Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ne telefonlara, ne gönderdiğim mesajlara ne de buradan gönderdiğim mesajlara geri dönüş yaptınız telefonu gönderdikten sonra.
    Dükkandaki eleman size ulaşmamı söylüyor, o bilmiyormuş, size de ulaşamıyoruz. Nasıl olacak bu iş anlamadım

Olumlu veya olumsuz bir geri dönüş bekliyorum 1 haftadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs -- 3 Haziran 2014; 13:39:11 >
  • hocam 2 haftadır buralarda degildim cok yogundum bazen telefonda sessizdeyken sabah 45 cevapsız arama oluyor biizmde normal insanlar gibi ihtiyaclarımız oluyor cocuk sünnet - cenaze - hastalık gibi... Dikakt edersiniz ki 2-3 haftadır konuyu da güncellemiyorum cihaz yıgılmasın diye.. Her ciahz yollayan gunde 1-2 kez arıyor genelde de ulasıyor size denk gelmemiş cihaızn modeli ve gonderen ismi neydi pm atın bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BesTCooL -- 4 Haziran 2014; 20:15:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar, benim ideos x5 u 8800, sürekli kendi kendine kapanıyordu, cihaza 2.2 b138, 2.3 b522 b526 b528 orjinal, 4.0.4 aurora gibi custom romları da yükledim ancak hep aynı sorun devam etti ve her yeni rom yükleyişimde geri dönmesi çok zor oldu, sorunun donanımsal olduğuna kannat gelmiştim, en sonunda custom ics 4.0.4 yüklerken cihaz kapandı ve bir daha da açılmadı, pil olamadan usb den uyandırmaya çalışmak, yeni rom atamaya çalışmak gibi varyasyonları denedim ancak uyandıramadım, en ufak bir ışık ekran görüntüsü yok, cihaz şarj dahi olmuyor, başka bir arkadaşımdaki u8800'a pili takarak şarj ettirdim ancak yine de tepki vermedi, evdeki eski Nokia 1100 cihazımı kullanıyorum şu anda :), benim cihazın tamiri mümkün müdür, ücreti ne olur yoksa değmez mi ne dersiniz?

İyi çalışmalar dilerim..
  • pek randıman vermez hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

pek randıman vermez hocam..

Teşekkür ederim cevabınız için, umut yok diyorsunuz yani, üzüldüm vallahi, sağlık olsun artık.

İyi çalışmalar, hayırlı işleriniz olsun..
  • Hocam mytouch 4g slide modeli için işlem mumkun mu? Pm atmıştım da gormedinz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SyBeRcY

Hocam mytouch 4g slide modeli için işlem mumkun mu? Pm atmıştım da gormedinz sanırım

mümkün..

• Benim jtagli makinam var, üzerinde ki 250gb lık harddisk arızalandı 500 gb lık disk alsam değişimini ve programları kaça kurarsınız
  • mpx 200'ü yapabiliyor musun hocam , rom atarken susup bir daha kendine gelememişti
  • elinde sx1 mpx 200 var mı hoca
  • selam jiayu g4 var.emmc bozuk saniririm.sp flastool yazma hatasi veriyor.acaba tamiri mumkunmudur.tesekkerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

selam jiayu g4 var.emmc bozuk saniririm.sp flastool yazma hatasi veriyor.acaba tamiri mumkunmudur.tesekkerler.

malesef

• Merhaba,

Hocam benim Galaxy Gio telefonum rootluydu ve farklı bir rom yüklüydü. Cihaz çalışıyordu sorunu yoktu. Bir gün telefonda görüşme yaparken telefon birden kapandı ve bir daha da açılmadı. Şarj görmüyor usb görmüyor hiçbir şekilde açılmıyor batarya değişikliği de işe yaramıyor birkaç teknik servise götürdüm bir şey yapamadı. Bunun tamiri mümkün müdür acaba?
  • hocam mail attım bi bakabilirseniz sevinirim. elimde ki cihaz Samsung Galaxy S Vibrant. Cihaza rom yüklerken tamamen kapandı cihaz ve açılmıyor,usb görmüyor cihazı. sizce tamiri mümkün mü?
  • Hocam Merhaba Telefonda Görüştük HTC One Max Cihazım Rom Yüklerken Sustu MNG Kargo İle Gönderdim Size İnşallah Tamir Olur Haber Bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmk21

Hocam Merhaba Telefonda Görüştük HTC One Max Cihazım Rom Yüklerken Sustu MNG Kargo İle Gönderdim Size İnşallah Tamir Olur Haber Bekliyorum..

Hocam Telefonu Dönüşü Yolladım Size Ulaşmış Bilgi Dönüşü Bekliyorum
  • Merhabalar LG G2 telefonum rootlu iken OTA üzerinden güncellendi ve LG logosunda kalıyor. Recovery ve download moduna girmiyor ayırca bilgisayara takınca cihaz tanınmıyor hiçbir şekilde. Linux üzerinde de denedim orda da gözükmüyor. Servise gönderdim ücretli anakart değişimi dediler, anakart değişimi dışında yapılabilir mi ?
  • pm attım hocam.
  • quote:

quote:

Hocam Merhaba Telefonda Görüştük HTC One Max Cihazım Rom Yüklerken Sustu MNG Kargo İle Gönderdim Size İnşallah Tamir Olur Haber Bekliyorum..

Hocam Telefonu Dönüşü Yolladım Size Ulaşmış Bilgi Dönüşü Bekliyorum

ONE max hazır..

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.