Şimdi Ara

Sevgilim başka erkeklerle konuşuyo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeniyiz daha 2 aylık ilişkimiz bügün yakaladım yoksa söyliyceğide yoktu. biraz tartıştık sınırı koyuyorum birşey olmaz falan dedi saçmaladı birşeyler. aynısını ben yapsam dedim mesafeyi koyabilirsen yap dedi. bana ters böyle şeyler fakat aynısını sende yapabilirsin diyince birşey diyemiyorum sizce ben mi abartıyorum o mu haklı diğer türlü ise kızı adam etmenin bir yolu var mı yoksa yavaştan yol mu veriyim kafam karışık düşünceleriniz neler.

• give a way

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkeyi düşün erkeklerin bir kıza neler söyleyebileceğini sana ayrıl sert çık demeye gerek yok birşey yapmayıp kabullenirsen başına gelecekler belli
  • Dalgami geciyorsun sen? Hala yol vermedinmi? Sevgilisi varken baska erkeklerle konusan kizdan ne hayir gelir? Yakinda aldatildim diye konu acarsin burada. Kiz seni Semih Senturk yapmis haberin yok. Boynuzlanmadan gonder gitsin biraderim.

• Yol ver dostum başka erkeklerle konuşuyorsa depolama yapıyordur. Sen de yedekte kalırsın.

• yarışmaya izmirden mi katılıyosun ?

• Dediğinin aynısını yap. Hatta o kızlarla daha samimi olmaya çalış bakalım ne tepki veriyor. Sallamıyorsa sen de sallama zararın neresinden dönersen kârdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaza gelip yol verme derim.
    biraz daha zaman gecsin bakalım.sabret.ama bu surede genis bi adam olup cıkma tabi kendine de sınır koy:)
    duzelir.
  • Kızı takma bir köpek edasıyla etrafından uzaklasır ve geri geliri. Tabi geri gelince de sen ister misin bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka erkeklerle konuşuyor ne la Bence topuklarına sıkmalısın (kız dahil)

• Ver yolu gitsin dostum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sevgilim başka erkeklerle konuşuyo.

• ya bi kız olarak söylüyorum erkeğin kim olduğuna ve nasıl konuştuğuna bağlı flört şeklinde konuşuyorsa yol ver de arkadaşıysa sakin ol senin hiç kız arkadaşın yok mu ama söylememesi konusunu tartışabilirsin bence

• Sevgilisi varken baska erkekle konuşan kız yolludur. Aksini iddia eden gevşektir. NET!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectable_man -- 2 Eylül 2016; 2:14:20 >
  • Ay öyle deme laik bir ülkede yaşıyoruz bir kadın evliyken bir başka erkekle görüşebilir yatabilir kalkabilir ahbaplık edebilir bunlar çok modern şeyler .Sevgilin bir başka erkekle konuşabilir verebilir de bunlar çok civilized .

• Cinsiyet fark etmeksizin, karşı cinsle gizlice sohbet etmek başlı başına hata. Uyarını dikkate almıyorsa yapman gereken ilişki bitirmek.
  • Başka erkeklerle konuşursa gırbaçla iyi gelir.
    Gırbaçı eksik etmemek lazım.

• Kız aldatacak seni.
  • Vur geç kardeşim ne takılıyosun bu kadar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.