Şimdi Ara

Cep telefonu tamir (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.198
Cevap
102
Favori
145.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende s3 emmc değişimi için cihazımı yolladım bakalım umarım çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

Hocam kolay gelsin. Özel mesaj yollamıştım. Cevap gelmedi.

''S_DA_EMMC_FLASH_NOT_FOUND''

flash tool hatası

hocam tekrar gonderin mesajı ..

Yolladim

gelmiyor hocam..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

quote:

quote:

flash tool hatası

Yolladim

gelmiyor hocam..

bir sorun mu var anlamadım. Buraya da yazayım
    Hocam merhaba iki sorum var. Abd sprint 4s unlock fiyatı nedir ve mtk işlemcili çin markalı cihazlar için onarım mümkün mü? Umi X1 cihaza rom yükleyemiyorum emmc not found hatası alıyorum. Pc görüyor ama her yöntemde aynı hata. Emmc değişmesi ya da tamiri gerekiyor galiba. Cozumu mumkun mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

flash tool hatası

Yolladim

gelmiyor hocam..

bir sorun mu var anlamadım. Buraya da yazayım
    Hocam merhaba iki sorum var. Abd sprint 4s unlock fiyatı nedir ve mtk işlemcili çin markalı cihazlar için onarım mümkün mü? Umi X1 cihaza rom yükleyemiyorum emmc not found hatası alıyorum. Pc görüyor ama her yöntemde aynı hata. Emmc değişmesi ya da tamiri gerekiyor galiba. Cozumu mumkun mu?

cevaplandı

• Merhabalar hocam elimde bir s3 var brick olmuş durumda. Nasıl olduğunu bilmiyorum benim elime de başka birinden bu halde geçti.

Telefon normal şartlarda açılmıyor ekranda "firmware upgrade encontered an issue. Please select recover mode in kies & try again" yazıyor. Recovery moda ulaşmak malesef mümkün değil fakat download moda girebiliyorum.

Yaptığım araştırmalar sonucunda eMMC chip in uçmuş olabileceği hakkında yorumlar ve yazılar okudum. Ama anladığım kadarıyla chipin öldüğünden emin olmak için "Product Name:" kısmı boş olması gerekiyor. Bende ise bu alan dolu.

PRODUCT NAME: GT-I9300
    CUSTOM BINARY DOWNLOAD: No
    CURRENT BINARY: Samsun Official
    SYSTEM STATUS: Custom

Az çok rom atmak konusunda fikir sahibiyim belki orjinal rom atarak kurtarırız diye düşündüm odin ile rom yüklemeyi denedim there is no pit partition hatası alıyorum. Uygun pit dosyası ve parçalı romlar kullanarak bir sürü deneme yaptım yine hiçbirşey yükleyemiyorum. Bazen "There is no pit partition" bazen de "Can't open the serial(COM) port" hatası alıyorum.

Bu durumun çözülebilme ihtimali var mıdır? Yoksa eMMC çip mi değişecek? Değişim durumunda maliyet ne kadar olur?

Yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 11 Şubat 2014; 14:36:45 >

• hocam bazen çip değişmeden kurtarılabiliyor ama zor evvelce jtag denemek laızm olmazsa mecbur çip değişecek..

• BesTCooL B kullanıcısına yanıt
    İlginizce teşekkür ederim peki çip değişiminde maliyet ne kadar olur pm atarsanız sevinirim. İyi çalışmalar.
  • Doobly kullanıcısına yanıt
    yolladım

• Ben s3 cihazımı emmc chip değişimi için göndermiştim arkadaşa sağolsun işinin ehli bir arkadaş s3 te ani ölüm gerçekleşmişti 1 gün gibi kısa bir süre içerisinde hazırladı ve geri gönderdi cihaz bu sabah elime ulaştı ve gayet başarılı tavsiye ederim aldığı ücretin hakkını sonuna kadar vermiştir. kargo ücreti jesti içinde ayrıca teşekkür ederim dönüş için kargo ücreti ödenmiş olarak geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

Ben s3 cihazımı emmc chip değişimi için göndermiştim arkadaşa sağolsun işinin ehli bir arkadaş s3 te ani ölüm gerçekleşmişti 1 gün gibi kısa bir süre içerisinde hazırladı ve geri gönderdi cihaz bu sabah elime ulaştı ve gayet başarılı tavsiye ederim aldığı ücretin hakkını sonuna kadar vermiştir. kargo ücreti jesti içinde ayrıca teşekkür ederim dönüş için kargo ücreti ödenmiş olarak geldi

güle güle kullan üstadım..

• hayırlı günler benim samsung s2 me daha önce bu siteden cemal efendi diye bir arkadaşa yollamıştım jtag için emmc chipin 0 Bayt olarak göründüğünü jtag yapamadığını chipin değişmesi gerektiği bilgisini verdi sonuç olarak siz yapabilirmisiniz jtag yada chip değişlecek sanırsam bilgilendirirseniz sevinirim birde ücret ne kadar olur ?
  • hocam pm gönderdim cevap beklemedeyım ılgılenırsenız çok sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankuzu

hayırlı günler benim samsung s2 me daha önce bu siteden cemal efendi diye bir arkadaşa yollamıştım jtag için emmc chipin 0 Bayt olarak göründüğünü jtag yapamadığını chipin değişmesi gerektiği bilgisini verdi sonuç olarak siz yapabilirmisiniz jtag yada chip değişlecek sanırsam bilgilendirirseniz sevinirim birde ücret ne kadar olur ?

su an elimde malesef çip kalmadı ustam belki sıfır anakart kalmıştır elimde..

• quote:

Orijinalden alıntı: bipa

hocam pm gönderdim cevap beklemedeyım ılgılenırsenız çok sevinirim .

PM cevaplandı..

• quote:

quote:

hayırlı günler benim samsung s2 me daha önce bu siteden cemal efendi diye bir arkadaşa yollamıştım jtag için emmc chipin 0 Bayt olarak göründüğünü jtag yapamadığını chipin değişmesi gerektiği bilgisini verdi sonuç olarak siz yapabilirmisiniz jtag yada chip değişlecek sanırsam bilgilendirirseniz sevinirim birde ücret ne kadar olur ?

ustat şıfır anakart ne kadar yada varsda ikinci el anakart
  • quote:

quote:

quote:

s2 1 adet kaldı 250 tl ustam su an

• quote:

quote:

quote:

quote:

s2 1 adet kaldı 250 tl ustam su an

tşkler bilgilendir me için hayırlı işler

• Ustam benim cubot gt 99 var ekran çatladı dokunmatik gitti nerede ve kaça yaptırırız bilginiz var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

PM cevaplandı..

Mustafa Bey ile gayet verimli bir alışveriş yaptık telefonu bıraktım note 2 emmc kart değişimi için bir gün içinde yaptığını haber etti. Ben de Pendik'te olduğum için dükkanına gitme şansı da bulmuş oldum. Inşallah bir sorun yaşamam ama bir sorun olursa her zaman beklediğini de söyledi. Iyi bir esnaf teşekkür ederim kendisine. Tek sıkıntı ddükkanı bence 10.30 dan önce acmali:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

PM cevaplandı..

Mustafa Bey ile gayet verimli bir alışveriş yaptık telefonu bıraktım note 2 emmc kart değişimi için bir gün içinde yaptığını haber etti. Ben de Pendik'te olduğum için dükkanına gitme şansı da bulmuş oldum. Inşallah bir sorun yaşamam ama bir sorun olursa her zaman beklediğini de söyledi. Iyi bir esnaf teşekkür ederim kendisine. Tek sıkıntı ddükkanı bence 10.30 dan önce acmali:)

güle güle kullan ustam..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.