Şimdi Ara

Sevgilim Eskisi Gibi Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
14.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler beyler.8 aylık mükemmel bi ilişkim var.Daha dogrusu vardı...Birbirimizi deli gibi seviyorduk.8 aylık diye düşünmeyin paylaşımımız 8 yıllıktır belkide.sürekli beraberiz.Son zamanlarda tartışmalarımız arttı.çok çabuk parlıyorum.Ve son 1 haftadır sinirlenince gözüm hiçbirşey görmüyor.ilk defa bu hafta içinde küfür ettim yanında(sevgilime degil).artık eskisi gibi bakmıyor,sarılmıyor,eskisi gibi öpmüyor,elimi tutmuyor.Şuan bile yanımda uyuyor ve bu satırları yazıyorum.yatakta sarılırken Ona bunu söyledim az önce. artık eskisi gibi olmadıgını neden hala benimlesin diye.bilmiyorum dedi =/ onsuzlugu düşünemiyorum ama bu şekildede yürümeyecegini biliyorum.en mantıklısı belli bi süre ayrı kalmak herhalde.belki özler beni.Sizinde yorumlarınızı almak istiyorum



  • araya soğukluk girerse kolay kolay düzelmez bir daha, belki özler diye düşünerek uzaklaşma, oturun konuşarak sorunları çözün, konuşmadan kafanızda böyle yapsam böyle olur böyle de davranır gibi hesaplar yapmak bir çözüm getirmez
  • 1 ay kadar önce aynı şeyleri yaşadım yanımda uyumadı hiç ama dediklerinin aynısı oldu böle olucaksa bitirelim dedim ben sevgili gibi olmak istiyorum hissetmek istiyorum dedim
    sonuç: bitirdik
  • oturup konuşunca sorun yok gibi aslında,ama ben bu halini istemiyorum.ama ayrılmakda istemiyorum.ilişkiye ilk başladıgımızda ben seviyordum o sadece hoşlanıyordu.beni sever diye umudum vardı,şimdi ise eskisi gibi olmayacak diye korkum var.neden bitirmiyor merak ediyorum.off karmakarışık bi durum.
  • Bi sofra kurun oturun kafalar demlenince aradaki soğukluklar geçer
  • bu fena fikir değil :)
  • hiç bir zaman herşey kolay olacak değil.. ben 3 seneyi geçti bi beraberliğim var hiç birşey kolay olmuyor çok tartışabilirsiniz yada bazen soğuma olabilir ama bunlar gelip geçicidir sabretmek lazım
  • kızı alıp bi yerlere götür uzaklaşın, az kafa dinlesin ne biliyim sadece seninle vakit geçirmesini sağla daha önce nasıl yaptın bilmiyorum ama yine kendine bağla ( aynı şekilde değil tabi biraz yenilikçi ol sıkılmasın)
  • Bazen çok fazla şey paylaşmak ilişkiye yaramıyor. birşeyleri gizleyip paylaşmayacaksınız. Her zaman birbirinize soracak sorunuz olacak ama cevap alamayacaksınız. İlişkinizde daimi bir mistiklik olacak ki sevgi ayakta durabilsin. Herşeyi palyaşır, otu boku anlatırsanız, en ufak şeyi gider konuşursanız soracak sorunuz konuşacak konunuz kalmaz. Bu da sevginin yerini güvene bırakır. Sevgilin belki seni seviyordu eskiden. şuana kadar ilişkinizin rengi karşılıklı sevgiden ibaretti. Ama rahatlık geldikçe, alışkanlık geldikçe, elde etmenin bilinci kafaya yerleştikçe sevginin yerini güven alır. Karşıdakine karşı sevgi beslemesen bile ondan daha çok güveneceğin birisi olmadığı için ayrılmak istemezsin. Bu hayatınıza yeni birisi katılana ve aynı güveni onda görene kadar devam eder.
    Tabii ki bu sizde olacak diye bir kaide yok. bu benim şahsi düşüncem. Ama ikiniz ayrılmak istemiyor ve buna sebep olarak sevginizi gösteremiyorsanız oturup tartışacak konularınız var demektir. karşı karşıya geçin ve sebebi bulmaya çalışın. Yoksa birbirinizi daha fazla yıpratmayın.

    Ben 4.5 yıllık ilişkiyi bitirdim. 8 aylık ilişki gözümde hiçbirşeydir. Siz daha fazla birşey yaşamış sayılmazsınız bana göre.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Bazen çok fazla şey paylaşmak ilişkiye yaramıyor. birşeyleri gizleyip paylaşmayacaksınız. Her zaman birbirinize soracak sorunuz olacak ama cevap alamayacaksınız. İlişkinizde daimi bir mistiklik olacak ki sevgi ayakta durabilsin. Herşeyi palyaşır, otu boku anlatırsanız, en ufak şeyi gider konuşursanız soracak sorunuz konuşacak konunuz kalmaz. Bu da sevginin yerini güvene bırakır. Sevgilin belki seni seviyordu eskiden. şuana kadar ilişkinizin rengi karşılıklı sevgiden ibaretti. Ama rahatlık geldikçe, alışkanlık geldikçe, elde etmenin bilinci kafaya yerleştikçe sevginin yerini güven alır. Karşıdakine karşı sevgi beslemesen bile ondan daha çok güveneceğin birisi olmadığı için ayrılmak istemezsin. Bu hayatınıza yeni birisi katılana ve aynı güveni onda görene kadar devam eder.
    Tabii ki bu sizde olacak diye bir kaide yok. bu benim şahsi düşüncem. Ama ikiniz ayrılmak istemiyor ve buna sebep olarak sevginizi gösteremiyorsanız oturup tartışacak konularınız var demektir. karşı karşıya geçin ve sebebi bulmaya çalışın. Yoksa birbirinizi daha fazla yıpratmayın.

    Ben 4.5 yıllık ilişkiyi bitirdim. 8 aylık ilişki gözümde hiçbirşeydir. Siz daha fazla birşey yaşamış sayılmazsınız bana göre.

    monoton bi ilişkimiz yok.sürekli evde oturmuyoruz,mal mal birbirimizin suratına bakmıyoruz.fakat ilk zamanlar gibide değil.eskiden arabam vardı,kendi öğrenci evinde kalıyordu.saat kaç olursa olsun küçük süprizler yapıyordum.şimdi annesi yanında kalıyor,arabam yok okul zorlaştı ister istemez hayatın yogunluguna kapıldık.güven konusunda haklısın.şuan aramızda güven ve saygı var.




  • Ben hayatınız monoton veya git küçük süprizler yap demiyorum zaten. Sadece herşeyinizi paylaşmayın, bazı şeyleriniz kendinize sır kalsın ki karşıdaki size sorabilecek soru, açabilecek konu bulsun. Tabii kızın ailesiyle kalması, vakit sıkıntısı, diğer etkileyici faktörler ilişkinize sekte vurabilir. Ama siz hala birbirinize baktığınızda gözlerinizde aynı doğruyu görüyorsanız sevgi bitmemiştir bir yerlerde filizlenmeyi bekliyordur. o filize dökülecek suyu da zaman verir size. biraz sabredin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Ben hayatınız monoton veya git küçük süprizler yap demiyorum zaten. Sadece herşeyinizi paylaşmayın, bazı şeyleriniz kendinize sır kalsın ki karşıdaki size sorabilecek soru, açabilecek konu bulsun. Tabii kızın ailesiyle kalması, vakit sıkıntısı, diğer etkileyici faktörler ilişkinize sekte vurabilir. Ama siz hala birbirinize baktığınızda gözlerinizde aynı doğruyu görüyorsanız sevgi bitmemiştir bir yerlerde filizlenmeyi bekliyordur. o filize dökülecek suyu da zaman verir size. biraz sabredin.

    tavsiyeleriniz için sağolun çok teşekkür ederim.Rahatladım biraz
  • Kendinizi kasmayın. Zamana bırakın. Aranızdaki sevgi kuvvetliyse ne soğuma olur ne uzaklaşma. Bir süre sonra eskisinden daha fazla bağlanma şansınız bile var. Şİmdilik kafanızı sınavlara verin. Birbirinize karşı anlayışlı olun.
  • Baştan hâtâ yapılmış. Siz "sevgili" sıfatıyla görüştükten sonra eninde sonunda bitecektir. Madem ki bitiyor, bırakın bitsin. Ta ki "akıl evliliği (ve bana göre dinimizin getirdiği şartlarla) yapılırsa o zaman devamı gelir. Kendini bilen, Peygamber efendimiz sünnetini yaşamaya gayret eden bir beyefendi ve Aişe validemizi örnek alan bir hanımın birleşimi Allah'ın izniyle mutluluk, huzur getir.
    Sevgiliymiş, hoşlanmakmış, birlikte zaman geçirmekmiş. Bunlar fani şeyler.
    Herşeyden önce mantık, akabinde duygular ve baki mutluluk.
  • Aşkla cinsellik arasında uçurum vardır, intihara kalkışmayacaksın..
  • Ulan bulmuşsun güzelim kızı, ne ayrılması
  • iki farklı cinsten insanı birarada tutmak için bir sözleşme şarttır bence yani kastettiğim şey evlilik, arada evlilik gibi bağlayıcı bir şey yoksa birbirinizi ne kadar severseniz sevin her an ayrılma olasılığınız vardır ben uzun süre sevgili kalınmasına karşıyım fikirler ve gönüller bir ise basıcan nikahı arkadaş
  • hic birsey eskisi degil dersen kendinide buna inandirir ve öyle yasarsin..yeni yerlere gidin daha önce yapmadiginiz seyleri yapin ona hediyeler alabilirsin sana tek tavsiyem onun yaninda bagirip cagirma ve kötü söz kullanma yoksa sana güveni sifira düser.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.