Şimdi Ara

Sevgilim benden ayrılmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 aydan uzun bir süredir birlikte olduğum kız arkadaşım benden ayrılmak istiyor. Her şey çok güzel giderken bir anda değişti ve bugün arayıp ayrılmak istiyorum dedi. En son gece 3'e kadar çok güzel muhabbet ettik, daha sonra işine gitti ve aynı gün farklı şehirdeki ailesinin yanına gönderdim. Ne olduysa o sırada oldu ve mesajlarıma cevap vermemeye başladı. Bahane olarak ailemin yanında konuşamıyorum deyince ses çıkarmadım ama buraya döndüğünde de aynı tavırları devam etti. En son konuşmada pazar günü buluşalım dedi fakat buluşmayı da yorgunum diyerek iptal etti. Az önce de arayıp ayrılmak istiyorum dedi. Nedenini sorduğumda ise açıklayamıyorum var bir sebebi dedi. Müsait bir zamanda buluşacağız ancak ben bayağı afalladım. Yani bir insanın bu derece değişebilmesine anlam veremiyorum...
    Sizden ricam bu olanların nedeni ne olabilir ve son buluşmada nasıl bir tavır takınmalıyım? bu konularda beni aydınlatabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş büyük ihtimal herhangi bi konuda senden daha iyisini buldu şimdide ayrılmak istiyo. Bırak varsın gitsin yoluna. Sende kafana takma

• Ailesi seni biliyor mu?sanki ailesi seni istemiyormuş gibi bir hava var

• Ailesi beni bilmiyor biraz tutucu bir ailesi var. Başında anlaşmıştık söylemeyecekti ama geçen hafta kuzeni beni öğrenmiş. Emin değilim bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka biri vardır yada senden sıkılmıştır yapacak bişey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya başka biri var ya da ailesi seni öğrendi ve istemiyor. Bize yazacağına gidip soracaksın inat edeceksin sonrada konuyu güncellersin.
  • Bir kız senden ayrılmayı düşünüyorsa 2 seçenek var 1.hemen evlenmek 2.ayrılmak ortası tutmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoktan başka birisini bulmuş bile
  • Ne iş yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Ailesi seni biliyor mu?sanki ailesi seni istemiyormuş gibi bir hava var

Bu arkadaşın dediği durum büyük ihtimalle

Hatta biraz daha teori üretiyim ailesi tutucuysa büyük ihtimal kız arkadaşına damat buldu onla evlendircekler
  • @Teecem peki :)

@elllfbill hemşire

@TheYips hocam herkes boşver felan diyor ama ben bırakmak istemiyorum. Ayrılmak istediğini söylediğinde kötü oldum açıkçası. Ailesi köyde yaşıyor ve aile fertleri birbirine müthiş bağlı. Bazen benimle birlikteyken ailesine evdeyim dediğinde yalan söylediği için kahroluyordu. Muhtelemen bu bahaneyle gelecek karşıma. Evlenme olayı biraz zor ama o da olabilir.

• Hiç uğraşma istediği gibi olsun kendi yoluna bak ilgi kalmayınca ne olursa olsun hayırlısı olmaz.

• Yahu iki ay diyorsun ayrıca ayrılmsk istiyormuş kız,ne evlenmesi arkadaşım? Bilmediğin,tanıdığını sandığın insan sonuçta,böyle peşin hükümlü olma.Asıl konuya gelirsek,ikidir kız ayrılmak istiyorum demiş,belli seni üzmek süründürmek istemiyor.bb diyip mesajı kesse daha mı iyi olurdu? Zaten isteyen insan hiçbir zaman ayrılalım demez.kafanda kurma derim,yaşadığım gördüklerimden hareketle söylüyorum tabi karar senindir etkilemek istemem fakat nacizane fikrim,kızın bu ilişkiyi sürdürmek istemediği yönünde.daha fazla uzatmadan gururlu davranıp ayrıl derim.Zira kimi insanlar birden uygular ayrılığı kimileri de yengemiz gibi uzattıkça uzatır tek anda bitiremez.Karşı tarafta bu durumda kesin başka sebepler var aslında istemiyor diye düşünür.benim gördüğüm bu şekilde.

• swashbucker kullanıcısına yanıt
    Yanımda zorla tutacak halim yok tabii, yalvaracak da değilim. Sadece bu işin karşılıklı bitirilmesi gerektiğinde anlaştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Yanımda zorla tutacak halim yok tabii, yalvaracak da değilim. Sadece bu işin karşılıklı bitirilmesi gerektiğinde anlaştık.

Başkası var aldatıyor seni. Bu kız milleti hep aynı. Her şey güzelken birden soğur ayrılalım der oysa ki 2 aydır başka birisiyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.