Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hocam kolay gelsin. bende iki cihaz var. t989 samsung yazısında takılıyor. i9100 imei silindi normal format atarken (factory reset) oldu. pm attım fiyat söyleyebilir misiniz?
  • hocam yanlış rom sonucu replika telefon briçk oldu ..ekran sadece beyaz geliyor ..baya bir rom denedim fakat sonuç alamadım siz yapabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

hocam yanlış rom sonucu replika telefon briçk oldu ..ekran sadece beyaz geliyor ..baya bir rom denedim fakat sonuç alamadım siz yapabilir misiniz

hocam çin cihazlar omrumuzden omur calıyor diyim ben size :) COk sıkıntılı onun için pek randıman vermiyor..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

hocam yanlış rom sonucu replika telefon briçk oldu ..ekran sadece beyaz geliyor ..baya bir rom denedim fakat sonuç alamadım siz yapabilir misiniz

hocam çin cihazlar omrumuzden omur calıyor diyim ben size :) COk sıkıntılı onun için pek randıman vermiyor..

yani bu hayır mi demek ..hiç uğraşmayın mi demek :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

yani bu hayır mi demek ..hiç uğraşmayın mi demek :)

• hocam bende note 3 var ana bant sürümü bilinmiyor ve imei null/ null hatası var.. dolayısı ile şebekeyi görmüyor.. bunu yapabilme ihtimaliniz var mıdır ve bize masrafı yaklaşık ne olur aceba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdede

hocam bende note 3 var ana bant sürümü bilinmiyor ve imei null/ null hatası var.. dolayısı ile şebekeyi görmüyor.. bunu yapabilme ihtimaliniz var mıdır ve bize masrafı yaklaşık ne olur aceba ??

250 tl gibi bir rakam tutaiblir hocam..

• Hocam diye hitap ediyorlar sitede ama gerçekten hak ediyor. Telefonda bikaç kez konuştum ve kesinlikle %100 referans verebilirim. Ölmüş bitmiş hiç etkileşim olmayan partları silinmiş LG g2 d802 cihazım İstanbul' da gezmedik tamirci bırakmadı. ümidi kestim ve sony z2 aldım. 4 ay telefoncularda gezen telefonum zar zor elime geçti ve Mustafa hocamla siteden iletişime geçtim. Cihazı yolladım pazartesi eline geçti, ve 3-4 gün içerisinde cihazımı onarıp geri gönderdi. İnanın telefonu elime alana kadar inanamadım. Ama adam yapmış ve şuan çok mutluyum çöp olan telefonu kurtardı. Hem kargo hem ilgi hemde işçilik konusunda birçok telefoncuya 1000 basar. Aldığı para sonuna kadar helal olsun. Allah razı olsun.. @BesTCooL
  • güle güle kullan hep iyi haber al üstadım güzel yazın için de ayrıca teşekkürler..

• cihazım samsung t959v türkçe rom yüklemeye çalışırken yanlış rom yükledim pek bilgim yoktu bu konuda ne download mod ne restore moda giriyor büyük ihtimal hard brick oldu bu cihazı düzeltebilirmisiniz düzelirse fiyatı ne kadardır hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybo101

cihazım samsung t959v türkçe rom yüklemeye çalışırken yanlış rom yükledim pek bilgim yoktu bu konuda ne download mod ne restore moda giriyor büyük ihtimal hard brick oldu bu cihazı düzeltebilirmisiniz düzelirse fiyatı ne kadardır hocam teşekkürler

pm yolladım

• Ustam kolay gelsin.
    Bende yurt dışı lenovo p780 (mtk 6589)var.Cihaz kendi kendine kapandı ve açılmadı.Aldığım firmayla bağlantıya geçtim orjinal rom ve driver gönderdiler.Ses açma tuşuna basılı tutup usb kabloyla bilgisayara bağladığımda "mtk usb com" olarak görüyor. Flash tool ile yükleme %100 de kalıyor ve 4001 hatası veriyor.Birçok rom,flash tool ve driver denedim sonuç aynı.İzmir de birkaç tamirciye götürdüm.Sorunun ya emmc yada boot silinmesi olabileceğini söylediler.Rica etsem bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmasumca

Ustam kolay gelsin.
    Bende yurt dışı lenovo p780 (mtk 6589)var.Cihaz kendi kendine kapandı ve açılmadı.Aldığım firmayla bağlantıya geçtim orjinal rom ve driver gönderdiler.Ses açma tuşuna basılı tutup usb kabloyla bilgisayara bağladığımda "mtk usb com" olarak görüyor. Flash tool ile yükleme %100 de kalıyor ve 4001 hatası veriyor.Birçok rom,flash tool ve driver denedim sonuç aynı.İzmir de birkaç tamirciye götürdüm.Sorunun ya emmc yada boot silinmesi olabileceğini söylediler.Rica etsem bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

evet flash entegresinde sorun olabilir ama malesef tamiri zor.. Yİne de bir bakmak lazım

• Optimus g imei null

• Merhaba hocam htc sensation 4g cihazim var beninde soft brick oldu cwm ye giriyor bootloader menusude aciliyor bunu kaca halledebiliriz ya abim askerdede ona yollicam birazda acele olmasi gerekiyor ustam cevabinizi bekliyorum saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Merhaba hocam htc sensation 4g cihazim var beninde soft brick oldu cwm ye giriyor bootloader menusude aciliyor bunu kaca halledebiliriz ya abim askerdede ona yollicam birazda acele olmasi gerekiyor ustam cevabinizi bekliyorum saygilar

PM yolladım

• s3 mini download mod cwm hep göçtü fiyatı pm alabilir miyim
  • bir soru da benden;
    samsung galaxy mega 6.3 i9200 cihazım ekranı kırıldı,
    ben de e-bay dan ekran ve dokunmatik alıp değiştirdim. telefonumda 4.2.2 orjinal rom yüklü idi ve sorunsuz idi.
    ardından bi güncelleme yaparak orjinal rom ile 4.4.2 roma güncelledim ve ekran sadece ışığı yanıyor ve telefon boot etmiyordu ayrıca ekranda hiç bir görüntü gelmiyordu.
    ardından telefonu uzun uğraşlar sonunda 4.2.2 rom'a downgrade ettim.
    şidmi telefon download moda alınabiliyor ve ekranda görüntü var
    telefonu normal açmaya çalıştığımda recovery booting... yazısı ve samsung ekranında kalıyor
    recovery modda açmaya çalıştığımda yine recovery booting... yazısında kalıyor
    normal şarza takınca ise sürekli restart atıp duruyor..

cihaza jtag çözüm müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantikmuhendisi

Hocam diye hitap ediyorlar sitede ama gerçekten hak ediyor. Telefonda bikaç kez konuştum ve kesinlikle %100 referans verebilirim. Ölmüş bitmiş hiç etkileşim olmayan partları silinmiş LG g2 d802 cihazım İstanbul' da gezmedik tamirci bırakmadı. ümidi kestim ve sony z2 aldım. 4 ay telefoncularda gezen telefonum zar zor elime geçti ve Mustafa hocamla siteden iletişime geçtim. Cihazı yolladım pazartesi eline geçti, ve 3-4 gün içerisinde cihazımı onarıp geri gönderdi. İnanın telefonu elime alana kadar inanamadım. Ama adam yapmış ve şuan çok mutluyum çöp olan telefonu kurtardı. Hem kargo hem ilgi hemde işçilik konusunda birçok telefoncuya 1000 basar. Aldığı para sonuna kadar helal olsun. Allah razı olsun.. @BesTCooL

Merhaba,

Benim de G2 bozuldu. Sizin G2 tam olarak sorun neydi ?

• dark3n D kullanıcısına yanıt
    Telefonu bilgisayara takınca sadece donanım bulundu sesi geliyordu. yönette çok sayıda hdd partı görünüyordu ve telefon hiçbir şekilde cevap vermiyordu. çok kişi baktı yapamadı. @bestcool hocamız telefonu 3 gün içinde yapıp geri gönderdi
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.