Şimdi Ara

Sevgilim ensemle oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevgilim ensemle oynayıp duruyor:) Benimde hoşuma gidiyor tabi acaba erkeklerin ensesi kızlara çekicimi geliyor varmı acaba sizde boyle bir durum?

• Sarışın kızların bembeyaz enselerine de ben bitiyorum
  • azgın gençlik
  • Benimki de arada saçımı çeker.Olur o yaşlarda Şaka bir yana ense koklamaya bayılırım.Yani normal.İlla belli yerlerle oynamak şart değil.Arsa geniş.İstediğin yerde oyna.
  • Haklısın

• iyi güldüm hee saçlarını kısa kestir, ensen ile oynamayı bırakır. bu sefer saçlarınla oynar..
  • masum sevgilinizi bile buralara alet edip onun hakkında konuşuyorsunuz ya daha ne diyim. Erkek adamlar sizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ona küçük süprizler yap
  • ensem ağırdı başka yerden devam et de
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11sinann

masum sevgilinizi bile buralara alet edip onun hakkında konuşuyorsunuz ya daha ne diyim. Erkek adamlar sizi

x 70.000.000
  • quote:

masum sevgilinizi bile buralara alet edip onun hakkında konuşuyorsunuz ya daha ne diyim. Erkek adamlar sizi

Sadece merak ettigimden boyle bir konu actım. eğer kötü ettiysem editleyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

quote:

Sadece merak ettigimden boyle bir konu actım. eğer kötü ettiysem editleyim.

yanlıştan ziyade ayıp. sevgilinle olanlar senin aranda kalmalı. özeli buraya taşımasak daha iyi olur.buradaki üyelerin bazıları çocuk şimdi biri çıkar yanlış bir şey söyler olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.