini ve iyileşeceğine olan inancını kaybetmemesi çok önemli diye biliyorum. Umarım sizinde desteğinizle hastalığını yenecektir. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah tamamen iyileşir.
  • Bir yolunu bul nap et kurtul dostum ondan.

• Çok geçmiş hocam. Allah acil şifa ve sabır versin hem size hem ona hem de yakınlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Meme kanserinden ölen duymadım.

sen duymamış olabilirsin ama,çok var
  • hocam karadenizdemi ikamet ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: booozy

Bir yolunu bul nap et kurtul dostum ondan.

Sana ne denir ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: booozy

Bir yolunu bul nap et kurtul dostum ondan.

Herkesi kendin gibi mi sanıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 19 Haziran 2013; 12:53:46 >
  • Kanser ettin kızı

Acil şifalar dilerim..
  • Hayır istanbulda yaşıyorum,rahmetli arkadaşım karadenizliydi
  • Allah acil şifalar versin
  • Sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz ve dualarınız için , bakalım neler olacak
  • Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.. :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.