Şimdi Ara

Sevgili Yapmak mı Yoksa Ders Çalışmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseye geçtim ve 8 sene boyunca hiç kız arkadaşım olmadı aynı zamanda derslerimde başarılıydım aranızda benim gibi liseye yeni geçenler varsa puanım 451 dilimim %5 ve bulunduğum yerde iyi bir anadolu lisesi var oraya dereceyle girebilme ihtimalim çok yüksek.Kimse beni dışlamasın sonuçta ananızın karnından 18 yaşında olarak çıkmadınız.Sizce biraz sabredip lise başladığında mı kız arkadaş yapayım yoksa şimdilik asosyal birey olarak mı hayatımı sürdüreyim ? Ve bir sorum daha var okulun ilk günü hangi sırayı kapayım ?

• Sevgili yap onla. Brlilte ders çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlarıma göre boyum uzunmuş öyle diyorlar boyum 1.84 acaba kız yanımda çok mu kısa kalır daha büyüklerimle kız arkadaş olmama nasıl bakıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Sevgili yap onla. Brlilte ders çalış

Erkek arkaşımla sınava çalışırken bile bi cıvıma oluyordu gülüyorduk bazen konsantre olamıyorduk,sevgilimle ders çalışamam ilgimi veremem derse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Bu arada arkadaşlarıma göre boyum uzunmuş öyle diyorlar boyum 1.84 acaba kız yanımda çok mu kısa kalır daha büyüklerimle kız arkadaş olmama nasıl bakıyorsunuz ?

Üst dönemlerle çıkamazsın teklif edersen adamla deli billur geçerler yaşıtlarınıda 10-11 ler kapacaktır seneye artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

quote:

Bu arada arkadaşlarıma göre boyum uzunmuş öyle diyorlar boyum 1.84 acaba kız yanımda çok mu kısa kalır daha büyüklerimle kız arkadaş olmama nasıl bakıyorsunuz ?

Üst dönemlerle çıkamazsın teklif edersen adamla deli billur geçerler yaşıtlarınıda 10-11 ler kapacaktır seneye artık

Yok daha neler ya öyle bir şey mi olur Gerçekten böyle bir şey varsa da çok kötü bir durum resmen adaletsizlik

• Ders
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.84 iyiymiş kardeş işin zor sınıftaki uzun boylu (uzun dediysek 1.70) kızları büyük ihtimal senin üst dönemlerin kapmaya çalışır. Sen de bir şansını dene ama biraz boş gez kızlara zaman tanı olgunlassinlar biraz. Ben de senin gibiydim 1.85 filan girdim liseye sevgilim 10. Sınıfın 2. Döneminde oldu boy konusunda bir şey değişti mi gerçi hayır ben 1.92 oldum sevgilim 1.67'ydi. En azından minyon kızı atması tutması kolay oluyor. Kucağa alması filan

• quote:

quote:

quote:

Yok daha neler ya öyle bir şey mi olur Gerçekten böyle bir şey varsa da çok kötü bir durum resmen adaletsizlik

Sen de olucaksın 10-11 nesi adaletsizlik

• quote:

quote:

quote:

Sizin kızların hepsi 10 11 lerle takılmak isteyecek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

quote:

quote:

Sen de olucaksın 10-11 nesi adaletsizlik

Okulda ilk gün herkesle tanışayım mı yoksa soğuk mu davranayım ? İkisinin arası olmaz hiçbir zaman tutturamadım çünkü

• İlk hafta kızlarla aranı yaptın yaptın.Sonra zor.Zaten çoğu üst sınıftaki çocuklarla takılır.Sen derslerine bak yani.
  • Gidecen ilk gün mal gibi oturacanız,sağımlık inekler gibi birbirinize bakacaksınız. Asosyalsen diğer 4 yılında böyle, değilsen basketbol oyna çünkü ben oynayanları izlerken kızların "ay şu çocuk çokk thatlııı. s.s" dedikldrini hatırlıyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

İlk hafta kızlarla aranı yaptın yaptın.Sonra zor.Zaten çoğu üst sınıftaki çocuklarla takılır.Sen derslerine bak yani.

Hiç kız arkadaşım olmamıştı yine olmayacak gibi gözüküyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Gidecen ilk gün mal gibi oturacanız,sağımlık inekler gibi birbirinize bakacaksınız. Asosyalsen diğer 4 yılında böyle, değilsen basketbol oyna çünkü ben oynayanları izlerken kızların "ay şu çocuk çokk thatlııı. s.s" dedikldrini hatırlıyom.

Okulda her gün basketbol oynardık ama öyle dediklerini hatırlamıyorum Lisede de devam ettiririm zaten ama öyle ahım şahım oynamıyorum.
  • arada kısa ilişkilerin olsun ama önceliğin ders olsun
    başarılı bi öğrenci özellikle lise döneminden bi kıza kapılırsa, eski halinden eser kalmaz
    yani 10 da 8 i böyledir

başka yolu yok.. iyi bir hayat yaşayabilmek için bile demiyorum bak; iyi bir hayatı yaşama şansını yakalamak için bile hayvan gibi çalışman lazım
    burası türkiye arkadaşım, imkanlar kısıtlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

arada kısa ilişkilerin olsun ama önceliğin ders olsun
    başarılı bi öğrenci özellikle lise döneminden bi kıza kapılırsa, eski halinden eser kalmaz
    yani 10 da 8 i böyledir

başka yolu yok.. iyi bir hayat yaşayabilmek için bile demiyorum bak; iyi bir hayatı yaşama şansını yakalamak için bile hayvan gibi çalışman lazım
    burası türkiye arkadaşım, imkanlar kısıtlı

Çalışkan bir öğrenciyim ama hep bi kız arkadaşım olsun istemişimdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

İlk hafta kızlarla aranı yaptın yaptın.Sonra zor.Zaten çoğu üst sınıftaki çocuklarla takılır.Sen derslerine bak yani.

Hiç kız arkadaşım olmamıştı yine olmayacak gibi gözüküyor o zaman

Haftalık sevgili mi arıyosun yoksa ciddi bişeyler düşünebileceğin birini mi? Bu soruyu bir sor kendine. 2. diyorsan üniversiteye kadar beklemen gerekecek.Lise çağındaki kızların neredeyse hiçbirinde ciddiyetten eser yok.Derslerine önem verip iyi bir üni okuman daha iyi olacak senin için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin kızların hepsi 10 11 lerle takılmak isteyecek zaten

Lise bitti,hiç takılmak isteyen kız olmadı.Demek ki olmayınca olmuyor, zamana bırakmak lazım

• Lisede hayatını yaşa, 4 sene boyunca ders çalışmanın sana kazandıracağı tek şey moron ve asosyal bi hayattır. Lise 3ün ortasına kadar gez toz,sınav öncesi bakarsın derslere sadece. Sosyal ol. Sınıfındaki kızlarla çıkma onlarla kanka ol,bu sayede sana istemeyeceğin kadar sevgili ayarlarlar. Gidip üst sınıflara yazma rezil olursun. Yaşıtın olam kızların güzelleri zaten üst sınıflarla takılır, seneye sende en güzellerinden ayarlarsın. Şimdilik ortalama kızlara yardır. Söyleyeceklerim bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.