Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar yazdım cevap vermedin yardımcı olmadın gittim HTC M8 aldım senin yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantikmuhendisi

Telefonu bilgisayara takınca sadece donanım bulundu sesi geliyordu. yönette çok sayıda hdd partı görünüyordu ve telefon hiçbir şekilde cevap vermiyordu. çok kişi baktı yapamadı. @bestcool hocamız telefonu 3 gün içinde yapıp geri gönderdi

Benim de öyleydi ama ben daha kötü bir hale soktum yaparken. Sadece aboot ve laf imajlarını flashlamam gerekirken laf'ı flaşlamayı unuttum, şimdi telefon sadece açılıyor LG logosunda kalıyor ve artık sadece aygıt yöneticisinde "unknow device" diyor o kadar :) Göndereceğim bakalım ne olacak.
  • merhaba.
    emmc değiştirmeyi tablet pc'lerde becerebiliyor musunuz ?
    ya da bu işi bilen başka bir güvenilir tanıdık referansınız olacak mı ?
    teşekkür ederim....
  • referans mı :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    demek istediğim :
    tabletlerde emmc değişimi yapabiliyor musunuz ?
    bu bağlamda elinizde yüksek hızlı emmc var mı ?. bunların okuma ve yazma hızları nedir ?
  • selamlar elimde xperia ray marka bir cihaz var cihaza rom ve kernel yüklerken kitkat kernele ics rom kurdum yanlışlıkla daha sonra cihaza stock rom kurdum flashtool ile olmadı açılmıyor sony yazısında kalıyor daha sonra miui kernel ve rom kurdum cihaz açılıyor ama bu seferde ne dokunmatik nede öndeki kapatisif tuşlar çalışmıyor sonra tekrardan stock rom kurmayı deniyorum ama olmuyor şu an cihazı bir köşeye koydum bu konuda ne gibi bir işlem yapılabilir bir arkadaş jtag ile yazımın atılarak düzelebilir dedi (forumdan) acaba düzelir mi? düzelirse maliyeti ne kadar tutar?
  • Kolay gelsin hocam.Pm yolladım.
  • Zopo zp990 telefonuma rom yüklerken siyah ekranda kalmıştı. daha sonra açtım fakat dokunmatiği bazı yerlerde işlevsiz. Anladığını söyleyen birisine baktırdım. Ekran çok ısınmış ve içindeki sıvı özelliğini kaybetmiş. değişmesi gerek dedi.

Sizde çözüm varmı ve varsa nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydemiral

Zopo zp990 telefonuma rom yüklerken siyah ekranda kalmıştı. daha sonra açtım fakat dokunmatiği bazı yerlerde işlevsiz. Anladığını söyleyen birisine baktırdım. Ekran çok ısınmış ve içindeki sıvı özelliğini kaybetmiş. değişmesi gerek dedi.

Sizde çözüm varmı ve varsa nedir?

malesef hocam

• merhaba, g2 d802 ye yanlışlıkla f320 romu attım. sanırım hardbrick oldu. Ne kadar a hallolur acaba?
  • pm yolladım

hocam mesajınız gelmedi.
  • Ekran değişmeli sanırım. Sizde varmı.. Beyaz renk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydemiral

Ekran değişmeli sanırım. Sizde varmı.. Beyaz renk.

model ,?

Zopo ZP990 2gb ram Beyaz renk... Plus değil!...
  • Merhaba kardeşime verdiğim Huawei Ideos x5 hiçbir şekilde tepki vermiyor. Daha önce güç tuşuyla açılma sorunu vardı ancak bataryayı söküp takarak bazen kendini tetikleyerek açılıyordu.Batarryası da çok çabuk bitiyordu. İnternetten batarya aldık taktık çalıştı batarya bitince harici şarj aletiyle şarj ettik taktık bir daha tepki vermedi telefon.. Tamire verdim power flex kopmuş buldum taktırdım hala herhangi bir tepki yok. Jtag mı yapılması gerekiyor?
  • merhaba bende lg optimus g e975 3g ye alınca şebeke gidiyordu hiç çekmiyordu. biraz uğraştım telefonla sonuç kapandı açılmadı. şarja bağlıyorum kırmızı ışık yanıyor ama ne yaptıysam açılmadı hard reset denedim download mod açmayı denedim açılmadı.

bu telefonun sorunu nedir? size göndersem tamir olur mu ve fiyatı ne olur
  • Jtag yapilmasi lazim ama 3g sorunu duzelmeyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi arkadaşlar su kadar diyebilirimki bugün telefonumu şirkete getirdim jtag icin baya baya telefonu katletmiştim saolsun hem muhabbet olsun hemde ilgi alaka olsun her şey mükemmekdi hem jtag işlemini yaptırdım hem caykarını içtim hemde kafamdaki sorulara yanit buldum ayrıca işleri olmamasına rahemn telefonu baştan ayağı kontrol ettiler yani benim korkum bir jtag kurarlar acaba daha rom atabiirmiyim yoksa yaptıkları gibi kalırmı diye acikcasi eve gelir gelmez rom yükledim recovery yükledim telefon bildiginiz ilk alınmış gibi oldu ayrıca benim ekranda bir kaç ölü pixel olmasına rahmen hani yani diger telefoncular gibi para için hemen degişelim yerine ısrar etmeme rahmen gerek yok siz bu ekranı kırılana kadar kullanın dediler yani kısaca ne para gözler nede hizmet kötü her şeyiyle dört dörtlük ve tek kelam ediyim artık gönlününüz rahat olarak bu şirkete gönderi yapabilirsiniz...
    Ha ayrıca hic bir abartı yok her sorunuza hiç kırmadan hemen cevap veriyorkar ve telefonumda lg g2..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEvilErol -- 6 Mart 2015; 0:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalmuzik

Vallahi arkadaşlar su kadar diyebilirimki bugün telefonumu şirkete getirdim jtag icin baya baya telefonu katletmiştim saolsun hem muhabbet olsun hemde ilgi alaka olsun her şey mükemmekdi hem jtag işlemini yaptırdım hem caykarını içtim hemde kafamdaki sorulara yanit buldum ayrıca işleri olmamasına rahemn telefonu baştan ayağı kontrol ettiler yani benim korkum bir jtag kurarlar acaba daha rom atabiirmiyim yoksa yaptıkları gibi kalırmı diye acikcasi eve gelir gelmez rom yükledim recovery yükledim telefon bildiginiz ilk alınmış gibi oldu ayrıca benim ekranda bir kaç ölü pixel olmasına rahmen hani yani diger telefoncular gibi para için hemen degişelim yerine ısrar etmeme rahmen gerek yok siz bu ekranı kırılana kadar kullanın dediler yani kısaca ne para gözler nede hizmet kötü her şeyiyle dört dörtlük ve tek kelam ediyim artık gönlününüz rahat olarak bu şirkete gönderi yapabilirsiniz...

degerli yazılarınız için cok tesekkurler. Her zaman tamir olsun olmasın çaya corbaya tanısmaya tum arkadaşlarımızı bekleriz... siz yine de LG G2 g3 fazla kurcalamayın :)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.