Şimdi Ara

Severek Ayrılanlar buraya...... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
12.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav brezilya dizilerine dödü iiice ama üfffff sıkıldım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraman35

yav brezilya dizilerine dödü iiice ama üfffff sıkıldım ben

sıkıldıysan okumassın olur biter zorla oku diyen yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

Uzun uzun dertleşmiş arkadaşlar zaten..Geriye tek bir şey kalıyor...

Cengiz kurtoğlu-Gece olunca

Bu Şarkıyı Dinlesin Acısı Dahada Artsın Dimi ? Hey Allahım Yaa

Ferdi Tayfur Cengiz Kurtoğlu Gibi İnsanlar Dİnlenirse O acılar Dahada Artar İnsan Umutsuzluğa Sürüklenir. HİÇ Bi zmn Arabesk Dinlemem
  • yaa bir kıza kendini böyle bağlarsan.geçmiş olsun ne diyelim :S
  • bana yasattıklarından dolayı bana koyan ve içime attıgım seyler nefrete dönüştü. artık adını bile duymak istemiyorum duyunca sinirleniyorum. ona en son hakettigi seyleri söylemek için bir msj attım iyimi yaptım bilmiyorum ama biraz olsun içimdeki nefret azaldı. ve böylelikle zorda olsa acıda olsa 4 senelik bir ilişki tamamen son bulmuş oldu. okadar degişmişki arkadaslardan haberini alıyorum ara sıra utanıyorum kendimden birzamanlar sevdigim sahip cıktıgım insan bumuydu diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

bana yasattıklarından dolayı bana koyan ve içime attıgım seyler nefrete dönüştü. artık adını bile duymak istemiyorum duyunca sinirleniyorum. ona en son hakettigi seyleri söylemek için bir msj attım iyimi yaptım bilmiyorum ama biraz olsun içimdeki nefret azaldı. ve böylelikle zorda olsa acıda olsa 4 senelik bir ilişki tamamen son bulmuş oldu. okadar degişmişki arkadaslardan haberini alıyorum ara sıra utanıyorum kendimden birzamanlar sevdigim sahip cıktıgım insan bumuydu diye

Doğru yolu bulmuşsun kardeşim tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi@ -- 27 Ağustos 2008; 10:46:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi@

quote:

bana yasattıklarından dolayı bana koyan ve içime attıgım seyler nefrete dönüştü. artık adını bile duymak istemiyorum duyunca sinirleniyorum. ona en son hakettigi seyleri söylemek için bir msj attım iyimi yaptım bilmiyorum ama biraz olsun içimdeki nefret azaldı. ve böylelikle zorda olsa acıda olsa 4 senelik bir ilişki tamamen son bulmuş oldu. okadar degişmişki arkadaslardan haberini alıyorum ara sıra utanıyorum kendimden birzamanlar sevdigim sahip cıktıgım insan bumuydu diye

teşekkürler istemedende olsa bana kalan tek yol buydu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asi@

quote:

teşekkürler istemedende olsa bana kalan tek yol buydu

zamanlar hersey gecer unutursun aklına getirme onunla olan hiçbirseyi iyide olsa kötüde olsa nefret de etme iyi birsey degildir..
  • Bende çok sevdim bir güzeli ama o hayellrini peşine İngiltere gitti ve ayrıldık seni çok ii anlıyorum kerdeşi bu durum dan kurtulmamın tek yolu unutmak
  • offf offff
  • crossor arkadasımıza söyliyelim başlığı değistirsin
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpqpqp -- 1 Şubat 2021; 16:23:12 >
  • su zamana kadar içimde nedenini bilmedigim bir umut vardı bana geri dönecek diye düşünüyordum ama artık o umutta bitti. öyle bir an oluyor hala inanamıyorum bittigine ama gercek bu. ne diyebilirimki ona cok kırgınım kızgınım sinirliyim hatta nefret de ediyorum. 4 sene okadar emek çektik kendiside emek cekti cabaladık hayaller kurduk aynı yastıga baskoyduk yasananlar hala dün gibi aklımda ben o yasanan güzellikleri her bana sarılmasında hissettigim huzuru mutlulugu o duyguyu nasıl unatabilirimki. zor olan onu unutmak degil zor olan yasananları unutmak o güzellikleri unutmak. az zaman degil 4 sene boyunca aynı yastıga bas koydugum insanın böyle bir insan oldugana aklım ermiyorum. herşeyde bir hayır vardır derler şimdilik tek tesellim bu ne kadar unuttum desemde unutamadım cok zor unutmak. unuttum diyorsun öyle bir an oluyorki kriz gibi birsey bu içini acıtmaya baslıyor yakıyor yüregini parcalıyor insanı umutsuzluga boşluğa sürüklüyor.

bu arada konun baslıgını değiştirmek istiyorum sadece benim konum olmasın genel bir baslık bulalım arkadaslar fikirlerini yazsın bu konu altında benim yasadıklarımı yasayan dostlarımız yazmak isterler belki buraya.
  • acı olanda birzamanlar herseyi oldugun insan sorgusuz sualsiz bunca senenin ardından arkasına bakmadan acımadan gidiyor. ardından sen kahrolursun günlerce gecelerce ağlarsın göz yaşların sel olur. onunla kurdugun hayallerin umutların mutluluk senaryoların biter onsuzluga alısmak cok zor olur hayata küsersin sen bunları yasarken onun umrunda bile olmaz hayatını güzel bir şekilde yasamaya devam eder yeni sevgililere yeni heyecanlara yol alır. ama sen hala onun için kendini üzersin. söylenebilecek çok sey var ama yapacak birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: judgee

acı olanda birzamanlar herseyi oldugun insan sorgusuz sualsiz bunca senenin ardından arkasına bakmadan acımadan gidiyor. ardından sen kahrolursun günlerce gecelerce ağlarsın göz yaşların sel olur. onunla kurdugun hayallerin umutların mutluluk senaryoların biter onsuzluga alısmak cok zor olur hayata küsersin sen bunları yasarken onun umrunda bile olmaz hayatını güzel bir şekilde yasamaya devam eder yeni sevgililere yeni heyecanlara yol alır. ama sen hala onun için kendini üzersin. söylenebilecek çok sey var ama yapacak birşey yok.

yazdıklarına katılmamak elde degil. benim durumumda yazdıkların gibi sanırım sende aynı şeyleri yasamıssın
  • Verdiğin kararın sonuna kadar arkasında dur. Bi başka kız çıkıp ona aşık olduğunda tamamen kimyan degişecek emin ol. Ama çok büyük bir yanlış yapıyorusun. Git kızla konuş buluşalım sinemaya falan gidelim de. Bende ayrılalı 2 hafta oldu kızla dersane de falan hep sohbet ediyoruz deraber ders alıyoruz sinemaya gidiyoruz ama ayrıyız (ama kız hala beni sevdiğini söylüyo o ayrı) . Bence hemen git başka adalara yelken aç . Ve biraz zaman tanı kendine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PWN_Sta_®

Verdiğin kararın sonuna kadar arkasında dur. Bi başka kız çıkıp ona aşık olduğunda tamamen kimyan degişecek emin ol. Ama çok büyük bir yanlış yapıyorusun. Git kızla konuş buluşalım sinemaya falan gidelim de. Bende ayrılalı 2 hafta oldu kızla dersane de falan hep sohbet ediyoruz deraber ders alıyoruz sinemaya gidiyoruz ama ayrıyız (ama kız hala beni sevdiğini söylüyo o ayrı) . Bence hemen git başka adalara yelken aç . Ve biraz zaman tanı kendine.

malesef dostum aynı sehirde degiliz olsak bile bi arkadas gibi onunla beraber olamam kaldıramam bunu. suan baska birine asık olmakda cok zor benim için bu ayrılıktan sonra düsünsene 4 yıl emek harcamıssın ama bir anda yok olup gitmiş hersey şimdi yeniden baslamak yeniden sevmek suan için imkansız
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PWN_Sta_®

Verdiğin kararın sonuna kadar arkasında dur. Bi başka kız çıkıp ona aşık olduğunda tamamen kimyan degişecek emin ol. Ama çok büyük bir yanlış yapıyorusun. Git kızla konuş buluşalım sinemaya falan gidelim de. Bende ayrılalı 2 hafta oldu kızla dersane de falan hep sohbet ediyoruz deraber ders alıyoruz sinemaya gidiyoruz ama ayrıyız (ama kız hala beni sevdiğini söylüyo o ayrı) . Bence hemen git başka adalara yelken aç . Ve biraz zaman tanı kendine.

malesef dostum aynı sehirde degiliz olsak bile bi arkadas gibi onunla beraber olamam kaldıramam bunu. suan baska birine asık olmakda cok zor benim için bu ayrılıktan sonra düsünsene 4 yıl emek harcamıssın ama bir anda yok olup gitmiş hersey şimdi yeniden baslamak yeniden sevmek suan için imkansız

''Terkedip gitmek kolay... başından başlamak gerekir herşeye, bir tek o koyar''

Gripin-zor geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.