Arkadaşlar sevgililer günü için kız arkadaşıma bir hediye almak istiyorum. öneriler 21 yaşındaki bir bayana uygun olursa sevinirim. Sıradan hediyelerden ziyade farklı ilginç hediyeler önerirseniz iyi olur,tek taş pırlanta vs tarzı önermeler gelmesin lütfen...
psp olabılır
quote:
Orjinalden alıntı: kız ismet
psp olabılır
Önerin -20 erkekler için gayet güzel ama. 21 yaşındaki bi bayanın pek bunlarla ilgileneceğini sanmıyorum. Benim aklımda bi fikir var ama söylemem... :)
Seviyesiz önerilerde bulunacak gençler varsa onları dışarıya alalım
Güncel
Arkadaş pm yoluyla 2 tane site adresi attım beğenirsen burdan teşekkür edebilirsin!
quote:
Orjinalden alıntı: rehaatabey
Arkadaş pm yoluyla 2 tane site adresi attım beğenirsen burdan teşekkür edebilirsin!
İnceledim başka önerileri değerlendireceğim arkadaşım.Teşekkürler
Mesela renk renk apple shuffle mp3 player var pembe rengini felan düşünübilirsin yinede sana kalmış
quote:
Orjinalden alıntı: zkcn
Mesela renk renk apple shuffle mp3 player var pembe rengini felan düşünübilirsin yinede sana kalmış
Biraz romantik ilginç birşeyler arıyorum açıkcası alışagelmiş bir hediye olmamalı.DH üyelerinin vardır böyle ilginç fikirleri bir danışalım dedim.
Forumdan reosun bir hediyesi var anlatayım. Bir ayna alıyosun eğer para varsa güzel olursa iyi olur işte bu aynanın üstüne sana senden güzel hediye bulamadım yazıyosun ve istersen paket yapıp ablaya veriyosun.
Evet reosun bu fikride güzel bir çok kez dile getirmişti zaten
yavru alman kurdu alabilirsin 500 $ dan başlıyor fiyatlari ilgilenirsen ayarlarız
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
Forumdan reosun bir hediyesi var anlatayım. Bir ayna alıyosun eğer para varsa güzel olursa iyi olur işte bu aynanın üstüne sana senden güzel hediye bulamadım yazıyosun ve istersen paket yapıp ablaya veriyosun.
Bir ayna sözüm var zaten o ileri bir tarihte alınacak.Onun üstüne böyle güzel bir not bırakılabilir evet haklısınız Fakat 14 şubat için olmaz daha romantik ve enteresan birşeyler arıyorum
Sihirli Aşk kupası ilk bakışta sıradan baskılı bir kupa gibi görünmesine rağmen içine çay, kahve vb. gibi sıcak içecekler konulduğunda aniden renk değiştirerek siyah zeminin altındaki mesajlar ortaya cıkar ve Aşkınıza sevginizi farklı bir şekilde anlatma fırsatı verir. Hem sahibi için hemde çevresindeki arkadaşları için çok keyifli bir üründür.
Sadece 12.86 TL Kdv Dahil
quote:
Orjinalden alıntı: drift34
yavru alman kurdu alabilirsin 500 $ dan başlıyor fiyatlari ilgilenirsen ayarlarız
Evde tek başına kalsaydı düşünebilirdim fakat zor.. yinede fikir için teşekkür ederim.
quote:
Sihirli Aşk kupası ilk bakışta sıradan baskılı bir kupa gibi görünmesine rağmen içine çay, kahve vb. gibi sıcak içecekler konulduğunda aniden renk değiştirerek siyah zeminin altındaki mesajlar ortaya cıkar ve Aşkınıza sevginizi farklı bir şekilde anlatma fırsatı verir. Hem sahibi için hemde çevresindeki arkadaşları için çok keyifli bir üründür.
Sadece 12.86 TL Kdv Dahil
Peki bu bardakların üstüne istediğimiz şeyi yazdırmamız mümkün mü acaba ?
bende bi fikir var ama kmseye söylemem kendi sevgilime yapıcm
emin olun o kdr sevincek ki
quote:
Orjinalden alıntı: BreakBeaT
PM yoluyla paylaş bari
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
quote:
Orjinalden alıntı: BreakBeaT
PM yoluyla paylaş bari
+1234567890
quote: