Şimdi Ara

sevgili dh ailesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar hesabımı weste gecirmistim gecirirken kullanici adi ve sifreyi degistiriyoruz ya trye geri dönmüstüm suan tekrar weste gecmek istiyorum2 sinide unuttum kullanici adi ve sifremi nasil bulabilirim west icin onu kullanacagim icin nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

Selam arkadaslar hesabımı weste gecirmistim gecirirken kullanici adi ve sifreyi degistiriyoruz ya trye geri dönmüstüm suan tekrar weste gecmek istiyorum2 sinide unuttum kullanici adi ve sifremi nasil bulabilirim west icin onu kullanacagim icin nerden bulabilirim

Maşallah kardeşim gerçekten çok unutkan bir insansın. Aileni falan da unutuyor musun arada ya da ismini?

• şifreyi unutursun anlarımda kullanıcı adını filan hatırlamıyorsan o iş yaş,e-mail filanda hatırlamıyorsan kötü
  • lol sıtesne gır orada e maıl yazarsan kullanıcı adını atar e maıle. Tabı e maılı unutmadıysan

• quote:

Orijinalden alıntı: hateternal

quote:

Selam arkadaslar hesabımı weste gecirmistim gecirirken kullanici adi ve sifreyi degistiriyoruz ya trye geri dönmüstüm suan tekrar weste gecmek istiyorum2 sinide unuttum kullanici adi ve sifremi nasil bulabilirim west icin onu kullanacagim icin nerden bulabilirim

Maşallah kardeşim gerçekten çok unutkan bir insansın. Aileni falan da unutuyor musun arada ya da ismini?

5 ay oldu kardesim trde oynuyorum ama weste gececem tekrar trde kullanici adi ve sifre weste olmaz sanirim weste kullanici adim we sifremi bulmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

lol sıtesne gır orada e maıl yazarsan kullanıcı adını atar e maıle. Tabı e maılı unutmadıysan

Email biliyorum ama sifremi bilmiyorum ingilizcem yok

• Yukariiii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ASOSYALLER KULÜBÜ
    13 yıl önce açıldı
    DH'YE ADMİN OLMAK..????
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

İlginç

Kullanici adi ve sifreyi bilmiyorum sadece unuttum 5 ay oldu

• Göklere

• id'i nasıl unuttun yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

id'i nasıl unuttun yav

Sormayin hocam ya oyundaki adimi biliyorum ama giris adi ve sifreyi bilmiyorum riot tr ye ticket atsam yardimci olurlarmi

• geri dönerken eski haline mi dönüyor , benim bildiğim değiştirdiğin id ile kalmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

geri dönerken eski haline mi dönüyor , benim bildiğim değiştirdiğin id ile kalmıyor mu ?

Suan trdeyim gectgim zaman trdeki id ve sifremle girdim ama weste gecersem westteki id ve sifre ister cok karisik bi durum

• quote:

quote:

geri dönerken eski haline mi dönüyor , benim bildiğim değiştirdiğin id ile kalmıyor mu ?

Suan trdeyim gectgim zaman trdeki id ve sifremle girdim ama weste gecersem westteki id ve sifre ister cok karisik bi durum

diyorum ki transferde id değiştirdiğinde sürekli o idyi kullanmıyor musun? benim bildiğim öyle , transfer etmeye çalıştığında öyle mi yazıyor eski id nizi kullanacaksınız falan diye ?
  • Weste geçmek kaç para 14 lv im,baştan orda hesap acarim oyleyse.

• quote:

quote:

quote:

diyorum ki transferde id değiştirdiğinde sürekli o idyi kullanmıyor musun? benim bildiğim öyle , transfer etmeye çalıştığında öyle mi yazıyor eski id nizi kullanacaksınız falan diye ?

Degisirmi bilmiyorum gecerim bu sefer eskiyi ister adi ve sifreyi ister ugrastırır baya eger tekrar weste gecersem yeni id ve sifre istedeigini bilmiyorum hocam bende sordum simdi sizden ögrendim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Degisirmi bilmiyorum gecerim bu sefer eskiyi ister adi ve sifreyi ister ugrastırır baya eger tekrar weste gecersem yeni id ve sifre istedeigini bilmiyorum hocam bende sordum simdi sizden ögrendim

ya yeni id şifre ister demedim ben şimdi sen westten trye geçerken değiştirdin ya id yi , artık o idyi kullanıyor olman lazım benim bildiğim yani dönerkende o idyle dönmesi gerekiyo bence daha önce bi arkadaşımda öyle olmuştu diye hatırlıyorum bilmiyorum ya kafam karıştı şimdi neyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.