Şimdi Ara

Sevgili ile birlikte yaşamak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öncelikle belirteyim , sevgilimle olan ilişkimizi babası hariç bütün sülalesi biliyor alayı Sene sonu inşallah aynı üni.de olacağız (büük ihtimalle Trakya üni.) , yurtta kalırsak yada ben evde sevgilim yurtta kalırsa baş başa zaman geçirme şansımız olmayacak. Şuan hemen her gün evde baş başayız , fakat okula gidince böyle olmayacak diye çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Aynı eve çıkmayı istiyoruz fakat ailesi izin vermez diye düşünüyoruz , ne gibi bir çözüm bulunabilir aynı evde kalmak için. Ailesinden gizlese olmaz çünkü edirne tekirdağa çok yakın annesi kalmaya falan gelebilir o zaman sıkıntı olur.

Ve de + ve - leri nelerdir sevgililyle aynı evde yaşamanın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 12 Mart 2012; 23:15:51 >

• Bana kalırsa, beraber eve çıkmaktansa arada bir , bir şekilde evde yalnız vakit geçirin daha iyi..Öbür türlü işin suyu çıkar her konuda
  • Hiç düşünme aynı eve çıkarsanız sonunuz ayrılık olur hacım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

Hiç düşünme aynı eve çıkarsanız sonunuz ayrılık olur hacım

@sefoo vakit geçirecek evi nereden bulacaz hocam o zaman ? ben arkadaşlarla eve çıksam bile sevgili getirilmez yani öyle hem de boş olmaz ev

@cihandar yok hocam niye ayrılık olsun birbirimizi tanıyan insanlarız yabancı insnalarla eve çıkmaktansa sevdiğin kişiyle yaşamak daha doğru yani
  • o zaman tek başına eve çıkacaksın kız arkadaşında giriş çıkış saati imza olayları olmayan bir yurtta kalacak. böylesi daha iyi. zaten her allahın günü görüşeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

o zaman tek başına eve çıkacaksın kız arkadaşında giriş çıkış saati imza olayları olmayan bir yurtta kalacak. böylesi daha iyi. zaten her allahın günü görüşeceksiniz.

edirne gibi yerde tek başıma eve çıkmak da zorlar biraz sanki ekonomik olarak :(
  • Birlikte kalmak evlilik bağı olmadıkça sevgiyi bitirir abicim gör bak sıkılacaksınız tavsiyelere uy o kalsın serbest bir yurtta sende çık evine gayet rahat devam edebilme şansınız artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçe ne kadar? max 500 liraya apart ya da 1+1 bulabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

bütçe ne kadar? max 500 liraya apart ya da 1+1 bulabileceğini düşünüyorum.

bütçem seneye 700-750 lira olur sanırım toplam ama :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

bütçe ne kadar? max 500 liraya apart ya da 1+1 bulabileceğini düşünüyorum.

bütçem seneye 700-750 lira olur sanırım toplam ama :(

biraz tasarruflu harcarsan o para yeter sana, sıkıntıya falan gelemem dersen en kötü bir arkadaşınla beraber çıkarsın ama kız arkadaşınla aynı eve çıkma bir süre sonra sıkılırsınız birbirinizden.
  • Evlilikler nasil yuruyor biliyor musun ? Esler birbirini cok gormedigi icin. Gunun 12 saati iste 8 saati de uykuda geciyor. Geriye kalan 5 saatte ise esinin bir seyler anlatmasini dinliyorsun iste. Hayat her zaman canimli cicimli degil ki. Ayni eve cikarsan 1 sevisirsin 2 sevisirsin 3.de bayar artik rutine baglar. Ayni evde yasadigin icin ne kafa dagitabilirsin ne de arkadaslarinla takilabilirsin. Erkek adam ara sira arkadaslariyla bulusup icmek, batak atmak, erkek muhabbeti yapmak ister. Sen bunlari yaptikca sevgilin sana trip atacak. Bu sefer de bunalacaksin kendini fanusa kapanmis gibi hissedeceksin.

Universitede benin sana tavsiyem ; Hayatini dolu dolu yasa. Sevgilinden ayril demiyorum sadece daha az gorusun, ozleyin birbirinizi. Ne biliyim gunun 20 saatini beraber gecirmektense 10 saatini beraber gecirin. Ya da 6-7 saatini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Evlilikler nasil yuruyor biliyor musun ? Esler birbirini cok gormedigi icin. Gunun 12 saati iste 8 saati de uykuda geciyor. Geriye kalan 5 saatte ise esinin bir seyler anlatmasini dinliyorsun iste. Hayat her zaman canimli cicimli degil ki. Ayni eve cikarsan 1 sevisirsin 2 sevisirsin 3.de bayar artik rutine baglar. Ayni evde yasadigin icin ne kafa dagitabilirsin ne de arkadaslarinla takilabilirsin. Erkek adam ara sira arkadaslariyla bulusup icmek, batak atmak, erkek muhabbeti yapmak ister. Sen bunlari yaptikca sevgilin sana trip atacak. Bu sefer de bunalacaksin kendini fanusa kapanmis gibi hissedeceksin.

Universitede benin sana tavsiyem ; Hayatini dolu dolu yasa. Sevgilinden ayril demiyorum sadece daha az gorusun, ozleyin birbirinizi. Ne biliyim gunun 20 saatini beraber gecirmektense 10 saatini beraber gecirin. Ya da 6-7 saatini

+1 bak bu guzel bır onerı.

• Bence düğün vs yapın , hamilelik vs olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Evlilikler nasil yuruyor biliyor musun ? Esler birbirini cok gormedigi icin. Gunun 12 saati iste 8 saati de uykuda geciyor. Geriye kalan 5 saatte ise esinin bir seyler anlatmasini dinliyorsun iste. Hayat her zaman canimli cicimli degil ki. Ayni eve cikarsan 1 sevisirsin 2 sevisirsin 3.de bayar artik rutine baglar. Ayni evde yasadigin icin ne kafa dagitabilirsin ne de arkadaslarinla takilabilirsin. Erkek adam ara sira arkadaslariyla bulusup icmek, batak atmak, erkek muhabbeti yapmak ister. Sen bunlari yaptikca sevgilin sana trip atacak. Bu sefer de bunalacaksin kendini fanusa kapanmis gibi hissedeceksin.

Yaşadıkları adama öğretti

• Kız arkadaşın başka bi kız arkadaş bulup bu arkadaşımla eve çıkacaz süsü versin ama beraber bi ev tutun sanki ailesi her gün gidip gelecekmi tuttugu eve bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhankoxp

Bence düğün vs yapın , hamilelik vs olabilir.

Oldu hiç okula da gitmeyelim zaten

@Burak_mersin dediğin gibi olabilir aslında ama yine de sıkıntı çıkar diye korkuyorum bir de benimde tereddütlerim var 4 sene aynı ev sıkar bir süre snra ama tek başıma da eve çıkmam zor olur gibi , e yeni gittiğim şehirde nerden arkadaş bulup eve çıkacağım ? yurtta kalamam çünkü fobi gibi birşey oldu kyk da kaldım daha önce bir daha kesseler kalmam
  • Sakın aynı eve çıkma üni hayatından sıkılırsınız yapma bunu özlemek en iyisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportifsan

Sakın aynı eve çıkma üni hayatından sıkılırsınız yapma bunu özlemek en iyisidir

Hep özlüyoruz hocam her gün özlüyoruz.. Gidince o da ben de zorluk çekmeyelim istiyorum o da benimle aynı evde kalmak istiyor yurt falan istemiyor , ben de istiyorum fakat sanırım şöle yapacağız , ben tek başıma eve çıkacağım uygun bir eve 1+1 gibi birşey , o da haftanın 2-3 günü bende kalacak tabi yurda bağlı bu..
  • En iyisi öyle. Yoksa aynı ev olmasın. Sen yurda çıkarsanda yapamazsınız. Tutar o bir gün eve çıkar sen yurtta kalırsın. Erkek daha üstün daha rahat olmalı. En iyisi sen eve çık oda yurda
  • Ciddi olarak düşünüyorsanız neden olmasın. Fakat Aynı evde hayatın kısıtlanması gibi bir durumda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.