Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani tam nasıl bir işlemdir bilmiyorum da telefonda yaşadığım soruna çözüm olarak biri xda'da "boot with jtag" yazmış. Ne kadar olur bu olay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simple Man -- 3 Eylül 2014; 1:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Htc 8s jtag ne kadar olur?
    Yani tam nasıl bir işlemdir bilmiyorum da telefonda yaşadığım soruna çözüm olarak biri xda'da "boot with jtag" yazmış. Ne kadar olur bu olay?

telefondaki sorun nedir?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

telefondaki sorun nedir?

Telefon sarma taktigimda ışık bir süre yanıp sönüyor sonra titreyip tamamen duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

telefondaki sorun nedir?

Telefon sarma taktigimda ışık bir süre yanıp sönüyor sonra titreyip tamamen duruyor

hocam bir işlem yapınca mı oldu yoksa bir anda mı o hale geldi .. Daha evvel cihaz hiç tamir gördü mü cihazda stock rom mu custom rom mu vardı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefondaki sorun nedir?

hocam bir işlem yapınca mı oldu yoksa bir anda mı o hale geldi .. Daha evvel cihaz hiç tamir gördü mü cihazda stock rom mu custom rom mu vardı..

Bir anda oldu falan da gerek kalmadı aslında hocam. Yeni telefona geçtim. Sağ olun ilginiz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı abi gün içersinde Pm attım bakabilcekmisin
  • Lg g2 ls 980 modelinin j tagini bekliyorum inşallah yakin zamanda gelir yada bu modelin emmc cipi varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Ekim 2014; 9:54:39 >
  • meraba,

Yurt dışından inew v3 cihaz almıştım 6 ay kullandım ufaktan hatalar vermeye başladı saat ayarlarına girdiğimse malesef ayarlar durduruldu diyordu sonra açılırken logo ekranında 5 dakıka beklıyordu son zamanlarda şarj oluyor görünüyordu fakat doldurmuyordu ön taraftaki konuşurken ekranı karartan sensörüde çalışmaz oldu bu arada ben telefon servslerine götürdüm en az 20 servise götürdüm kimse eline bile alıp bakmadı cihaza KVK ya götürdüm bir gün kaldı orda da yapamadı çalışan kişi box cihazıyla alakalı birşeyler söyledi telefonun donanımlarında hiçbir sorun yok dedi ben forum donanım haberde araştırdım biraz iki hafta sonunda telefonu root lamayı rom atmayı ögrendim bir rom indirdim orjinal rom değil ama, yükledim sorunlar düzelmedi. dedim başka bir rom yükleyim bu kez hata ayıklamayı tiklememişim direk rom flashladım telefon kapandı birdaha hiç açılmadı hiçbir tepki vermiyor led bile yanmıyor 3 lü, 2 li reset kombinasyonları tepki vermiyor :( zaten telefon üc kuruşluk ama başka bir telefon kullanmak istemiyorum ne kadara yapabilirsiniz.

• merhabalar hocam.

elimde bir adet htc desire z mevcut. yaklaşık 1 yıldır arızalı bir şekilde bekliyor. Servise yolladım, aradılar. 150 tl masrafı var dediler. Yapın dedim. Ardan birkaç gün geçti arayıp anakartın değişmesi gerektiğini söyleyip fiyatı 1000 tlye çıkardılar.

Cihaz durduk yere kapandı. Ne kadar denediysem sonuç alamadım. Cihaz açılıyor bazen beyaz htc ekranında kalıyor. Bazen de resimde belirttiğim gibi yükleme yapmaya çalışıyor. Servis dışında bi yere göstermedim. Eğer onay verirsen göndermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaagungor -- 24 Eylül 2014; 1:33:12 >

• hocam merhaba. T40 suya düştü cihaz çalışıyor dokunmatik çalışmıyor. dokunmatikte problem yok garanti ekran sensöründe sorun olduğunu söyledi tanıdık bir tamirci baktı işlemciye su gitmemiş dedi. su temasından dolayı dokunmatik çalışmıyor yapılma ihtimali var mıdır. ücret tahmini olarak ne olur iyi günler iyi çalışmalar
  • nocam note 2emmc için pm attım cevaplarsan sevinirim
  • Lenovo s920 telefonum Recovery üzerinden multirom yüklerken yarıda kaldı ve açılmadı.Sp flash tool üzerinden rom yakmaya çalıştığımda ise 4032 hatası alıyordum arkadaşa bakması için gönderdim beklemedeyiz.Dün itibari ile eline ulaştı. (Konu canlansın :) )
  • Hocam kolay gelsin. Arkadaslardab biri size acer a200 tablet gondermisti ama sonucu yazmamissiniz acaba sonuc ne oldu olumlu ise bende gonderecegim. Tablet rom atarken kikitlendi suan baska rom yükledim ama dahili hafizayi sifir goruyor ve her kapatip actigimda yeni rom kurulmus gibi islem yapiyor. Ayrica unrecoverable bootloader error uyarisi bendede var.

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

hocam Merhaba
    lg g2 recovery atarken sustu.
    tamir olur mu .
    kaca olur ?

PC de hic driver buluyor mu

• Hocam pm attım detaylı bir şekilde. mesajınızı bekliyorum.
  • Merhaba Bestcool benim Sony Xperia ST27İ Go Telefonum Var Bunda Cwm den rom kurarken rom dosyası sanırım zip değildi ve yüklerken hata vermişti bende rebootlayınca telefon açılmadı.Telefon Garantiye Gitti Ancak Yapmadılar.Telefonun Masrafı Ne Olur?
  • ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    T40 bu gün elime ulaştı sıvı teması olan ve garantinin 141 lira istediği telefonu mustafa abi sağolsun 40 tl ye halletti. bu ülkede hala işini hakkıyla yapan insanlar varmış dedirten biri. allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taskeruu

Merhaba Bestcool benim Sony Xperia ST27İ Go Telefonum Var Bunda Cwm den rom kurarken rom dosyası sanırım zip değildi ve yüklerken hata vermişti bende rebootlayınca telefon açılmadı.Telefon Garantiye Gitti Ancak Yapmadılar.Telefonun Masrafı Ne Olur?

hocam bakmadan bişey demek zor ama pek umutlu olmayın..

• BesTCooL hocam merhaba size bir sorum olacak samsung wonder i8150 telefonum var. Benden az çok telefon tamirleri yapıyorum farklı bir telefonu tamir ederken yanlışlıkla kullandığım wonder telefonuma usb den + ve - ters bir şekilde vererek jarj etmişim kısa süreliğine hemen çıkardım kabloyu ama sanırım şarj entegresini yakmışım içini açıp baktığımda şarj entegresinin üstünde küçük bir delik oluşmuş anlıcanız şuan şarj olayını bataryaya direk voltaj vererek kullanıyorum telefonumu. Acaba bu entegreden bulunurmu sizde samsung servisindeki arkadaşıma verdim baksın diye oda bana u504 ve u505 nolu entegreler yanmış bende yok bunun parçaları dedi acaba sizde varmı bunun parçaları yada çıkma bir wonder siz yapabilir misiniz fiyatı ne olur malüm telefonun fiyatı belli şimdiden teşekkürler.

Not: Telefonum orjinal wonderder fakat yurt dışı cihazıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimler1905 -- 31 Ekim 2014; 17:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daimler1905

BesTCooL hocam merhaba size bir sorum olacak samsung wonder i8150 telefonum var. Benden az çok telefon tamirleri yapıyorum farklı bir telefonu tamir ederken yanlışlıkla kullandığım wonder telefonuma usb den + ve - ters bir şekilde vererek jarj etmişim kısa süreliğine hemen çıkardım kabloyu ama sanırım şarj entegresini yakmışım içini açıp baktığımda şarj entegresinin üstünde küçük bir delik oluşmuş anlıcanız şuan şarj olayını bataryaya direk voltaj vererek kullanıyorum telefonumu. Acaba bu entegreden bulunurmu sizde samsung servisindeki arkadaşıma verdim baksın diye oda bana u504 ve u505 nolu entegreler yanmış bende yok bunun parçaları dedi acaba sizde varmı bunun parçaları yada çıkma bir wonder siz yapabilir misiniz fiyatı ne olur malüm telefonun fiyatı belli şimdiden teşekkürler.

Not: Telefonum orjinal wonderder fakat yurt dışı cihazıdır.

malesef elimde yedek parcası yok hocam.. Hurda bord bulursanız parcayı ordan kullanabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.