Şimdi Ara

Sevgili yapmak sacmadir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar eskiden cok ozenirdim sevgiliye falan da simdi okulum sinifim guzel kiz dolu cidden cok guzeller var ancak butun hevesim kacti dusunuyorum mesela sevfili oldun napcan ki ne isime yarayacak bu islerde amac evlenmek degil ki e evlenmeyecegine gore de adam akilli sevmeden belli yasa olgunluga ise sahip olmadan neden sevgilim olsun neden ilkleri evlencegim kadinla degil de baska kizlarla yasayayim neden babamin parasini yedireyim kendim yerim. Bide korku da var guzel kizlarin yuzde 99 u ucuk onceden 5 10 sevgilisi olmus ego tavan kendini begenmislik tavan para harcama tavan sevgili olsan surekli bise isteyecek ilgi alaka para kafanin etini yiyecek derslerime de etki eder e guzel olmayana da insanoglunun pislik huyu iste bakmiyorum acikcasi boyle durumdayken hic mantikli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sevgili yapmak için sevgili olmak saçmadır zaten. Seversen durum çok farkli

• Leo11 kullanıcısına yanıt
    Yok oyle birsey. Okul ve spor yorgunlugu arssinda vaktim olmuyor ve enerjim de.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    O zaman haklilik payin var ama olaya biraz duygusal bak. Belki aşik olursun gencligini onla yaşar sonra da evlenirsin.

Evlenecegin kisi birden düşmuyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyisi cem_alim gibi yaşamak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.